INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Nosturin huutokauppa + viimeinen musakirppis
14.12.2019 - 12:00
, ,
Vapaa pääsy!

Nosturin huutokauppa ja viimeinen musakirppis la 14.12.2019!

Huutokauppaamme Nosturin irtaimistoa, esineluettelo julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Seuraa viimeisimpiä tietoja FB-tapahtumassa: www.facebook.com/events/747341209012645/

Samalla järjestetään viimeinen musiikkiaiheinen vapaa kirpputori. Tervetulleita ovat mm. vinyylit ja cd't, musiikkiaiheiset tavarat ja fanituotteet jne.

Myyntipöydät:
ELMU ry:n jäsenille ilmainen kirppispöytä! Jäsenmaksun tulee olla voimassa kaudelle 2019-2020 (uusi jäsenkausi alkoi 1.9.2019).
Etkö ole vielä Elmu ry:n kannatusjäsen? Liity jäseneksi 15 € vuosihintaan ja saat samalla kirppispöydän käyttöösi maksutta! Liittymällä Elmun jäseneksi tuet toimintaamme myös Nosturin lopun jälkeen, sillä mm. uusien bänditreenikämppien remontointi uuteen kiinteistöön vaatii paljon resursseja, puhumattakaan uuden konserttitilan käyttöönottoon vaadittavista resursseista. Jäsenistön tuen merkitys yhdistyksen toiminnan jatkuvuudelle on juuri nyt merkittävämpi kuin koskaan.

Varaa myyntipöytä: info@elmu.fi
Saat paluupostina vahvistuksen pöytävarauksesta ja/tai ohjeet Elmun jäsenmaksun suorittamiseksi.
Kerro viestissä: Nimi, sähköpostiosoite + mahdollinen Elmun jäsennumerosi, jonka näet jäsenkortistasi. Mikäli jäsenkorttisi/numerosi on kadonnut, ilmoita lisäksi syntymäaikasi ja osoitteesi jäsenyyden todentamiseksi.

Liity jäseneksi: https://ry.elmu.fi/liityelmuun

Lisätietoja tapahtuman aikatauluista yms. tulossa pian.

Vapaa pääsy!

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE