TULEVA OHJELMISTO

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Thu 26.4.2018
19:00
, S/K18, 28,00/ 30,00

WINTERSUN / WOLFHEART

WINTERSUN NOSTURIIN SPESIAALILLA KEIKKA-KONSEPTILLA

Kotimainen metalliyhtye Wintersun tekee Suomessa kolme keikkaa erityisellä konseptilla: Fanit saavat äänestämällä vaikuttaa jokaisella keikalla soitettaviin kappaleisiin! Helsingin veto nähdään ja kuullaan Nosturissa 26. Huhtikuuta 2018. Liput Nosturin keikalle tulevat myyntiin ma 19.2. klo 9.

Kokoonpano rakentaa erilliset soittolista-äänestykset jokaiselle keikkapaikalle erikseen ja fanit pääsevät äänestämään kaikista kolmesta ensimmäisestä Wintersunin albumeista keikkojen soittolistojen sisällön osallistumalla tapahtumiin Facebookissa. Osallistuaksesi ja vaikuttaaksesi äänestykseen ja setti-listoihin toimi näin:

- Äänestä vain sitä kyseistä tapahtumaa johon haluat osallistua
- Anna 1 ääni jokaiselle kappaleelle jotka haluat kuulla keikalla
- Äänestyksen maksimi määrä on 9 ääntä

Illan avaa Wolfheart!

Kiertue:

20.4. Möysän Klubi, Lahti
26.4. Nosturi, Helsinki
28.6. House of Rock, Kouvola

WINTERSUN. WOLFHEART
26.4.2018
Nosturi

Liput: 28,00/ 30,00 | www.ticketmaster.fi
Lipunmyynti alkaa ma 19.2.2018 klo 9.

S/K18
Ovet 19.00

* * *

ILLAN AIKATAULUT:

19:00 Ovet
19:45 WOLFHEART
21:00 WINTERSUN

* * *

×
Fri 27.4.2018
21:00
, K18, 20,00/25,00

Maija Vilkkumaa

MAIJA VILKKUMAAN ROCK'N ROLL KIERTUE NOSTURIIN 27. HUHTIKUUTA 2018

Maija Vilkkumaa on kiistatta aikamme menestyneimpiä artisteja. Hän on myynyt uransa aikana lähes 400 000 albumia ja voittanut viisi Emma-palkintoa.

Maijan keikka nähdään Nosturissa osana Rock'n Roll-kiertuetta 27. huhtikuuta 2018.

"Kevään rock'n'roll-teemainen kiertue saapuu viimein Helsinkiin! Olemme tämän kevään aikana soittaneet useita harvemmin kuultuja biisejä keikoilla, ja nyt Nosturin vappuetkobileissä niitä kuullaan useampia. Samalla myöskin bailataan ja yhteislauletaan hittejä ja muutetaan maailma. Nähdään!"

Syksyllä 2017 julkaistiin EP "Joku Muu", mikä nosti radiosoittoon mm. kappaleet Mä en oo sun ainoo, sekä Hyvä Ihminen.

Teatraalisen Joku muu, mikä -kiertueen jälkeen Maija Vilkkumaa bändeineen haluaa palata vuonna 2018 perusasioiden äärelle. Glitterit riisutaan nyt pois ja keskitytään olennaiseen eli biiseihin. Rock'n'Roll kiertueen kokeminen Nosturissa ei tule olemaan poikkeus!

Maija Vilkkumaa
27.4.2018
Nosturi, Helsinki
Liput: 20,00/ 25,00 palvelumaksuineen

K18

×

Backdoor: KALMAH - ͟PALO ALBUM RELEASE TOUR

Suo, kuokka ja Kalmah!

Suomen rämemetalliylpeys Kalmah julkaisee huhtikuussa kauan odotetun, uuden studioalbuminsa ja suuntaa asiaankuuluvasti myös Suomen levyjulkaisukiertueelle huhtikuun lopussa. 6.4.2018 julkaistava ”Palo”-albumi on järjestyksessään yhtyeen kahdeksas ja se julkaistaan Spinefarm Recordsin kautta. Kalmahin edeltävän ”Seventh Swamphony”-albumin julkaisusta tulee kesällä kuluneeksi peräti 5 vuotta, joten suoherrat tekevät uudella julkaisullaan kaivatun paluun levytyskantaan.

Kalmahin “Palo”-levyjulkaisukiertueen Suomen osuudelle mukaan liittyy myös kotimainen, viime kesänä loistokkaan ”Poetry of the Ill-minded”
-albumin julkaissut kuopiolaisyhtye Shade Empire. Yhtyeet kiertävät huhtikuun lopulla Suomea neljän keikan verran, joten tarkista alta keikkapäivät ja saavu mukaan keikoille!

Nem Agency presents:
KALMAH - ”PALO” ALBUM RELEASE TOUR
with very special guest: SHADE EMPIRE

la 28.4.2018 Helsinki, Nosturi (liput 16/18€)

Keikkojen ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 12.2.2018 klo 9:00 kunkin keikkapaikan omalla lipunmyyntikanavalla.

www.kalmah.com
www.shadeempire.com
www.spinefarmrecords.com
www.nem.fi

ETEISPALVELUMAKSU / CLOAKROOM FEE 3,00€
PSSST! ELMU RY:N JÄSENILTÄ EI PERITÄ ETEISPALVELUMAKSUA!

×

NOSTURIN VAPPU: HUORA VS ANAL THUNDER - Olympiavuoden loppuhuipennus (HUORA, ANAL THUNDER)

VAPPU SAAPUU NOSTURIIN: Huora VS. Anal Thunder tarjoaa Olympiavuoden huipennuksen!

Luvassa keikkojen lisäksi bändien välisiä verisiä kilpailuja, yleisökisoja + muuta tyhmää. Kaikissa konserteissa myös hyväntekeväisyysarpajaiset kunnon palkinnoilla.

Kustom Works Tattoo ikuistaa kisojen häviäjä bändin jäsenille toisen bändin logon ikuisesti ihoon.

Kommentit bändeiltä:

Huora(Anni): "Huoran ja Anal Thunderin yhteiskiertue sai alkunsa molempien orkestereiden kovimpien halaajien kohdatessa kesällä 2017. Sitä ilon & sönkötyksen määrää festareiden bäkkäreillä! Yleensä kyseisillä paikoilla solmitut uudet suhteet (ideoista puhumattakaan) eivät näe enää seuraavaa kevättä, mutta tällä aikuisten tarkkailuluokalla asiat on toisin! Tällä luokalla on ollut koulussa aina eri aineet kuin muilla... Hey Ho Let`s Olympialaiset.."

"Me ollaan tässä mukana siksi, koska Huoran keikoilla käy enempi väkeä ja A.T. hyppää bandwagoniin!
Alunperin tässä on kai mehusteltu ajatuksella, että lineuppi HUORA ja ANAL THUNDER toimii vähän kuin 1+1=3. Se kuulostaa vitun hyvältä.
Sitten vietiin sitä pidemmälle ja keksittiin jengin ja itsemme huviksi kaikkea typerää oheistoimintaa ja olympiavuotena tällanen anaalihuora-kisailu kuulosti hauskalta. Ja pääsee itsekin koittamaan curlingia (Anni ilmoitti, kun kysyttiin että natsaako kurlaus, että "huora kurlaa").
Kisailun lisäksi meillä on sponssit mm. Garage Land antaneet kamaa arpajaisten palkinnoiksi ja kaikki arpajaisten tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Meillähän oli se HC-LESON lätkämatsi vähän aikaa sitten, jolla saatiin LPR:nnan nuorille yli 10000e.
Eli siellä on sit kaikkea muutakin kuin pelkkä keikka.
Ja tietenkin kaikissa mestoissa lanseerataan meidän uus Lappeenrannan Panimoyhtiö TUJU:n ASS MONKEY bisse, jota voi ostaa tiskiltä ja ASS MONKEY on henk.koht. paikalla tottakai. Ja me saatiin lopulta painosta se meidän 20 min pitkä punk-ooppera, ANAL THUNDER SYNDROME, jota vinyylinä tyrkyllä kaikkine etsauksineen.
Odotan tätä reissua kuin 95-matsin uusintaa!"

NOSTURIN VAPPU: Huora VS Anal Thunder - Olympiavuoden loppuhuipennus
Nosturi
30.4.2018

Liput: 13,00/ 15,00 | www.ticketmaster.fi

K18

Ovet 20.00

* * *

ILLAN AIKATAULUT:

20:00 Ovet
21:00 ANAL THUNDER
22:30 HUORA

* * *

×
Fri 4.5.2018
20:00
, S/K18, 20,00/ 22,50

IRINA / SARA

IRINA SAAPUU SEITSEMÄN-KIERTUEELLAAN NOSTURIIN 4. TOUKOKUUTA 2018!

Uusi Seitsemän-albumi ja Vain Elämää -kausi keväällä 2017 potkaisivat liikkeelle Irinan Seitsemän-kiertueen, joka nyt tauon jälkeen jatkuu taas uuden vuoden puolella. Keikoilla on luvassa taattua Irinaista iloa ja energiaa.

Nosturin keikalla mukana Soundiaan viime vuosina rohkeasti uudistanut Sara, joka julkaisee ahkerasti uutta musiikkia, jolle tyypillistä on runsas koneiden, efektien ja syntetisaattoreiden käyttö ja niiden yhdistely. Sara julkaisi seitsemännen pitkäsoittonsa SOLUS maaliskuussa 2016.

Irina, Sara
4.5.2018

Liput 20,00/ 22,5 | www.ticketmaster.fi

S/K18
Ovet 20.00

×

WHY DON'T WE (USA) / SINI YASEMIN

YHDYSVALTALAISSENSAATIO WHY DON’T WE TOUKOKUUSSA HELSINKIIN

Räjähdysmäiseen suosioon noussut yhdysvaltalainen poikabändi Why Don’t We saapuu toukokuussa keikalle Helsinkiin osana ensimmäistä Euroopan kiertuettaan. Vastikään uuden singlensä, Ed Sheeranin kirjoittaman ”Trust Fund Baby” julkaissut viisikko esiintyy Nosturissa tiistaina 8. toukokuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy maanantaina 19. helmikuuta Ticketmasterissa.

Why Don’t We on noussut nopeasti yhdeksi popmusiikin historian isoimmista läpimurtotarinoista. Yhtye on kerännyt vain vuodessa maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa biisistreamausta, 2,4 miljoonaa Instagram-seuraajaa, yli 140 miljoonaa YouTube-katselua ja yli 1,5 miljoonaa YouTube-tilaajaa. Why Don’t We’lla on ollut innovatiivinen ja epätavallinen tapa julkaista uutta musiikkia ja aktivoida nopeasti kasvavaa faniryhmäänsä – 16-19-vuotiaista koostuva yhtye julkaisi alle 12 kuukaudessa neljä EP:tä, jotka ovat keränneet miljoonia kuuntelukertoja ja nousseet listojen kärkeen.

Tuorein single ”Trust Fund Baby” on kerännyt Spotifyssa jo lähes kolme miljoonaa kuuntelukertaa. Biisin on kirjoittanut supertähti Ed Sheeran ja tuottanut brittiläinen hitintekijä Steve Mac (mm. Ed Sheeran, Liam Payne, Clean Bandit). Joulun alla yhtye esiintyi iHeartRadion Jingle Ball -kiertueella mm. Ed Sheeranin, Taylor Swiftin ja Camila Cabellon kanssa. Seuraavaksi on vuorossa lähes loppuunmyyty Yhdysvaltain kiertue, jonne on myyty jo lähes 75 000 lippua.

Why Don’t We piipahti Suomessa viime syksynä promovisiitillä aiheuttaen suurta fanihysteriaa. Sittemmin suosio on vain kasvanut, ja jouluna julkaistulla ”Kiss You This Christmas” -singlellä olikin eniten kuuntelijoita juuri Suomessa – jopa Yhdysvallat jäi taakse kuuntelumäärissä!

Why Don’t We on: Daniel Seavey, Zach Herron, Corbyn Besson, Jonah Marais ja Jack Avery.

”One of pop music’s biggest breakout stories” – NBC’s Today
“Artist To Watch” – Rolling Stone
“(Why Don’t We’s) star should only continue to rise in 2018” - TIME

Illan avaa nousukiidossa liitävä Sini Yasemin.

KEIKKA:
Why Don’t We (USA)
Ti 8.5.2018 Nosturi, Helsinki
Ovet 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Myyntiin ma 19.2.2018 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 29 euroa Ticketmasterista

Aikataulut

19.00 Ovet
20.00 Sini Yasemin
21.00 Why Don't We (USA)

×
Wed 9.5.2018
21:00
, S/K18, 13/15€

KUBE / AARNIKOTKAT / RUMA

FEEL THE FLOW NOSTURIIN!

Högin suosittu klubikonsepti Feel The Flow rantautuu ensimmäisen kerran Nosturiin toukokuun 9. päivä. Illassa esiintyjät Kube, Aarnikotkat, ja Ruma, jonka levyjulkkareita juhlitaan täällä! DJ:nä toimii DJ Yollu!

Liput myynnissä Tickermasterissa keskiviikkona 21.3. klo 9.00!

Lisätietoja artisteista: www.hogmusic.fi

Ovet: klo 21.00
S/K18
Kube
Aarnikotkat
Ruma
Dj Yollu
Hög
Liput 13/15€
Ennakot: Ticketmaster

#Hög #FeelTheFlow

×
Fri 11.5.2018
19:00
, S/K18, 11,00/ 13,00

FEAR OF DOMINATION

Kotimaan kovimpiin live-kokoonpanoihin lukeutuva industrial metal -jyrä Fear of Domination suuntaa toukokuussa levynjulkaisukiertueelle uuden ”Metanoia”-levynsä myötä. Uusi levy julkaistaan perjantaina 4.5.2018 Ranka Kustannuksen kautta.

Helsingissä yhtye nähdään levynjulkaisukiertueensa kolmannella keikalla Nosturissa perjantaina 11.5.2018 kahden myöhemmin julkistettavan yhtyeen kanssa.

Nem Agency & Metal Crane Festival present:
FEAR OF DOMINATION – ”METANOIA”-LEVYNJULKAISUKIERTUE 2018 + support
11.5.2018 Helsinki, Nosturi (liput alk. 11,50€ Ticketmasterista)

Keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 5.3.2018 klo 9:00. Keikan lämppäreistä tiedotetaan myöhemmin.

www.fod.fi
www.nem.fi
www.elmu.fi

×
Sat 12.5.2018
17:30
, S/K18,

Emergenza Final

Emergenzan finaali saapuu ja 80 bändistä on jäljellä 16, jotka tavoittelevat voittoa ja etenemistä Pohjoismaiden finaaliin Tanskaan!

Illassa on yleisöäänestys samalla tutulla QR-koodilla älypuhelimien QR-koodilukijalla, joka on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupasta. Illassa on kuitenkin alan ammattilaisista koostuva kansainvälinen tuomaristo, joka päättää viime kädessä illan voittajan joka etenee ulkomaille. Illassa jaetaan myös palkintoja parhaalle kitaristille, basistille, laulajalle, rumpalille ja muulle soittajalle.

Voittajalla on mahdollisuus edetä Pohjoismaiden finaaliin ja sieltä eteenpäin Saksaan ulkoilmafestivaali Taubertal Festivalille, jossa järjestetään Emergenzan kansainvälinen finaali! Tuomaristo julkistetaan pian.

www.taubertal-festival.de/

Aikataulu:
17:30 Ovet
18:00 Rebellix
18:25 Steel Rose
18:50 Varvun Kampi
19:15 Violent Fever
19:40 Flies Flies Flies
20:05 Pulse
20:30 Rotten Tomatos
20:55 Moody
21:20 Beyond The Hate
21:45 Superdiesel
22:10 Multiply
22:35 Where's My Bible
23:00 Seraphiel
23:25 ApeX Thrash Official
23:50 I Revolt
00:15 UN
00:40 TBA
01:15 Illan tulokset julkistetaan lavalla!

Liput ovelta 16€, bändien jäseniltä halvemmalla! Eteispalvelumaksu 3€.

S/K18

www.emergenza.fi

×
Fri 18.5.2018
19:00
, S/K18, 25,00/ 28,00

ENSIFERUM / OCEANHOARSE / TRIO DE FACTO

ENSIFERUM NOSTURIIN 18. TOUKOKUUTA 2018! ** Huomioikaa muuttunut oviaika klo 19!

Folk metal -yhtye Ensiferum esiintyy perjantaina 18. toukokuuta Helsingin Nosturissa. Yhtye nauttii Suomessa ja ulkomailla laajaa suosiota. Ensiferumin uusin, syyskuussa julkaistu albumi Two Paths on ollut menestys ympäri maailmaa ja muun muassa Saksan virallisella albumilistalla se debytoi sijalla #8 ja Suomessa sijalla #4. Bändi on noteerattu lukuisissa kansainvälisissä metallimedioissa erääksi kaikkien aikojen parhaista folkmetallin kirveenkantajista.

Illan tulevat avaamaan Trio De Facto ja Oceanhoarse!

Trio De Facto on Mikael Salon, Esa Orjatsalon ja Ensiferum-basisti Sami Hinkan
muodostama akustinen heavy metal / rock - coverkolmikko. Harvinaista herkkua!
https://www.facebook.com/Trio-De-Facto-1773665276029180

Kovassa nousussa oleva Oceanhoarse lämmittää lauteet juuri ennen Ensiferumia.
https://www.facebook.com/oceanhoarse/

Liput tulevat myyntiin maanantaina 11.12.2017 TICKETMASTERISSA!

LINKIT
www.ensiferum.com
www.facebook.com/Ensiferum

Ensiferum
+ support(s)
18.5.2018
Liput 25,00/ 28,00

Ovet klo 19.00
S/K18

Illan aikataulut:

19:00 Ovet
19:30 Trio De Facto
20:30 Oceanhoarse
22:00 Ensiferum

×
Fri 25.5.2018
20:00
, K18, 30,00/ 35,00

NOUVELLE VAGUE (FRA)

SUURSUOSION SAAVUTTANUT NOUVELLE VAGUE (FRA) SAAPUU JÄLLEEN SUOMEEN

Aikaisemmat Suomen keikkansa loppuunmyynyt ranskalainen yhtye Nouvelle Vague saapuu jälleen Helsinkiin, tällä kertaa historialliseen Nosturiin 25.toukokuuta 2018. Nouvelle Vague kokoonpano tulkitsee punk- ja post punk -musiikkia bossa nova tyylillä. Tämä coverbändi-genren suunnannäyttäjä sai alkunsa vuonna 2003 Marc Collinin and Olivier Libauxin toimesta.

Vuosien 2004 - 2010 aikana Nouvella Vague julkaisi neljä levyä, joita myytiin yli miljoona kappaletta. Samaan aikaan he esiintyivät maailmankiertueillaan mm. Lontoon Royal Albert Hallissa, L.A.:n Hollywood Bowlissa sekä Pariisin Olympialaisissa.
2011 jälkeen yhtye otti tauon albumien teosta ja alkoi keskittyä uusiin liveprojekteihin yhteistyössä mystisen Jean-Charles de Castelbajacin kanssa. Luovan tauon jälkeen Nouvelle Vaguella alkoi puhaltaa uudet tuulet ja vuonna 2016 syntyi “I Could Be Happy” -albumi.

Yhtye julkaisi uuden sinkun syksyllä 2017 ja uutta musiikkia on myös tulossa kevään 2018 aikana.

Liput Nosturin keikalle tulevat myyntiin keskiviikkona 14.3. klo 9.00 Ticketmasterissa.

Nouvelle Vague (FRA)

Nosturi, Helsinki
25.5.2018

Liput 30,00 / 35,00 palvelumaksuineen

K18
Ovet 20.00

×

NOKIA ROTTENING PEOPLE: (CONVULSE , PURTENANCE, LUBRICANT)

Nokian kaupungin rikinhajuisessa tehdasmiljöössä syntyi 1990-luvun alkupuolella kalmankatkuista death metallia. Tämän Nokia-skeneksikin kutsutun alakulttuurin löyhkäävimpinä raatoina loistivat kolme bändiä: Convulse, Purtenance ja Lubricant.
Lyhyen, mutta kiivaan uransa aikana nämä bändit julkaisivat demoja, ep:itä sekä kokopitkiä albumeita kansainvälisten levy-yhtiöiden kautta. Bändien toiminta kuitenkin maatui hiljalleen yhdessä NMT-verkon kanssa. Mikään ei ole ikuista.

Vai onko sittenkin? Nokia-skene on nimittäin herännyt haudastaan ja soittaa kesäkuun alussa yhdessä kaksi keikkaa: Helsingin Nosturissa sekä Tampereen Olympiassa. Bändien setit koostuvat pääosin 90-luvun alun legendaarisista albumeista, joten luvassa on autenttista korinaa death metallin visvaisilta alkuvuosilta. Onko sinulla varaa missata tämä ainutlaatuinen mahdollisuus?

NOKIA ROTTENING PEOPLE:
Convulse, Purtenance & Lubricant
1.6.2018 Nosturi

LIPUT NYT MYYNNISSÄ TICKETMASTERISSA!
Liput 14,00/ 16,00 palvelumaksuineen

S/K18
Ovet 20.00

×

SCHOOLS OUT!: Töölön Ketterä, IBE, Versace Henrik

SCHOOLS OUT! - KESÄN ALUN PARHAAT BILEET NOSTURISSA!!!

Töölön Ketterä on tuottaja Handshakingin ja räppäri Matti 8:n yhtye, joka ammentaa tyylinsä grimen, räpin, popin ja housen välimaastosta. Matti 8:n musiikilliset taustat löytyvät rap- ja grime-musiikista, kun taas Handshaking on vaikuttanut house-skenessä jo pidemmän aikaa. Yhtye sai osakseen laajaa huomiota ensisinglensä Ludoo myötä, jota seurasi mm. ehdokkuus vuoden 2017 Emma gaalassa Vuoden tulokas –kategoriassa. Töölön Ketterä on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa Suomen rap-skenessä, ja duon energiset livekeikat ovat saaneet kiitosta myös skenen ulkopuolelta.

IBE, vuonna 1999 syntynyt lahjakkuus, on lyhyen uransa aikana vakuuttanut suomirap-fanit ja -vaikuttajat osaamisellaan. Keväällä julkaistulla ”Eurovisioit”-kappaleella, jolla vierali pitkän linjan rap-artisti Kube, on yli puoli miljoonaa kuuntelua ja syyskuussa IBE vieraili JVG:n ”Popkorni”-albumilla. Helsinkiläiselle Skorpionille vuodenvaihteessa kiinnitetty rap-artisti IBE julkaisi debyyttilevynsä perjantaina 13. lokakuuta. Tämä artistin nimeä kantava albumi kertoo teini-ikäisen miehenalun epälineaarisen kasvutarinan. IBE on todennäköisesti ensimmäinen suomeksi räpätty levy, jossa käsitellään näin laajasti tämän päivän nuorten arkista, sosiaalisen median värittämää elämää.

Versace Henrik on visionääri, suomiräpin uusiaalto ja taideperformanssi. Punktaustainen meemiräppäriksikin tituleerattu Henrik rikkoo suomiräpgenren rajoja positiivissävytteisillä soundcloudmixtapeillaan ja noiselle tyypillisellä performanssimaisella live-esiintymisellään. Versacen keikoilla ei yleisössä molloteta bisse kädessä vaan riehutaan moshpitissä ja annetaan esityksen viedä mukanaan.

Liput 11,00/13,00 palvelumaksuineen
https://www.ticketmaster.fi/event/229121

S/K18

Ovet 20:00

×

Katto Auki: Kesän Avaus Karnevaalit (DON JOHNSON BIG BAND)

AINUTLAATUINEN KLUBI-KONSEPTI PALAA NOSTURIIN - LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Genrerajaton groovepeto Don Johnson Big Band avaa Nosturin Katto Auki-klubikesän!

Don Johnson Big Band (DJBB) on yksi niistä ryhmistä, joita eivät musiikilliset genrerajat kahlitse. Hiphop, jazz, dub, funk, elektrovaikutteet ja jopa country – kaikkea löytyy!

Don Johnson Big Band myi jo debyyttialbuminsa listojen kärkeen. Sitä seuranneet levyt ovat myyneet kultaa ja platinaa, ja yhtye on vastaanottanut uransa varrella useita kunniamainintoja.

Muun muassa Kanye Westia, James Brownia ja Jamiroquaita lämpännyt DJBB onnistuu yhdistämään eri-ikäiset ja –tyyliset yleisöt mukaansatempaavien esiintymisiensä äärelle. Tällä hetkellä DJBB on äänittämässä tulevaa kuudetta LP:tään ja saapuu avaamaan Nosturin kesän varmasti tulisissa tunnelmissa!

https://www.donjohnsonbigband.com/
https://www.facebook.com/pg/donjohnsonbigband/
https://open.spotify.com/artist/3IyO9AT4qU8VLyOUcZfgMg?si=I4aVKFxpT6-3-9YeO1ARGQ

* * *

Helsinkiin syntyi uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisi kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta 2017. Nyt tämä ainutlaatuinen konsepti tekee paluun kesällä 2018, eikä vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa.

Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Don Johnson Big Bandista Litku Klemettiin. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkaliput, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit terassit. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Suomessa. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

KAIKKI LIPUT ENNAKKOON ALK . 11,00 € OSOITTEESTA:
http://www.ticketmaster.fi

KATTO AUKI 2018 Nosturi – Tämänhetkiset artistikiinnitykset

6.6. Don Johnson Big Band – Kesän Avaus Karnevaalit
13.6. Kuningasidea + Jouni Aslak
20.6. Ida & Kalle + Younghearted
27.6. Litku Klemetti + Kynnet

4.7. Seminaarimäen Mieslaulajat
11.7. Ursus Factory & Friends Vol 2
18.7. Sydän, sydän + Kaita Isäri Seppälä
25.7. Eva + Manu + Ivory Woods

KATTO AUKI Nosturi AIKATAULUT

Elmun Baarin terassilla DJ 18:00 →

Ovet klo 19:00
Support klo 20:00
Headliner klo 21:00

K18

×
Wed 13.6.2018
19:00
, K18, 11,00/14,00 €

KUNINGASIDEA / JOUNI ASLAK

AINUTLAATUINEN KLUBI-KONSEPTI PALAA NOSTURIIN - LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Kuningasidea ja Jouni Aslak tuovat kesän Katto Auki-klubin keskiviikkoon!

Helsingissä perustettu 12-henkinen Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt veljistö. Vuonna 2009 perustettu bändi on kahdeksan vuotisen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovannut yhteis soitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin ja tullut palkituksi mm. Vuoden Tulokas -tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa. ”Enemmän duoo ku sooloo” ja “Pohjolan tuulet” hiteistään tunnettu Kuningasidea viimeistelee nyt kolmatta studioalbumiaan, jolta julkaistu single ”Sä saat mut” on jo ylittänyt platinarajan. Uusin single ”Tule ja sytytä” julkaistiin helmikuussa.

http://kunkut.fi/
https://www.facebook.com/kuningasidea/
https://open.spotify.com/artist/7EuXVmTcFfpvmFbi1CTctP?si=EAII06HVRCO2GI15bbBLvw

Sielukasta poppia kynäilevä helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Jouni Aslak debytoi Ylen Uuden Musiikin Kilpailussa mahtipontisella "Lions and Lambs" -singlellään. Vaikuttajikseen mm. Elton Johnin, Disclosuren ja Billy Joelin maininnut lauluntekijä tunnetaan vahvasta pop-melodiantajustaan, joka varmasti heijastuu myös Katto Auki-Klubin tunnelmissa, Auringon paistaessa kesäisenä päivänä! Tällä hetkellä Jouni Aslak säveltää uutta musiikkiaan tulevalle julkaisulleen.

https://www.facebook.com/jouniaslakmusic/
https://open.spotify.com/artist/343ImF3t5KVhSsSO6wPY9m?si=u8nyeug9Q6evWyMmos0YBA

* * *

Helsinkiin syntyi uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisi kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta 2017. Nyt tämä ainutlaatuinen konsepti tekee paluun kesällä 2018, eikä vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa.

Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Don Johnson Big Bandista Litku Klemettiin. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkaliput, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit safkat. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Helsingissä. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

KAIKKI LIPUT ENNAKKOON ALK . 11,00 € OSOITTEESTA:
http://www.ticketmaster.fi/

KATTO AUKI 2018 Nosturi – Tämänhetkiset artistikiinnitykset

6.6. Don Johnson Big Band – Kesän Avaus Karnevaalit
13.6. Kuningasidea + Jouni Aslak
20.6. Ida & Kalle + Younghearted
27.6. Litku Klemetti + Kynnet

4.7. Seminaarinmäen Mieslaulajat
11.7. Ursus Factory & Friends Vol 2
18.7. Sydän, sydän + Kaita Isäri Seppälä
25.7. Eva + Manu + Ivory Woods

KATTO AUKI Nosturi AIKATAULUT

Elmun Baarin terassilla DJ 18:00 →

Ovet klo 19:00
Support klo 20:00
Headliner klo 21:00

K18

×
Fri 15.6.2018
20:00
, S/K18, 26,00/30,00

SOULS OF MISCHIEF

LEGENDAARINEN HIPHOP-RYHMÄ SOULS OF MISCHIEF NOSTURIIN
Oaklandista vuonna 1991 ponnistanut hiphop-ryhmä Souls of Mischief palaa Suomeen pitkän tauon jälkeen! MC A+:sta, Opiosta, Tajaista ja Phestosta koostuva kokoonpano on tullut tunnetuksi aidosta old school-hengestään ja elävän orgaanisista soundeistaan, mutta myös taustoistaan legendaarisessa Hieroglyphics-kollektiivissa.Souls of Mischiefin viimeisin levy "There is Only Now" julkaistiin vuonna 2014. Levyn tuottaneen Adrian Youngen mukaan There is Only Now on paluu juurille ja nitoo yhteen ryhmän historian hiphop-klassikoksi noteeratun 93 'til Infinity-ajoilta tähän päivään. Levyä on syystä ylistetty myös vierailijakaartin (Busta Rhymes, William Hart, Snoop Dogg and Scarub) ansiosta. Livenä Souls Of Mischief tarjoaa originaalia henkeä ajoilta, jolloin hiphop kukoisti aitoudessaan.Souls of Mischief

15.6.2018

Nosturi, Helsinki

Liput 26,00/30,00 palvelumaksuineen

S/K18
Ovet 20

Liput myyntiin Ticketmasterissa ma 26.3.2018 klo 09.00.

×
Sat 16.6.2018
20:00
, K18, 25,00

FATBOY (SWE)

FATBOY NOSTURIIN 16.6. !!

Vastustamattomilla rytmeillä, pehmeillä balladeilla ja countryhenkisillä kappaleillaan suuren yleisön hurmannut Fatboy saapuu Suomeen kesäkuussa.

Roy Orbison, Johnny Cash, Stray Cats ja The Smiths ovat artisteja, joiden musiikkia voi käyttää luonnehtimaan kuusimiehistä, Tukholmasta ponnistavaa Fatboyta. Yhtyeen menestystarina alkoi Bertolt Brechtin Kolmen pennin oopperan esityksistä jo vuonna 1998. Loistavien kappaleiden ja keikkojen myötä Fatboy kasvatti fanikuntaansa ja yhtye ottikin sekä musiikkinsa ja kuulijansa tosissaan.

Fatboyn vuonna 2004 julkaistu esikoissingle ”This Tear Will Never Leave My Eye” lupasi paljon ja yhtye lunastikin odotukset menestykseksi muodostuneella, myöhemmin samana vuonna julkaistulla esikoisalbumillaan ”Steelhearted”.

Weeping Willowsin hengenheimolaiseksikin tituleeratun Fatboyn toinen pitkäsoitto ”In My Bones” julkaistiin Suomessa 24. syyskuuta. Vierailijoina levyllä kuullaan muun muassa Fläskkvartettenia ja Sarah Dawn Fineria. ”In My Bones” nousi edeltäjänsä tavoin kriitikoiden suosioon ja sai ylistävät arvostelut useissa musiikkilehdissä. Uusi levy julkaistaan 2018.

Fatboyn muodostavat Thomas Pareigis (laulu), Thomas Schuldt (basso), Jörgen Wall (kitara), Hannu Kiviaho (kitara), Jan Lissnils (kitara) ja Joakin Lindahl (rummut).

FATBOY
La 16.6. Nosturi
Liput alk. 25€ ennakko
K18

https://fatboy.se/?page_id=769

×
Wed 20.6.2018
19:00
, K18, 11,00/14,00 €

IDA PAUL & KALLE LINDROTH / YOUNGHEARTED

AINUTLAATUINEN KLUBI-KONSEPTI PALAA NOSTURIIN - LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Katto Auki-Klubilla suomipopin nousujohteista kaartia!

Ida Paul & Kalle Lindroth ovat tavoittaneet laajan yleisön orgaanilla saundillaan. Sattumalta syntynyt yhteistyö laulaja-lauluntekijöiden kesken toimii: jo ensimmäiset julkaistut singlet saivat mielettömän suosion ja debyyttialbumi ”Nää kaikki kertoo susta” striimasi platinaa jo ennen julkaisuaan. Duon kaikki sinkut ovat striimanneet kultaa (”Päällekkäin”, ”Kun tää loppuu”) ja platinaa (”Hakuammuntaa”, ”Parvekkeella”, ”Kupla”) ja he olivat ehdolla 2018 Emma Gaalassa Vuoden tulokas –kategoriassa. Duon biisejä kuunnellessa on selvää, että kyseessä on täydellinen yhdistelmä.

Debyyttialbumi ”Nää kaikki kertoo susta” julkaistiin 9.3.2018.

https://www.facebook.com/idajakalle/
https://open.spotify.com/artist/1pbX4qbCZOyiRA0ih5jGfX?si=BfcClzpFSC25GxqdQyW1uw

Suomipop-folkin uuden aallon edustajiin kuuluva Younghearted on tullut suurelle yleisölle tutuksi klassisista rakkauslauluistaan ja hyväntuulisista konserteistaan. Trion musiikki kantautuu suorista teksteistä, akustisesta soittamisesta, sekä lauluista vastaavan Reetan taitavasta tulkinnasta.

Vuoden 2015 ensi sinkut “Hyvä Näin” ja platinaa poikinut “Hetkeksi” saivat huomattavaa mediahuomiota indiejulkaisuksi. Menestys toi mukanaan yhtyeelle levytyssopimuksen 325 Median sekä markkinointi-jakeludiilin Universal Musicin kanssa. Nyt Younghearted on työstämässä uutta materiaalia sekä julkaisua kesäksi 2018.

http://www.youngheartedmusic.com/
https://www.facebook.com/youngheartedmusic/
https://open.spotify.com/artist/6FJu9BhZBw8ZWFtFR3c9uX?si=-ZjfNJQ1QUKIlu680i722A

* * *

Helsinkiin syntyi uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisi kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta 2017. Nyt tämä ainutlaatuinen konsepti tekee paluun kesällä 2018, eikä vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa.

Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Don Johnson Big Bandista Litku Klemettiin. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkaliput, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit terassit. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Suomessa. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

KAIKKI LIPUT ENNAKKOON ALK . 11,00 € OSOITTEESTA:
http://www.ticketmaster.fi/

KATTO AUKI 2018 Nosturi – Tämänhetkiset artistikiinnitykset

6.6. Don Johnson Big Band – Kesän Avaus Karnevaalit
13.6. Kuningasidea + Jouni Aslak
20.6. Ida & Kalle + Younghearted
27.6. Litku Klemetti + Kynnet

4.7. Seminaarinmäen Mieslaulajat
11.7. Ursus Factory & Friends Vol 2
18.7. Sydän, sydän + Kaita Isäri Seppälä
25.7. Eva + Manu + Ivory Woods

KATTO AUKI Nosturi AIKATAULUT

Elmun Baarin terassilla DJ 18:00 →

Ovet klo 19:00
Support klo 20:00
Headliner klo 21:00

K18

×
Wed 27.6.2018
19:00
, K18, 11,00/14,00 €

LITKU KLEMETTI / KYNNET

AINUTLAATUINEN KLUBI-KONSEPTI PALAA NOSTURIIN - LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Huikeat tunnelmat keskiviikon Katto Auki-Klubille tarjoaa Litku Klemetti + Kynnet!

Kun Litku Klemetti tarttuu balalaikkaansa, yleensä lopputuloksena on uusi kappale. Näistä parhaat hän kantaa yhtyeensä hellään syleilyyn, jonka seurauksena syntyy jotain ainutlaatuista. Litku Klemetti kokoaa yhteen kaikuja suomirockin viime vuosikymmeniltä ja luo niistä oman juttunsa. Musiikki on yhtä aikaa 70-lukua ja tätä päivää, sekä kaikkea siltä väliltä iskelmästä punkin jälkeiskolinoihin. Luova Records julkaisi bändin debyyttialbumin "Horror '15" keväällä 2016. Uusi "Juna Kainuuseen" albumi julkaistiin vuoden 2017 alussa. Lisää uutta materiaalia on luvassa.

https://litkuklemetti.com/
https://www.facebook.com/litkuyhtye/
https://open.spotify.com/artist/3Z5GO6d7DMSBeSlNBophOR?si=TEXuFPKASlm5iuDDTjDDSQ

Kynnet on Hopeajärvestä, Love Sportista ja monista muista yhtyeistään tutuksi tulleen Teemu Tannerin sooloprojekti. Kynnet-yhtyeen viisihenkisen livekokoonpanon kohdalla voidaan puhua jo jonkinlaisesta superkokoonpanosta - taustoja löytyy mm. French Filmsista, Seksihulluista ja Teksti-TV 666:sta. Kynsien ensimmäinen biisi julkaistiin vuoden 2017 maaliskuussa ja yhtyeen musiikki on noteerattu myös kansainvälisesti. Kynnet-yhtyeen musiikki on piristävintä kotimaista lo-fi-jytää, jota viime vuosina on julkaistu. Tänä vuonna yhtye on julkaissut jo kahden aiemmin julkaistun kasetin niputtavan LP:n ja seiskatuumaisen. Yhtye julkaisee elokuun lopussa uuden albumin Soit Se Silti -levy-yhtiön toimesta.

https://www.facebook.com/kynnetband/
https://open.spotify.com/artist/3x3yBvb6sxA5c3U6kqd8Ow?si=cy-GBxvERGScaDipIn6mqg

* * *

Helsinkiin syntyi uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisi kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta 2017. Nyt tämä ainutlaatuinen konsepti tekee paluun kesällä 2018, eikä vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa.

Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Don Johnson Big Bandista Litku Klemettiin. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkaliput, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit terassit. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Suomessa. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

KAIKKI LIPUT ENNAKKOON ALK . 11,00 € OSOITTEESTA:
http://www.ticketmaster.fi/

KATTO AUKI 2018 Nosturi – Tämänhetkiset artistikiinnitykset

6.6. Don Johnson Big Band – Kesän avauskarnevaalit
13.6. Kuningasidea + Jouni Aslak
20.6. Ida & Kalle + Younghearted
27.6. Litku Klemetti + Kynnet

4.7. Seminaarinmäen Mieslaulajat
11.7. Ursus Factory & Friends Vol 2
18.7. Sydän, sydän + Kaita Isäri Seppälä
25.7. Eva + Manu + Ivory Woods

KATTO AUKI Nosturi AIKATAULUT

Elmun Baarin terassilla DJ 18:00 →

Ovet klo 19:00
Support klo 20:00
Headliner klo 21:00

K18

×

Pages

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE