INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Katto Auki Goes Jazz: Husband feat Arttu Takalo (HUSBAND (ANSSI NYKÄNEN, HARRI RANTANEN, VARRE VARTIAINEN) FEAT. ARTTU TAKALO)
06.06.2019 - 19:00
,
K18
,
10 / 14 €

Katto Auki Goes Jazz: Husband (Varre Vartiainen, Anssi Nykänen, Harri Rantanen) feat. Arttu Takalo

Husband on vuonna 2000 perustettu funk, rock, jazz, pop -instrumentaaliorkesteri. Yhtyeessä musisoivat Suomen levyhistorian legendaarisin ja eniten taltioitu komppipari Anssi Nykänen, rummut & Harri Rantanen, basso. Biiseistä vastaa kitaravirtuoosi Varre Vartiainen. Toisessa kitarassa pirtuoosi taiteilija, renessanssinero Marzi Nyman.

Nosturin keikalla Husband esiintyy alkuperäisellä triokokoonpanolla ilman Marzi Nymania. Bändiä vahvistaa vibrafonisti, säveltäjä Arttu Takalo. Husbandin ja Artun yhteistyö on jatkunut jo lähes 20v bändin ensimmäisestä albumista lähtien. Takalo oli mukana myös Husbandin Pekka Pohjola tribuutti- kiertueella, jota esitettiin mm Pori Jazzeilla yhteiskeikalla Jeff Beckin kanssa.

Husband on esiintynyt kaikilla merkittävillä kotimaisilla jazz-festareilla ja rock/jazz-klubeissa. Bändi on julkaissut neljä levyä, joista viimeisin on kriitikkojen ylistämä Bluenote-levymerkillä julkaistu "Lauma". Levy on yhteislevytys Espoo Big Bandin kanssa.

Husbandin mottoina ovat "Jassia juopoille ja musiikkia
laitapuolenkulkijoille!". Tämä bändi ei jätä ketään kylmäksi.

Espoo Big Band plays Husband Live 21.4.2016 - "Lauma":
https://www.youtube.com/watch?v=Vxwy9fnHg5k

Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi korkkaa kesän kolmatta ja viimeistä kertaa! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan Nosturin Katto Auki ja pidä hatustasi kiinni!

Liput: ennakkoon 10 € / ovelta 14 € (sis käsittelykulut)

Liput myynnissä pe 10.5. klo 10:00 alkaen Ticketmasterissa.

https://www.ticketmaster.fi/event/258299

Ovet klo 19:00

20:00 Husband feat Arttu Takalo

K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE