INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Katto Auki: Suistamon Sähkö, Hannibal & Hot Heros
11.07.2019 - 19:00
,
K18
,
11 / 14 €

Katto Auki -klubilla: Suistamon Sähkö + Hannibal & Hot Heros

Suistamon Sähkö on fuusioenergialaitos, jonka soinnista voit tunnistaa teknojalkaa vipattavaa jumputusta, maailmanmusiikkia sekä räppijulistusta. Syyskuun lopussa 2018 yhtye julkaisi
uuden albuminsa "Etkot, pectopaн ja etnoteknoa" ja 1.3.2019 julkaistiin uusi single "Silkkiä vaan".

Häpeilemättömästi hanurista voimansa puristava yhtye on vuosien ajan hakenut niin musiikillista kuin visuaalista inspiraatiota
rajantakaisesta Karjalasta. Yhtye on kasvattanut suosiotaan keikka keikalta ja lupaa laittaa lantiot liikkeelle ja tanssittaa kansan maaniseen menoon. Suistamon Sähkön koneosastolla häärii käyttöpäällikkö Eero Grundström, paljepelillä etnon suuntaan vääntää haitarivelho Anne-Mari Kivimäki ja lauluvoimaa ilmoille kajauttavat tanssikenraalit Reetta-Kaisa Iles ja Tuomas Juntunen.

Suistamon Sähkö - Silkkiä Vaan:
https://www.youtube.com/watch?v=8j7wT9ucEVU

Suistamon Sähkö - Hummani Hei:
https://www.youtube.com/watch?v=r3Azi4h5qms

Illan avaava Hannibal & Hot Heros yhdistelee taiturillisesti rap-lyriikoita, funkkia sekä jazzia. Räppäri Hannibal Starkin sekä Hot Herosin fonisti Sami Sippolan, kontrabasisti Ville Rauhalan ja rumpali Janne Tuomen muodostama kokoonpano julkaisi helmikuussa uusimman levynsä "Tässä ja nyt".

Soundin "Tässä ja nyt" -levyarvio 12.2.2019:
"Hot Heros tietää tarkkaan, milloin soiton on oltava kurinalaista normikuljetusta sekä milloin ja mille tasolle vapaamman sooloilun voi kiskaista. Myös Hannibal on valmis räpin rytmipuheen lomassa laulamaan kelpo äänellään herkempiä sävelkulkuja ja soinnikkaampaa lyriikkaa. Näillä emmeillä Tässä ja nyt -albumin elementit valikoituvat ja yhdistyvät toimiviksi walking-biiteiksi, latinosvengeiksi, jatsislovareiksi, roimiksi rap-rytmeiksi sekä erikoisimmillaan vaikka kansansävelmästä kehkeytyväksi rapiksi Faarao Pirttikankaan ja Pekko Käpin seurassa. Napakat funk-variaatiot seestyvät kahdesti melodiseen laulantaan ja lausuntaan, palvovassa lemmenlaulussa Mustat on sekä päätösrunoelmassa Siellä ja silloin."

Hannibal & Hot Heros - Tässä ja nyt:
https://www.youtube.com/watch?v=mgD7Oom0GaM

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Katto Auki: Suistamon Sähkö, Hannibal & Hot Heros
To 11.7.2019, Nosturi

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 14 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Lipunmyynti alkaa pe 31.5. klo 10:00 Ticketmasterissa.

Ovet klo 19:00
K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE