INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

ELMUN BAARISSA: Mara Balls, Henna Emilia & Houreet
26.06.2019 - 19:00
,
K18
,
10,00 / 14,00 €

Katto Auki -klubilla: Mara Balls, Henna Emilia & Houreet

Kitaristi-laulaja ja taiteen ’moniottelija’ Maria ”Mara Balls” Mattilan yhtye tarjoilee vahvasti 60-lukulaiseen psykedeliaan nojaavaa rokkia, ja on ehdottomasti yksi Suomen kuumimpia rockbändejä tällä hetkellä.

Kaikki ennakkoluulot ja musiikilliset rajat nurkkaan nakkaava levy ”Elävä kivi” julkaistiin 2017 ja tuorein "Maailma palaa" EP julkaistiin 2018 alussa.

Soundi: "Rockmaailma kaipaa esikuvia. Hyvin harvoin kuitenkaan vastaan tulee sellaisia tarjokkaita, jotka osaavat olla bändin nokassa keulimassa tietäen, mistä rockin soittamisesta on pohjimmiltaan kyse ja tietävät, että siellä olisi hyvä olla jotain sanottavaakin. Maria Mattila ja hänen alter egonsa Mara Balls osaavat. Eikä tämä luonnonvoima pelkää asettaa itseään alttiiksi, oli kyse sitten kitarasankaruudesta tai kansalaisaktivismista."

Ensimmäinen singlejulkaisu tulevalta täyspitkältä "Magnetar":
Mara Balls – Ikävä ikävää
https://www.youtube.com/watch?v=HQLHlj_PBNY

Illan avaa vaihtoehtorock-yhtye Henna Emilia & Houreet. Cats of Transnistriasta tuttu laulaja Henna Hietamäki perusti Houreet-yhtyeen 2017 ja yhtye julkaisi debyyttialbuminsa "Lauluja ihmisistä ja eläimistä" tämän vuoden helmikuussa Stupido Recordsin kautta.

Surisevan rokkijytän ja utuisen popin välillä seilaavissa kappaleissa läheisten ihmiskontaktien aiheuttamia vaikeuksia ja mielen järkkymistä yritetään helpottaa ajattelemalla esimerkiksi kivoja eläimiä. Levyn ensimmäinen single nimeltä Lutra Lutra käsitteli saukkoja, Hätäuloskäynti-singlellä etsittiin pelastustietä. ”Lauluja ihmisistä ja eläimistä -levy, kuten Henna Emilia & Houreet yleisestikin, on yhdistelmä synkkyyttä ja söpöyttä. Ensimmäisen EP:n jälkeen Houreiden musiikillinen tyyli on laajentunut. Voimapopin ja 1990-luvun alternativen sekaan on tullut sekä entistä rajumpaa rokkijytää että upottavan pehmeitä sävyjä”, kertoo Henna Emilia Hietamäki.

Henna Emilia & Houreet - Hätäuloskäynti:
https://www.youtube.com/watch?v=UXy33F8KlNE

---
Nosturin salissa tapahtuvien huoltotoimenpiteiden vuoksi kaikki keikat pidetään tällä viikolla Nosturin alakerrassa Elmun Baarin lavalla. Keikat pidetään siis normaalisti ja Elmun Baarin rouhean charmantti merenrantaterassi on avoinna klo 18:00 alkaen keikkailtaisin, klo 18-19 myös Happy Hour! Vaikka katto ei siis tällä viikolla valitettavasti aukeakaan, niin tunnelma on silti taatusti katossa, kun lavalle pääsevät Mara Balls ja Henna Emilia & Houreet!

Aikataulu:
18:00 Nosturin Elmun Baarin terassi auki ja Happy Hour!
19:00 ovet auki keikkasalin puolelle (Elmun Baarin lava Nosturin alakerrassa).
20:00 Henna Emilia & Houreet
21:15 Mara Balls

Mara Balls, Henna Emilia & Houreet
Ke 26.6.2019
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 10 € / ovelta 14 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

https://www.ticketmaster.fi/event/258315

Lipunmyynti alkaa pe 10.5. klo 10:00 Ticketmasterissa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE