INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Nosturin Lopun Alku (Koisjärven Disko, Janne Katajan hometalohelvetti, Ikkuna, Teitä palveli: Myyjä, Bill Payer's Permission)
21.09.2019 - 20:00
,
K18
,
7 / 8 €

Nosturin loppu lähestyy! Viimeinen syksy potkaistaan käyntiin kattauksella punkkia ja rockia.

Koisjärven Disko
Janne Katajan hometalohelvetti
Teitä palveli: Myyjä
Ikkuna
Bill Payer's Permission

Koisjärven Diskon nimi on napattu ladon seinään maalatusta jo legendaariseksi muodostuneesta graffitista. Bändin musiikki naittaa luontevasti agraaria hiekkakuoppakantria juurevaan americanaan. Tuloksena on musiikkia hylättyjen huoltoasemien, kallellaan seisovien latojen ja
särkyneiden sydänten Suomesta.

Janne Katajan hometalohelvetti on tuore tulokas Suomen punk-kentälle. Helsinkiläisten kaverusten muodostama trio soittaa melodista punkrockia, jonka sanoituksissa osansa saavat niin politiikka ja yhteiskunta, mediajulkisuus kuin henkilökohtaiset aiheetkin. Bändin ensimmäinen demo on kuunneltavissa Bandcampissa ja Youtubessa.

Teitä palveli: Myyjä on mauton iskelmä/grungebändi pääkaupunkiseudulta. Musiikissa häpeilemättömät "popkoukut" yhdistyvät grungen alkukantaisuuteen. Keikalta kuultu kommentti: "Kaikkia odotuksia vastaan, Teitä palveli: Myyjä olikin kunnon menoa!"

Ikkuna on omaa tietään kulkeva, suomenkielistä punkrockia tiukalla asenteella soittava nelikko Helsingistä. 2012 perustettu bändi aloitti duona, mutta vuoteen 2016 mennessä se oli saavuttanut nykyisen muotonsa nelikkona. Tuorein EP "Ajasta seuraavaan" julkaistiin kuluvan vuoden helmikuussa, ja se on kuultavissa kaikissa yleisimmissä suoratoistopalveluissa.

Bill Payer's Permission on pitkän linjan rokkibändi Helsingistä. Vanhempi kuin internet ja niin UG, että se on nähtävä omin silmin.

Liput ennakkoon Ticketmasterista 7 euroa ja ovelta 8 euroa.
Ovella peritään Nosturin eteispalvelumaksu 3 €.
K-18.

20:00 Ovet auki
20:30 Bill Payer's Permission
21:30 Ikkuna
22:15 Teitä palveli: Myyjä
23:00 Janne Katajan hometalohelvetti
23:45 Koisjärven Disko

Sisäänkäynti tapahtuu Elmun Baarin kautta (Nosturin pääoven oikealla puolen oleva Elmun Baarin etuovi). Alakerrassa myös tarjolla ohjelmaa koko illan ajan: Club Case#1.

Tapahtumakuva: Tuomas Valtanen Dark Side of Zen

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE