Tulppiksella aukeaa avoin treenikämppä kulttuukokeiluille

Tulppiksella aukeaa syyskuussa kaikille avoin ja maksuton treenikämppä kulttuurikokeiluille. Stage (N)olla on Elävän musiikin yhdistys Elmu ry:n sekä Helsingin kaupungin mahdollistama tila taidekokeiluille. Syksyllä 2023 Stage (N)ollan voi saada päiväksi käyttöönsä mikä tahansa kulttuurikokeilu oli kyse sitten lavarunoudesta, stand upista, uudesta muusiikista, orastavasta taideperformanssista tai mistä vaan taidekokeilusta, mikä tarvitsee tilan ja fasiliteetit idean suunnittelua, kokeilua ja kehitystä varten.

Tila on 52 m2 kokoinen, esteetön, ja sisältää pienen lavan, laadukkaan ja tehokkaan äänentoistojärjestelmän, mikrofoneja, valokalustoa sekä pöydän ja tuolit suunnittelutyötä varten. Tilan käyttö on maksutonta. Paikalla on talon henkilökuntaa avaamassa ovet ja opastamassa tilan ja tekniikan käyttöön

Stage (N)ollaa haetaan käyttään hakulomakkeella. ELMU ry on sitoutunut kestävän kehityksen tavoitteisiin sekä noudattaa toiminnassaan tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden, moninaisuuden, syrjimättömyyden sekä turvallisen tilan periaatteita. Näiden arvojen vastaista toimintaa Stage (N)olla ei tue.

LISÄTIETOJA https://www.elmu.fi/stage-nolla

Stage (N)ollasta löytyy lava, tekniikkaa sekä tila suunnitella ja kokoustaa.

Edellinen
Edellinen

Syyskuussa käynnistyy ELMU:n vapariohjelma

Seuraava
Seuraava

ElmuSoundi voitti hopeaa