INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

ELMUN BAARISSA: WALTARI, TÄHTIPORTTI
27.06.2019 - 19:00
,
K18
,
11 / 14 €

Tuska Open Air Metal Festivalin kunniaksi Katto Auki -klubilla ollaan Tuskaa edeltävänä torstaina 27.6. Tukka Auki! Lavalla pitkän linjan kotimainen crossover rock -yhtye Waltari sekä elektronisen musiikin superyhtye Tähtiportti.

Tuskan ennakkolippua tai ranneketta ovella näyttämällä 2 yhden hinnalla sisään! Ota siis Tuska 2019 -pääsylippusi tai rannekkeesi mukaan ja kaveri kainaloon. Riittää, että toisella teistä on esittää Tuskan lippu/ranneke, kaveri pääsee tällöin sisään pelkän eteispalvelumaksun (3 €) hinnalla! Lipun Nosturiin voi ostaa joko ennakkoon tai ovelta.

---
Waltari

Raskaan rockin legenda, joka oli etujoukoissa viemässä Suomi-metallia maailmalle. Bändi perustettiin 1986 taistelemaan rock'n'rollin monimuotoisuuden ja vallankumouksellisuuden puolesta sekä rockin henkistä taantumista vastaan. Laulaja-basisti Kärtsy Hatakan sanoittamat laulut kertovat ihmisen sisäisen vapautumisen ja avomielisyyden uudelleen löytämisestä. Myös maailman raakuus ja ahdistus huokuu paikoitellen lyriikoista välillä sarkastisessa muodossa – vastoinkäymiset on tarkoitettu voitettavaksi. Huomattavin elementti musiikissa on crossoveriksi taipuva tyylisuuntien laajuus: hallitsevimpia elementtejä metallipohjaisessa musiikissa ovat muun muassa elektroninen musiikki, pop, rap, funk, kansanmusiikki ja taidemusiikki.

Waltari on julkaissut 13 kokopitkää albumia, joista viimeisin on 2015 ilmestynyt You Are Waltari.

Waltari – Only The Truth (official video), feat. Ron Jeremy:
https://youtu.be/bmmskGybma8

Tähtiportti

Tähtiportti on suomalainen elektronisen musiikin superyhtye, jossa soittavat Reverend Bizarressa ja Opium Warlordsissa vaikuttanut Albert Witchfinder, Vilunki3000 ja Stiletti-Ana. Vuonna 2018 menehtynyt Randy Barracuda eli Perttu Häkkinen (Imatran Voima) kuului myös yhtyeeseen.

Yhtye julkaisi omaa nimeään kantavan esikoisalbuminsa vuonna 2015. Kyseiseltä albumilta löytyy mm. Tähtiportin versio Esa Saarisen kulttikappaleesta "Poikarakkaus". Yhtyeen neljäs studioalbumi "Abiristeily" julkaistiin 10. toukokuuta 2019.

Tähtiportti - Abiristeily I (Official Audio):
https://www.youtube.com/watch?v=z9Xo6fWmtDE

---
Nosturin salissa tapahtuvien huoltotoimenpiteiden vuoksi kaikki keikat pidetään tällä viikolla Nosturin alakerrassa Elmun Baarin lavalla. Keikat pidetään siis normaalisti ja Elmun Baarin rouhean charmantti merenrantaterassi on avoinna klo 18:00 alkaen keikkailtaisin, klo 18-19 myös Happy Hour! Vaikka katto ei siis tällä viikolla valitettavasti aukeakaan, niin tunnelma on silti taatusti katossa, kun lavalle pääsevät Waltari sekä Tähtiportti!

Anna tukan tuulettua ja saavu paikalle Tuskan ennakkolipun tai rannekkeen kera ja kaveri kainalossa, niin pääsette sisään 2 yhden hinnalla (3e eteispalvelumaksut peritään)!

Alustava aikataulu:
18:00 Nosturin Elmun Baarin terassi auki ja Happy Hour!
19:00 ovet auki keikkasalin puolelle (Elmun Baarin lava Nosturin alakerrassa).
20:00 Tähtiportti
21:15 Waltari

Katto ja Tukka Auki: Waltari, Tähtiportti
To 27.6.2019
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 14 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Tuskan ennakkolipulla tai rannekkeella 2 yhden hinnalla sisään!

Lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa ma 27.5.
https://www.ticketmaster.fi/event/260149

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE