SELAH SUE (BE) NOSTURIN VAPUSSA
18.03.2016 - 12:06

Soulia, jazzia, hiphopia, reggaeta ja modernia elektronista musiikkia tuotannossaan yhdistelevä Selah Sue on todellinen super-lahjakkuus ja yksi kotimaansa Belgian viime vuosien menestyneimpiä artisteja. Selah Suen ensimmäinen klubikeikka Suomessa toteutuu Helsingissä Nosturissa vappuaattona lauantaina 30. huhtikuuta.
 
Muusikko, laulaja ja säveltäjä Selah Sue saavutti levy-yhtiöiden kiinnostuksen ja läpimurron Myspaceen lataamien biisiensä avustuksella. Artistin vuonna 2011 julkaistu nimetön debyyttialbumi oli heti jättimäinen menestys. Levyä on myyty noin miljoona kappaletta ja se on saavuttanut moninkertaista platinaa kotimaansa ohella esimerkiksi Ranskassa ja Hollannissa.
 
Jatkoa saatiin viime vuonna, jolloin Selah Sue julkaisi toisen pitkäsoittonsa ”Reason”. Uusimman arvostelumenestyksen tuotannosta vastasivat esimerkiksi Kendrick Lamarin ja Jessie Waren kanssa työskennellyt Robin Hannibal sekä elektronisen musiikin artisti Hudson Mohawke.
 
Vertauksia Erykah Badusta Lauryn Hilliin ja Amy Winehouseen kerännyt Selah Sue on julkaissut myös yhteiskappaleita Cee Lo Greenin kaltaisten artistien kanssa sekä kerännyt ylistystä jopa Princeltä. Aikaisemmin Selah Sue on vieraillut Suomessa Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltassa vuonna 2012 sekä viime kesänä Oulun Qstock-festivaaleilla.
 
LIPUT:
Myyntiin Ticketmasterissa 18.3.2016 klo 9.00
- ennakkoon alk. 27,50 EUR
- ovelta 28 EUR

http://www.ticketmaster.fi/event/176693

 
www.selahsue.com
www.elmu.fi
www.fullsteam.fi

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA