INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Katto Auki: Jonna Tervomaa + Von Konow
13.06.2019 - 19:00
,
K18
,
16,00 / 18,00 €

Katto Auki -klubilla: Jonna Tervomaa + Von Konow

Jonna Tervomaan uljaan uran salaisuuksia ovat hänen ehtymätön voimansa live-esiintyjänä ja tulkitsijana, hänen joukosta erottuva, oma äänensä sekä pelkäämätön tapansa kulkea omia polkujaan. Tervomaan laulut ovat yhdistäneet erilaisia ihmisiä jo vuosia. Hänen laulunsa ovat ihmisten ääntä. Artisti haastaa itsensä aina uudestaan ja vaatii myös bändiltään sekä omistautumista että heittäytymistä. Tervomaa perusti uuden, ilmaisuvoimaisen kokoonpanon syksyllä 2018.

Jonna pulppusi viime syksyn iloisin mielin uuden bändinsä nokassa. Triokokoonpano antaa tilaa niin ilmaisulle kuin lauluillekin, mutta paisuu tarvittaessa tummantäyteläiseksi tai kevyen värikkääksi. Viimeisin albumi “Ääni” (2017) toi musiikkiin uusia sävyjä ja Jonna sai myös uusia kuulijoita. Tervomaan laajasta kappale-repertuaarista on valikoitunut mukaan vanhempia, uudempia ja harvinaisempiakin helmiä, mutta mukaan mahtuu myös kaivatuimpia suosikkeja. Konsertissa tullaan kurkkaamaan varmasti myös tulevaisuuteen, ja päästään todella tuoreiden hedelmien äärelle, sillä Jonna valmistelee paraikaa uusia lauluja. Taiteilijan tulevaisuudelle on näkyvissä useita, mielenkiintoisia suuntia.

Nyt tämä tuotteliaassa vaiheessa elävä artisti tuo paikalle esityksen, jossa taiturillinen kokoonpano (Jussi Jaakonaho - kitarat, Niko Votkin - lyömäsoittimet, koskettimet, kitara ym., Jonna Tervomaa - laulut) loihtii Tervomaan musiikista kaikkein verevimpiä sävyjä, jättäen lauluille runsaasti elintilaa ja esitellen artististakin uusia puolia.

Jonna Tervomaa - "Vaikuttavat Aineet"
https://www.youtube.com/watch?v=ovFLcz47uVg

Illan avaa art rock -yhtye Von Konow. Ristiriitaisuuksilla leikittelevä, helsinkiläis-lissabonilaisen laulaja-lauluntekijä Marko von Konowin yhtye yhdistelee pop-melodioita orkestraalisiin instrumentteihin, ja vaikutteita voidaan kuulla niin kabaree-aikakaudelta kuin progressiivisesta rockista ja synth popistakin. Erilaisten musiikkityylien, teatterin ja elokuvien inspiroiman Von Konowin esiintyminen on voimakasta ja mukaansatempaavaa.

von Konow - "Cosmic" artistin sooloalbumilta "Lieder":
https://www.youtube.com/watch?v=c7Zos_Ret38

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Liput: ennakkoon 16 € / ovelta 18 € (sis käsittelykulut)

Liput myynnissä pe 10.5. klo 10:00 Ticketmasterissa.
https://www.ticketmaster.fi/event/258337

Aikataulu:

18:00 Elmun Baari + terassi auki!
19:00 Ovet
20:00 Von Konow
21:15 Jonna Tervomaa

K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE