INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Sleep of Monsters + Friends (SLEEP OF MONSTERS, UNITED UNDERWORLD, GRIN, T. JARVA DUO)
23.08.2019 - 19:30
,
K18
,
13 / 15 €

SLEEP OF MONSTERS, tuo suomalaisen AOR:n eli “adult occult rockin” outolintu, ei vastoin harhakäsityksiä ole suinkaan vaipunut manan majoille vaan on parhaillaan valmistelemassa kolmatta levyään. Bändi palaa nyt puolentoista vuoden tauolta yhtäältä jättääkseen jäähyväiset Nosturille sekä toisaalta kerätäkseen hattu kourassa rahaa elokuussa alkavia nauhoituksia varten – vanhojen epähittien lisäksi tullaankin mitä todennäköisimmin kuulemaan ensimmäistä kertaa myös kappale tai pari SOM:in tulevalta kolmoslevyltä. Mikäli aikeissanne on ollut hankkia puuttuva SOM-paita tai levy, sellaisen voi myös tänä iltana hankkia alennushintaan merkkaritiskiltä ja täten edesauttaa levyn valmistumista.

https://www.facebook.com/sleepofmonsters
www.sleepofmonsters.com

Seurakseen SOM on kutsunut yhtyeitä, joiden soittajat ovat tavalla tai toisella tuttuja hirviömiehistön menneisyydestä:

Mukaansatempaavista livekeikoistaan ja tarttuvan kirjavasta musiikistaan tunnettu underground-kollektiivi UNITED UNDERWORLD kokoaa rivinsä uudelleen soittaakseen vielä kerran vanhalla kotikentällään, Nosturin lauteilla. Monet kokoonpanot läpi käynyt ryhmä sai alkunsa viime vuosituhannen puolella ja lopetti toimintansa vuonna 2011. Sinä aikana he julkaisivat useamman omakustanteen ja yhden täysimittaisen studioalbumin, Unshackled, vuonna 2009. Nyt ryhmä palaa juhlistaakseen Nosturin merkittävää roolia pääkaupunkiseudun musiikkiskenessä sekä kantamaan kortensa kekoon SOMin levytystalkoihin.

Jos UU jäi aikanaan kokematta livenä tai UNSHACKLED ei löydy levyhyllystäsi, nyt on tilaisuutesi korjata molemmat asiat.

GRIN on nelihenkinen thrash/sludge -bändi Helsingistä. Bändi aloitti armon vuonna 2008 hieman pehmeämmällä kosketuksella, ja muutaman kokoonpanomuutoksen jälkeen musiikki muuttui nopeampaan ja välittömämpään suuntaan. Grin julkaisi "Rhino" -sinkun Tuhma-kokoelmalevyllä vuonna 2008. Miehistönmuutokset ja uudet musiikilliset intressit poikivat demon "Liberation" vuonna 2014, ja miltei heti perään bändi kävi nauhoittamassa viinanhuuruisen esikoisalbuminsa "II" Tallinnan räkäisissä slummeissa. Bändi raivasi tiensä finaaliin asti sadan bändin Tuska-torstai 2018 –kilpailussa.

https://www.facebook.com/grinmetal/

T. JARVA DUO esittää akustisesti lainabiisejä päihteistä, masennuksesta ja kuolemasta. Se ei ole hyvän mielen musiikkia.

-

Liput tulossa myyntiin Ticketmasterissa pe 19.7. klo 10:00

Liput ennakkoon 13 € / ovelta 15 €
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Elmun Baarin terassi auki klo 18:00
Sisäänkäynti keikalle Elmun Baarin kautta.

Ovilipunmyynti alkaa jo klo 19:30 Elmun Baarissa!

20:00 T. Jarva Duo Elmun Baarissa (Nosturin aulassa)

21:00 ovet Nosturin saliin auki
22:00 GRIN
23:00 UNITED UNDERWORLD
00:00 SLEEP OF MONSTERS

K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE