TULEVA OHJELMISTO

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Katto Auki: Skorpioni Nite (IBE, Melo, Cavallini & Shrty, Le Fvbelos)

Katto Auki & Skorpioni esittävät:
IBE, Melo, Cavallini & Shrty, Le Fvbelos + special guests & Skorpioni DJ's

IBE:
IBE on helsinkiläinen rap-artisti, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen maaliskuussa 2017 kappaleellaan "Eurovisioit". Kappale kerrytti nopeasti yli miljoona kuuntelukertaa suoratoistopalvelu Spotifyssä. IBE on tuottanut musiikkia yhdessä mm. JVG:n, Cledoksen ja Benjamin Peltosen kanssa.

IBE - 39N
https://www.youtube.com/watch?v=lwdnHe2MfgY

MELO:
Melo lukeutuu suomiräpin uuteen aaltoon ja erottuu joukosta tummanpuhuvalla soundillaan. Träppibiittejä melankolisiin sanoituksiin yhdistävän artistin mielenmaisema on samaan aikaan pimeä ja leikkisä. Muun muassa ”SICKBOY”, ”SLÄTTERIN” ja ”Kaikki” kuuluvat tämän artistin repertuaariin.

MELO – Tiikeri
https://www.youtube.com/watch?v=YDmsgvpI9ok

Cavallini & Shrty:
Cavallini & Shrty on helsinkiläinen rap duo joiden soundi on letkeää, kesäistä ja tuoretta afroa. Alkuvuodesta 2018 julkaistu “Afro Finska EP” laittoi käyntiin afroaallon ja IBE:n kanssa julkaistu “Oma iTT3s” tanssitti viime kesällä helteistä Suomea. Levydiili solmittiin PME Recordsin kanssa alkusyksystä 2018, minkä jälkeen julkaistu kappale ”Kultaa Mun Kaulas” on kerännyt kiitettävän määrän kuunteluja sekä radiossa että striimauspalvelimissa. Kaksikon viimeisin julkaisu "Vaihost Sisää" näki päivänvalonsa loppuvuodesta 2018.

CAVALLINI & SHRTY - Tänä Vuon (Official video)
https://youtu.be/Yk23imZntgw

Le Fvbelos:
Nuoresta iästään huolimatta Tampereelta kotoisin oleva Le Fvbelos yhdistelee biiseillään haikeita sekä kypsiä aiheita melankolisiin biitteihin. Viime lokakuussa tuplasinkulla Hulluks / Kauas kentälle ryminällä tullut artisti keräsi julkaisuillaan suurta huomiota ja seuraavan kerran Le Fvbelos kuultiin yhdessä MELOn kanssa kappaleella SICKBOY. Viimeisin sinkkulohkaisu artistilta on tänä keväänä julkaistu "Älä Sano".

Le Fvbelos - Älä Sano
https://www.youtube.com/watch?v=zeNauG_-3Hw

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

IBE, Melo, Cavallini & Shrty, Le Fvbelos
Ke 28.8.2019
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 16 € / ovelta 18 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput tulossa myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 7.6. klo 10:00.

https://www.ticketmaster.fi/event/261009

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Fri 30.8.2019
20:00
, S/K18, 22 / 25 €

THE 69 EYES / NATIONAL NIGHTMARE

THE 69 EYES JUHLII 30-VUOTISTA TAIVALTAAN NOSTURISSA

24.5. JULKAISTU 27 & DONE -SINGLE ANTAA ESIMAKUA SYYSKUUSSA ILMESTYVÄSTÄ UUDESTA STUDIOALBUMISTA. LOPPUVUODESTA ON LUVASSA MYÖS SUOMESTA KÄYNNISTYVÄ MAAILMANKIERTUE. KUUNTELE UUSI 27 & DONE TÄÄLTÄ:
https://www.youtube.com/watch?v=OLoqIdCMZCE

Helsingissä vuonna 1989 perustettu The 69 Eyes on uransa aikana ehtinyt kiertää kotimaan lisäksi niin Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa kuin Australiassakin ja julkaista yksitoista studioalbumia, joista moni on myynyt kultaa ja platinaa. Juuri Yhdysvaltain-kiertueelta palanneet Helsingin vampyyrit juhlivat 30-vuotista taivaltaan komeasti. 24. toukokuuta julkaistu "27 & Done" -single antaa esimakua 13.9.2019 julkaistavasta West End –albumista, jonka yhtye on tehnyt yhdessä luottotuottajansa JOHNNY LEE MICHAELSIN kanssa.

"27 & Done" -singleen on kuvattu myös Los Angelesissa asuvan VICENTE CORDERON (3 Teeth, "Room 37- The Mysterious Death of Johnny Thunders" -elokuva) ohjaama video. Video sisältää kohtauksia kesäkuussa julkaistavasta The 27 Club –jenkkikauhuelokuvasta.

JYRKI 69 valottaa uuden singlen tekstiä näin: ”Instagram on sekoittanut ihmisten pään todenteolla - kaikki haluavat osansa huomiosta, keinolla millä hyvänsä. 27 & Done on yksi rock’n’rollin peruskliseistä; nuoruus ja ikuisuus kulkevat käsikädessä kiirastulessa. Lopulta kaikki meistä kuolevat liian nuorina.”

Syyskuussa julkaistava West End –albumi pitää sisällään 11 uutta The 69 Eyes –biisiä ja levyllä kuullaan vierailijoina mm. Cradle Of Filth –solisti Dani Filthiä, Murderdolls –solisti Wednesday 13:ta ja Beastö Blancön Calico Cooperia.

"Levyn nimi West End on synkkä, Lännen loppu. Planeettamme on käännekohdassa. Länsimaisen elämäntavan loppu on jälleen lähellä ja kysymys kuuluu: Mitä tapahtuu kun Länsi loppuu? Albumin nimellä on monta merkitystä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Pet Shop Boysien, Lontoon tai Espoon kanssa”, virnistää Jyrki 69.

-

National Nightmare on todellinen rock’n’roll monsteri, joka toinen jalka bluesissa pitää silmät auki etsien jatkuvasti uusia näköaloja musiikilliseen ilmaisuunsa.

Helsinkiläinen yhtye on iso osa rockin sukupuuta. Siinä vaikuttavat basisti Jimi Sero legendaarisesta Smackistä, kitaristi Ace Mark Bigelfistä ja laulaja Sami Haxx Speciestä.

National Nightmaren soundissa kuuluu vaikutteita 60-luvun rythm’n’bluesista, kuten Tina Turnerista, 70-luvun hardrock bändeistä, kuten Aerosmithistä ja kaikki tämä on kääritty yksinkertaiseen vanhan liiton koulukunnan tyyliin, sellaisten bändien tapaan kuin esimerkiksi AC/DC. Rolling Stones ja ZZ Top.

Yhtyeen debyyttilevy "Sangre Salvaje" julkaistiin vuonna 2018

-

The 69 Eyes, National Nightmare
30.08.2019
Nosturi, Helsinki

Liput ennakkoon Ticketmasterista 22 € / Ovelta 25 €

Lipunmyynti alkaa to 6.6. klo 9:00 Ticketmasterissa.
https://www.ticketmaster.fi/event/260719

www.69eyes.com
www.facebook.com/the69eyes
www.instagram.com/the69eyesoffical
www.nuclearblast.de/the69eyes

×

Katto Auki Päättärit: Saturday Nite Hop

Katto Auki -klubin päättäreitä vietetään lauantaina 31. elokuuta. Iltaa vietetäänkin juhlallisesti tanssin merkeissä, sillä Tuesday Night Hop -klubeilta tuttuun tyyliin luvassa on swing-musiikkia livebändien tahdissa sekä tanssinopetusta!

Livenä esiintymässä ja tanssijalkaan vauhtia antamassa:

Eleganza Helsinki Band

2018 perustettu yhtye esittää livenä swing jazzin parhaita rytmejä.
Tunnelmia Elmun Baarista viime helmikuulta, jolloin Eleganza Helsinki Band soitti Tuesday Night Hop -iltamassa:

https://www.facebook.com/tuesdaynighthop/videos/785731868473919/

www.facebook.com/eleganzahelsinkiband

-

Good Rockin’ Kempas & The Short Timers

https://www.facebook.com/shorttimersofficial/videos/2362911727085426/

www.facebook.com/shorttimersofficial/

-
Lisäksi klubin dj:t soittavat tanssittavaa swingmusiikkia - isojen orkestereiden kulta-ajan kuninkaallisilta kuten Count Basielta, Duke Ellingtonilta ja Louis Armstrongilta. Djt heittävät keitokseen omien mieltymystensä mukaan mausteeksi rhythm'n'bluesia, gypsy swingiä, new orleans jazzia tai moderneja bändisuosikkeja kuten Candy Jacket Jazz Band, Hot Sugar Band ja Glenn Crytzer.

Kaikki ovat tervetulleita - musadiggarit, aloittelevat tanssijat ja jo kaiken nähneet swingtanssien veteraanit.

Tervetuloa nauttimaan hilpeästä tunnelmasta!

Päättäreiden aikataulu julkaistaan myöhemmin kesän aikana.

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Katto Auki Päättärit: Saturday Nite Hop
La 31.8.2019
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 15 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput tulossa myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 7.6. klo 10:00.

https://www.ticketmaster.fi/event/260965

Pidätämme oikeuden muutoksiin

×

TERVEET KÄDET / KOHTI TUHOA / YDINPERHE / KONEPISTOOLI

Maamme legendaarisin hardcore-yhtye Terveet Kädet tekee klubirundin ja festivaaliesiintymisiä

Läjä Äijälän luotsaama Terveet Kädet -yhtye lopetti toimintansa 2016 liki neljänkymmenen toimintavuoden jälkeen. Äijälä ilmoitti, että yhtye ei ollut hänelle enää ajankohtainen. Tuolloin bändi laittoi pillit pussiin, ja sen viimeisin kokoonpano jatkoi keikkailua sekä levyjen tekoa Lapin Helvetti -nimellä, julkaisten nimeään kantavan debyyttilevynsä vuonna 2017 (Svart Records).

Svart Records julkaisi Terveet Kädet -yhtyeen varhaistuotannosta TK POP 1980 – 1989 kokoelmaboksin, joka ilmestyi 22.2.2019. Lopettamispäätöksestä huolimatta Äijälä ilmaisi halunsa tehdä kattavan julkaisun kunniaksi Lapin Helvetin nykykokoonpanolla rajoitetun määrän keikkoja, joilla se soittaa pelkästään Terveet Kädet -yhtyeen 1980-luvun materiaalia. Henkilökohtaisista syistä johtuen keikat jouduttiin peruuttamaan.

Yhtye haluaa kuitenkin hyvittää peruuntuneet keikat ja korvaava klubirundi on sovittu ensi syksylle. Kiertue avataan bonuskeikalla Jyväskylän Lutakossa 5.9. Sieltä yhtye jatkaa Tampereen Vastavirta-klubille 6.9. ja Helsingin Nosturiin 7.9. Rundin päätepisteenä tulee olemaan Oulu ja 45 Special sunnuntaina 8.9. Ennakkoliput tulevat myyntiin kevään aikana. Jyväskylän, Tampereen ja Helsingin keikalla lämmittelijänä esiintyy Kohti Tuhoa. Klubikeikkojen lisäksi kokoonpano esiintyy kesällä muutamalla alan festivaalilla. 80-luvun Terveiden Kädet -setti kuullaan tulevana heinäkuun lopussa myös LPRHC Festeillä (19.-20.7.) sekä Puntala-Rockissa (26.-27.7.).

Vuodesta 1979 operoinut hardcore-yhtye keräsi vuosien varrella ihailijoita maailmanlaajuisesti metalliyhtye Sepulturan jäsenistöstä Mike Pattoniin ja ehti kiertää kotimaansa lisäksi myös valtameren tuolla puolella. Yhtyeen arvostuksen ja 40. juhlavuoden kunniaksi Svart Records koosti yhtyeen 1980-luvun tuotannosta kaikkiaan viiden vinyylilevyn kokoelmaboksin, joka sisältää laajan liitelehden asiaankuuluvine valokuvineen, haastatteluineen ja diskografioineen. Kokoelmaboksi julkaistiin helmikuun puolivälissä ja se on lähestulkoon loppuunmyyty.

https://www.facebook.com/Lapinhelvettiofficial/

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/3JmOR7LWdjIzQ7dEOfWk08?si=8Tg_sVKgR8SPV-kbRQB0vg

-

Kohti Tuhoa on helsinkiläinen hardcore-ryhmä, jossa soittaa mm. Speedtrap, Maailmanloppu, Perikato ja Kylmä Sota -yhtyeistä tuttuja jäseniä.

Päävaikutteinaan Framtid ja Uskonto on vaara -aikakauden Rattus, kvartetti on lyönyt monet punk-fanit ällikällä 7" debyytti EP:llään sekä rajoja rikkovalla pitkäsoitollaan.

https://www.facebook.com/kohtituhoa/

Kohti Tuhoa - Hajota ja hallitse:
https://www.youtube.com/watch?v=dhknB_nGh-s
-

Ydinperhe on helsinkiläinen vuonna 2008 perustettu hardcore-yhtye. Euroopassa ja Yhdysvalloissakin kiertänyt yhtye on saanut paljon hyvää tuulta alleen ja yhtye on otettu vastaan myös punk-piirien ulkopuolella. Yhtyeen toinen pitkäsoitto “Älä tee mitä pitää” julkaistiin viime vuonna ja se nousi mm. Soundin 20 parhaan kotimaisen levyn listalle.

https://www.facebook.com/Ydinperhe-157038421000055/

YDINPERHE - Pummilla
https://www.youtube.com/watch?v=th88iHaFDg8
-

Konepistooli on kreikkalainen - kyllä, kreikkalainen - suomalaista hardcorea esittävä yhtye. Konepistooli ammentaa vaikutteita vahvasti 80-luvun suomipunk/hardcore musiikista. Yhtyeen viimeisin omaa nimeä kantava albumi julkaistiin alkuvuodesta 2019 sekä suomeksi, että kreikaksi laulettuina versioina.

facebook.com/terminalrecords
terminalrecords.bandcamp.com
-

Terveet Kädet – TK POP 1980 - 1989

7.9.2019 Helsinki, Nosturi
+ Kohti Tuhoa, Ydinperhe

K18

Liput tulossa Ticketmasteriin keskiviikkona 10.7. klo 10:00
Liput ennakkoon 11 € / ovelta 14 €

https://www.ticketmaster.fi/event/262885

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Riemufestivaali 2019

Riemufestivaali palaa syyskuussa

Vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt Riemufestivaali palaa syyskuussa
hetkeksi henkiin yli kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen. Comeback ei
ole pitkäaikainen, vaan tarkoitus on kunnioittaa festivaalin
syntysijoihin kuuluvan Nosturin viimeistä syksyä asiaankuuluvin
menoin.

Perjantaina 13.9. ja lauantaina 14.9. Nosturin yläkerran ja Elmun
baarin lavoilla nähdään huikea artistikattaus! Kaikki esiintyjät nyt julki:

PERJANTAI 13.9.
Riemufestivaali @ Nosturi klo 19:00-03:00

TEKSTI-TV 666
RADIOPUHELIMET
Lasten Hautausmaa duo
Black Magic Six
Dxxxa D & Hzzzt
Go Go Gods
Teemu Tanner (soolo)
Creat #eroticlifestyle Dj's

LAUANTAI 14.9.
Riemufestivaali @ Nosturi klo 19:00-03:00

Murheenlaakso plays Mana Mana
Cleaning Women
Paskalista DJ's feat. Paska Live
Fox Confession
Sylvi
Kallonkutistajat
Creat #eroticlifestyle Dj's

-

Alkujaan Riemu-levymerkin ympärille syntyneen Riemufestivaalin
aktiivikausi sijoittui vuosiin 2001-2007. Tapahtuma levittäytyi
helsinkiläisklubien lisäksi muualle Suomeen
Riemufestivaalikiertueiden muodossa. Erityistä huomiota herättivät
Tavastialla järjestetyt Pöytärummutuksen SM-kisat, The Hivesin
tähdittämä Riemufestivaalikiertue vuonna 2002 sekä Nosturissa
nähty Apulanta plays Terveet kädet / Terveet kädet plays Apulanta
-spesiaali. Festivaalin tyylillinen skaala ulottui lastentapahtumista
The Soundsin ensimmäisiin Suomen keikkoihin sekä metallikiertueista
pornokaraokeen.

-

Liput: rajoitettu erä 2pv lippuja 42 € (sis käsittelykulut) Ticketmasterissa.
Yhden päivän liput nyt myynnissä: perjantai 24 €, lauantai 26 € (sis käsittelykulut)

https://www.ticketmaster.fi/event/263387

Ovella peritään Nosturin eteispalvelumaksu 3 €.

K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Riemufestivaali 2019

Riemufestivaali palaa syyskuussa

Vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt Riemufestivaali palaa syyskuussa
hetkeksi henkiin yli kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen. Comeback ei
ole pitkäaikainen, vaan tarkoitus on kunnioittaa festivaalin
syntysijoihin kuuluvan Nosturin viimeistä syksyä asiaankuuluvin
menoin.

Perjantaina 13.9. ja lauantaina 14.9. Nosturin yläkerran ja Elmun
baarin lavoilla nähdään huikea artistikattaus! Kaikki esiintyjät nyt julki:

PERJANTAI 13.9.
Riemufestivaali @ Nosturi klo 19:00-03:00

TEKSTI-TV 666
RADIOPUHELIMET
Lasten Hautausmaa duo
Black Magic Six
Dxxxa D & Hzzzt
Go Go Gods
Teemu Tanner (soolo)
Creat #eroticlifestyle Dj's

LAUANTAI 14.9.
Riemufestivaali @ Nosturi klo 19:00-03:00

Murheenlaakso plays Mana Mana
Cleaning Women
Paskalista DJ's feat. Paska Live
Fox Confession
Sylvi
Kallonkutistajat
Creat #eroticlifestyle Dj's

-

Alkujaan Riemu-levymerkin ympärille syntyneen Riemufestivaalin
aktiivikausi sijoittui vuosiin 2001-2007. Tapahtuma levittäytyi
helsinkiläisklubien lisäksi muualle Suomeen
Riemufestivaalikiertueiden muodossa. Erityistä huomiota herättivät
Tavastialla järjestetyt Pöytärummutuksen SM-kisat, The Hivesin
tähdittämä Riemufestivaalikiertue vuonna 2002 sekä Nosturissa
nähty Apulanta plays Terveet kädet / Terveet kädet plays Apulanta
-spesiaali. Festivaalin tyylillinen skaala ulottui lastentapahtumista
The Soundsin ensimmäisiin Suomen keikkoihin sekä metallikiertueista
pornokaraokeen.

-

Liput: rajoitettu erä 2pv lippuja 42 € (sis käsittelykulut) Ticketmasterissa.
Yhden päivän liput nyt myynnissä: perjantai 24 €, lauantai 26 € (sis käsittelykulut)

https://www.ticketmaster.fi/event/263387

Ovella peritään Nosturin eteispalvelumaksu 3 €.

K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

SOLD OUT: Hatari (IS) (Hatari (IS))

ISLANTILAINEN INDUSTRIAL-TRIO HATARI KONSERTOI SUOMESSA SYKSYLLÄ
Pe 20.9.2019 Helsinki, Nosturi

Palkittu ja kohuttu islantilaisyhtye HATARI saapuu Helsinkiin
syyskuussa. Teknoa, industrialia, punkia sekä BDSM-piireistä
inspiroitunutta estetiikkaa yhdistelevä trio esiintyy Nosturissa
perjantaina 20. syyskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin torstaina 20.
kesäkuuta Ticketmasterissa.

Kevään Euroviisuissa intensiivisellä esityksellään ja poliittisilla
kannanotoillaan kohahduttanut Hatari perustettiin Reykjavikissa vuonna
2015. Trion antikapitalistinen aatemaailma sekä performanssitaidetta
lähentelevät tempaukset nostivat yhtyeen nopeasti paikalliseen
suursuosioon.

Hatarin poikkeuksellinen yhdistelmä raivokasta karjuntaa, lumoavaa
falsettilaulua sekä näyttävää visuaalista ilmettä ovat tuoneet
yhtyeelle pitelemättömän live-bändin maineen. Tänä vuonna Hatari
huomioitiin parhaan esiintyjän palkinnolla Icelandic Music Awards
-gaalassa. Kolmikon esiintymiset ovat keränneet kehuja myös
kansainvälisesti – muun muassa The Guardian ja Consequence of Sound
ovat ylistäneet vuolaasti Hatarin lavakuntoa.

S/K18

LIPUT:
LOPPUUNMYYTY!

×
Fri 27.9.2019
20:00
, K18, 26 / 29 €

KOTITEOLLISUUS / MERTA

Lappeenrantalainen Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus tunnettiin vuosina 1993-1997 nimellä Hullu ukko ja Kotiteollisuus. Vuonna 1997 bändi muutti nimen nykyiselleen. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

Maaliskuussa 2014 yhtye ilmoitti, että pitkään keikoilla mukana ollut Miitri Aaltonen on otettu yhtyeeseen tasavertaiseksi jäseneksi.

Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana myös säveltäjänä ja sovittajana. Jouni Hynynen on myös julkaissut lukuisia kirjallisia teoksia. Keväällä 2015 Johnny Kniga julkaisi Mika Vuoton valokuvakirjan Kotiteollisuus – Munasillaan ja muutenkin.

Kotiteollisuus on koko uransa ajan keikkaillut ahkerasti muun muassa festareilla ja kiertueilla. Jouni Hynynen summaa: ”Keikkailussa on parasta se, että silloin ollaan aidossa kontaktissa faneihin. Keikoista saa valtavasti virtaa, vaikka meidän energiatasolla sitä haihtuu samalla myös hikenä ja pieruina taivaan tuuliin. Mutta tietääpähän ainakin tehneensä jotain, kun valumme keikkojen jälkeen takahuoneeseen puuskuttamaan ja puristamaan hikeä läpimäristä paidoistamme. Mutta kontakti yleisöön, se on tärkeintä ja antavinta”.

Kotiteollisuus - Sädekehä
https://www.youtube.com/watch?v=PjBIpaIFaDg

-

Illan meille avaa uusi tulevaisuuden lupaus Merta!
MERTA on suomenkielistä vaihtoehtorokkia ja screameja popahtaviin melodiohin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu!
https://open.spotify.com/track/2vNk5GQoM2bss63DtXdLQL?si=ceIfkTR5T5qcwqawd42Itw

-

Ennakkoliput tulossa myyntiin pe 12.7. klo 10:00 Ticketmasterissa.

Liput: ennakkoon 26 € / Ovelta 29 €

https://www.ticketmaster.fi/event/263065

Kotiteollisuus
27.9.2019 Nosturi, Helsinki
Ovet 20:00

K18

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Sat 28.9.2019
22:00
, K18, alk. 20 €

BASS GAME 4Y // Bass Tribe - Regathering

♤ BASS GAME 4Y - BASS TRIBE Regathering // 28/09/2019 ♤

BASS GAME kutsuu heimon yhteen juhlimaan neljättä vuottaan TRIBE teemalla! BASS GAME järjestetään samalla viimeistä kertaa Nosturissa, sillä legendaarinen venue puretaan vuoden vaihteessa. Line-upista löytyy Milla Lehdon kaksi ulkomaalaista lempituottajaa teknon ja psytrancen saralta.

Ranskalainen Cosmic Boys on kovassa nousukiidossa oleva teknoartisti, jonka persoonallisessa ja menevässä tuotannossa on vaikutteita minimalista ja electrosta. NOK on Neelixin tavoin kotoisin Saksan Hampurista. Tämän psytrance-tuottajan progressiivinen soundi on soinut paljon C.A.T:n seteissä.

Kotimaisista soittajista heimossa mukana ovat Danceterian residentti Zacharian, Societyssa vaikuttava EE, sekä BASS GAMEn heimopäällikkö Milla Lehto/C.A.T. Tritium Radion stagen line-upissa Jaytenin ja Yumin lisäksi mukana ovat Ange du Demon -kaunotar Siqu, BASS GAMEn ViliV ja JayJay sekä Master Out!

BASS TRIBE -teema näkyy voimakkaasti visuaaleissa, esiintyjissä ja toivottavasti myös yleisössä! We are the BASS TRIBE!

TRIBE STAGE

♤ COSMIC BOYS // Legend
www.cosmic-boys.com
https://soundcloud.com/cosmicboys
https://www.facebook.com/CosmicBoys

♤ NOK // Bluetunes Records
https://www.facebook.com/noksound
https://soundcloud.com/nok-galactika

♤ MILLA LEHTO // BASS GAME
https://www.facebook.com/millalehtodj
http://soundcloud.com/milla-lehto

♤ ZACHARIAN // Danceteria, 303lovers
www.facebook.com/djzacharian
https://soundcloud.com/zacharian

♤ EE // Society, Mainstage Records
www.facebook.com/eefullon
https://soundcloud.com/eefullon

♤ C.A.T // BASS GAME
https://www.facebook.com/catisthedj
https://soundcloud.com/c-a-t-11

♤ VJ MOVE X SINDUSTRY
https://www.facebook.com/xl8r1/

STAGE 2: Hosted by TRITIUM RADIO

♤ JAYTEN // Tritium Radio
https://www.facebook.com/JaytenDj/
https://www.facebook.com/tritiumradio/
https://www.mixcloud.com/jayten/

♤ YUMI // Tritium Radio
https://www.facebook.com/DJYum1/
https://www.mixcloud.com/djyumi/
https://www.facebook.com/tritiumradio/

♤ VILIV // BASS GAME
https://www.facebook.com/ViliVofficial
https://soundcloud.com/viliv-official

♤ SIQU // Ande du Demon
https://www.facebook.com/djsiqu/
https://soundcloud.com/djsiqu

♤ JAYJAY // BASS GAME
https://www.facebook.com/DJJayJayFin/
https://www.soundcloud.com/jayjayfin

♤ MASTER OUT // Society, Techtonic
https://www.facebook.com/Punttisalitekno/
http://www.soundcloud.com/punttisalitekno

✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦
BASS GAME on basson nimissä luotaava visuaalinen klubikonsepti, mikä yhdistää progressiviseksi kokonaisuudeksi housen, minimalin, technon, sekä progressiivisen psytrancen mielenkiintoisimmat artistit Milla Lehdon pelisilmällä. Tavoitteena on luoda yleisölle innostava ja mielenkiintoinen kokemus musiikin ja visuaalien kohdatessa ennennäkemättömällä tavalla.

You know the name of the game!

♥ Milla Lehto
✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦

BASS GAME 4Y // BASS TRIBE Regathering
Location: Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki
Date: 28/09/2019

Tickets:
✦ LIPUNMYYNTI STARTTAA MAANANTAINA 12.8. TICKETMASTERISSA

♤ Yhteistyökumppanit:
Rockstar Energy Drink FIN
Tritium Radio
Osuma Streetwear / Osw
Top Fuel Beer Company

×
Fri 4.10.2019
20:00
, K18, 22,50 / 24 €

RYTMIHÄIRIÖ / FINNTROLL / FROSTTIDE

Perjantaina 4.10. yhdistävät voimansa kaksi ryyppäämisestä pitävää kansanosaa, eli Peikot ja Spurgut. Harvakseltaan Suomessa viimeaikoina esiintynyt Finntroll ja gambinapsykoosissa seikkaileva Rytmihäiriö jättävät tällöin yhdessä jäähyväiset legendaariselle Nosturille. Tämä ainutkertainen ilta voi johtaa ennen näkemättömiin ja ihmisjärjelle vieraisiin tapahtumiin myös lavalla. Illan avaa folk metal -yhtye Frosttide. Liput 1.7. lähtien Ticketmasterista alk. 22,50€.

Rytmihäiriö:
Suomen ainoa surmacore -yhtye Rytmihäiriö päätti muutaman vuoden hiljaiselonsa julkaisemalla uutta musiikkia viime vuonna. Toukokuussa 2018 ilmestynyt ”Spurgurituaali” avasi tien kohti viime syyskuussa ilmestynyttä "Gambinapsykoosi" -albumia.

Rytmihäiriö määrittelee musiikkinsa Surmacoreksi, genreksi joka yhdistelee metallin alalajien parhaita ominaisuuksia. Rankoissa sanoituksissaan Rytmihäiriö käsittelee yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneiden ihmisten kohtaloita ja edesottamuksia, joissa alkoholi ja henkirikokset ovat usein läsnä.

Rytmihäiriö on pitkän linjan tekijä kotimaisen rankemman musiikin kentällä. Bändi on toiminut vuodesta 1988 ja julkaissut tänä aikana seitsemän albumia. Debyytti Surman siipien havinaa ilmestyi vuonna 1991 ja kakkosalbumi Saatana on Herra vuonna 2005. Tämän jälkeen yhtyen siirtyi Sakara Recordsille, jonka ensimmäinen Rytmihäiriö-julkaisu oli aiempaa metallisemmin soinut Seitsemän surman siunausliitto -albumi vuonna 2006. Helmikuussa 2008 ilmestynyt kriitikoiden ylistämä Sarvet, sorkat, salatieteet kelpasi myös ostavalle yleisölle ja nousi Suomen virallisen albumilistan 10:lle tilalle. Keväällä 2010 julkaistu Surmantuoja vakiinnutti bändin aseman äärimmäisen ilmaisun ystävien sydämissä.Todellisuuden mestari julkaistiin 2013 ja debytoi Suomen virallisen listan sijalla 4. Yhtyeen uusin tuotos Gambinapsykoosi julkaistiin syyskuussa 2018 ja saavutti Suomen fyysisen albumilistan sijalla 2.

Unto Helo - laulu
Janne Perttilä - kitara
Antti Kiiski - basso
Jukka "Kosmo" Kröger - rummut

Rytmihäiriö - Spurgurituaali (Ohjaus: Vesa Vainio):
https://youtu.be/39FX2J-BOAU

Finntroll:
Kotimainen peikkometalli -jyrä Finntroll yhdistää musiikissaan häikäilemättömästi metallia ja humppaa. Yhtyeen kuudes studioalbumi Blodsvept julkaistiin vuonna 2013, jonka jälkeen yhtye on julkaissut livealbumin Natten med de levande Finntroll vuonna 2014.

FINNTROLL - Häxbrygd (OFFICIAL VIDEO)
https://www.youtube.com/watch?v=GclKDei5hHU

Frosttide:
Vuonna 2009 perustettu jyväskyläläinen Frosttide soittaa eeppistä melodista folk-metallia. Yhtyeessä vaikuttavat kitaristi-vokalisti Juho Patinen, kosketinsoittaja Felipe Muñoz, sekä rumpali Joonas Nislin. Yhtyeen viimeisin EP Decedents - Enshrined näki päivän valon marraskuussa 2018.

Frosttide - Revenant (Official Music Video):
https://www.youtube.com/watch?v=MwIJGsH49K8

Liput tulossa myyntiin maanantaina 1.7. klo 09:00.
Hinta alk. 22,50 €

https://www.ticketmaster.fi/event/262561

K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Fri 11.10.2019
20:00
, K18, 22 / 26 €

VELCRA / IIWANAJULMA / MISTERER

Industrial Metal -yhtye Velcra tekee paluun Nosturin lavalle. Vuosituhannen alussa kansainvälisessä nosteessa ollut Velcra palaa lähtöruutuunsa lokakuun 11. päivänä, jolloin se tekee viimeisen keikkansa purkutuomion saaneessa Nosturissa.

Sekä Velcran että Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n pyörittämän musiikkitalo Nosturin historian ensimmäiset kappaleet kirjoitettiin vuonna 1999. Vasta uraansa aloitteleva Velcra teki yhden ensimmäisistä keikoistaan Nosturissa lokakuussa 2000. Bändin viimeinen keikka soitettiin myös Nosturissa 8 vuotta myöhemmin lokakuussa 2008 MetalOrgy -festareilla.

Nosturin jäähyväisten kunniaksi Velcra palaa lavalle itselleen tärkeässä paikassa ja ottaa seurakseen Iiwanajulman ja Mistererin. Pitkään odotettu paluu lavoille saadaan siis vihdoin toteutumaan eikä sitä kannata missata! Ilta tulee ehdottomasti olemaan ikimuistoinen niin Nosturille, yhtyeille kuin yleisöllekin.

Liput: 22€ / 26€
https://www.ticketmaster.fi/event/263423
Ovella maksetaan myös eteispalvelumaksu 3€.

K-18

Aikataulu ilmoitetaan lähemmin

VELCRA

Vasta uraansa aloitteleva Velcra teki yhden ensimmäisistä keikoistaan Nosturissa lokakuussa 2000. Debyyttialbumi Consequences of Disobedience julkaistiin vuonna 2002 ja yhtye kiersi seuraavat vuodet ahkerasti niin Suomessa kuin ulkomailla.

Velcra julkaisi kaikkiaan kolme levyä, joista viimeisimpänä on vuonna 2007 ilmestynyt Hadal. Bändin viimeinen keikka soitettiin niin ikään Nosturissa lokakuussa 2008 MetalOrgy -festareilla, ja nyt lähes päivälleen 11 vuotta myöhemmin Velcra palaa lähtöruutuunsa tehdäkseen viimeisen jäähyväiskeikan ensi vuonna purettavan Nosturin kunniaksi.

— Nosturi on ollut meille aina mitä mahtavin paikka soittaa ja tupa on ollut mukavasti täynnä, joten hyvät bileet on ainakin tiedossa. Ihan bändin alkuvaiheissa soitimme Nosturissa, se oli muistaakseni joku legendaarisen Jyrki-ohjelman järjestämä tapahtuma. Vuosien mittaan olemme soittaneet Nosturissa useita kertoja ja siellä vedettiin myös viimeinen keikkammekin, laulaja Jessi Frey muistelee ja jatkaa.

— Kun sitten lähdimme kaikki omiin suuntiimme, niin olimme ihan varmoja, että se keikka jäisi viimeiseksi. Kun kuulimme, että Nosturissa on viimeiset hetket käsillä, päätimme panna vielä vanhan jengin kasaan. Näin hyvästelemme hienon keikkapaikan vielä kertaalleen! Keikka on meillekin mahdollisuus pitää kokoontumisajot vanhalla porukalla ja sanoa kunnon hyvästit yleisöllekin, joka on vuosien mittaan usein kysellyt, että milloinkas palaatte lavoille. No, nyt palataan, ja sitten tuskin enää, Jessi kiteyttää.

Velcran viimeisellä Nosturin keikalla kokoonpanossa ovat Jessi Frey (laulu), O.D. (kitara), Mr. Hännine (kitara), Wille Hartonen (basso), Mikko Herranen (rummut) ja DJ Freak (koskettimet).

Can't Stop Fighting: https://youtu.be/4kdDcH28g_M

IIWANAJULMA

Iiwanajulma on Juvalla vuonna 2000 perustettu modernia suomenkielistä rockmusiikkia soittava bändi, joka parhaillaan viimeistelee neljättä studioalbumiaan Casino Loyale. Bändin musiikki on kehittynyt sen alkuaikojen suoraviivaisesta Suomi-progemetallista yhä vivahteikkaampaan ja täyteläisempään suuntaan.

Päivän teesi: https://youtu.be/ILsUTEfexgk

MISTERER

Misterer on Mikko Herrasen uusi kivenkova thrashmetallibändi, jossa hän laulaa ja soittaa rumpuja - samanaikaisesti! Misterer julkaisi esikoisalbuminsa Ignoramus huhtikuussa 2019, ja bändin esikoissingle Backrage on jo ylittänyt 100 000 striimauksen rajapyykin Spotifyssä.

Backrage: https://youtu.be/qeluxpGJWio

Keikka järjestetään Cornerstonen ja Loose Mind Productionsin yhteistyönä.

×

CULT OF LUNA (SWE)

POST-METALIN RASKASSARJALAINEN CULT OF LUNA KONSERTOI HELSINGISSÄ LOKAKUUSSA
Ma 14.10.2019, Helsinki, Nosturi

Ruotsalainen post-metal -suuruus Cult of Luna palaa syksyllä Suomeen. Synkästä ja polveilevasta tuotannostaan ylistetty yhtye nousee Nosturin lavalle maanantaina 14. lokakuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa perjantaina 19. heinäkuuta.

Niin yleisön kuin kriitikoidenkin ylistämä Cult of Luna sai alkunsa Uumajassa vuonna 1998. Muun muassa Neurosiksen, Calliston sekä Radioheadin tuotannosta vaikuttunut yhtye herätti nopeasti pienen, mutta intohimoisen kuulijakunnan kiinnostuksen. Vuonna 2004 julkaistu levy ”Salvation” saattoi bändin suuremman yleisön tietoisuuteen, ja vuonna 2006 julkaistu läpimurtoalbumi ”Somewhere Along the Highway” lunasti yhtyeen paikan modernin raskaan musiikin jättiläisten sarjassa. Vaikeasti lokeroitava Cult of Luna on vuosien varrella tullut tunnetuksi kunnianhimoisista konseptialbumeistaan, joiden aihepiirit ulottuvat sosiaalisista teemoista aina avaruusmatkailuun saakka.

Tänä kesänä muun muassa Provinssin ja Tuskan lavoilla esiintynyt Cult of Luna on saanut suitsutusta huumaavan apokalyptisista live-esiintymisistään. Yhtye myös valmistelee jatkoa vuonna 2016 julkaistulle ”Mariner” -menestysalbumille. Keväällä julkaistu massiivinen ”Silent Man” -single on ensimmäinen maistiainen vielä nimeämättömältä uutuuslevyltä.

LIPUT:
Myyntiin perjantaina 19.7.2019 klo 9
- ennakkoon Ticketmasterista alk. 29 EUR
- ovelta 32 EUR

www.cultofluna.com
www.facebook.com/cultoflunamusic
www.elmu.fi
www.fullsteam.fi

×

TUSKALIVE: Monolord (SWE) + Firebreather (SWE)

TUSKALIVE: MONOLORD SUOMEEN KAHDELLE KEIKALLE LOKAKUUSSA!

Göteborgin lahja doom-metallille, maanmainio Monolord palaa Suomeen kahdelle keikalle lokakuun lopulla. Sinikeltaiset orgaanisen synkistelyn jättiläiset murskaavat Tampereen Olympiassa 25.10. ja seuravaana päivänä jyrän alle jää Helsingin Nosturi. Monolordia lämmittelee niinikään Göteborgista tuleva doom-ryhmä FIREBREATHER.

Poikkeuksellisen hiotusta ja tymäkästä live-soundistaan tunnettu Monolord julkaisee pian uuden pitkäsoiton, seuraajan huikealle parin vuoden takaiselle "Rust"-albumille.

Monolord + Firebreather / Nosturi

La 26.10.2019 Helsinki - Nosturi
Liput: alk. 30,00€ + eteispalvelumaksu 3 €
Ikäraja: Sallittu/K-18 | ovet 19:00
Ennakot: Ticketmaster Suomi

Liput myynnissä nyt.
https://www.ticketmaster.fi/event/261081

LISÄTIETOA:
https://www.facebook.com/monolordsweden/
https://www.facebook.com/firebreathergbg/
http://www.tuska.fi/tuskalive

————————————————

TUSKALIVE: MONOLORD TO FINLAND IN OCTOBER

Gothenburg's gift to doom metal, Monolord will be embarking on a short Finnish leg of their current tour in October. These giants or organic heaviness will take over Olympia in Tampere on 25.10. and the following day Nosturi in Helsinki. Monolord will be accompanied by fellow GBG doomsters Firebreather.

Monolord & Firebreather / Nosturi

Sat 26.10.2019 Helsinki - Nosturi
Ticketprice starting at: 30,00 € + cloakroom fee 3 €
Age limit: all ages / 18 | doors 19:00
Presales: Ticketmaster

Tickets on sale now.
https://www.ticketmaster.fi/event/261081

ADDITIONAL INFORMATION
https://www.facebook.com/monolordsweden/
https://www.facebook.com/firebreathergbg/
http://www.tuska.fi/tuskalive

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Wed 30.10.2019
19:00
, S/K18, 22,50 / 25,00 €

Set It Off (US)

AMERIKKALAISBÄNDI SET IT OFF NÄHDÄÄN NOSTURISSA LOKAKUUSSA

Vokalisti Cody Carsonin Youtube-kanavasta alkunsa vuonna 2008 saanut Set It Off tuo raikkaan pop rock -tuulahduksen Helsingin Nosturiin keskiviikkona 30. lokakuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa perjantaina, 3. toukokuuta klo 11.00.

Helmikuussa jo neljännen studioalbuminsa ”Midnight” julkaissut Set It Off on parhaillaan Euroopan-kiertueella, josta se jatkaa suoraan koko kesän kestävälle USA:n kiertueelle. Lokakuussa bändi palaa Eurooppaan, jossa lokakuu on täynnä keikkoja niin Iso-Britanniassa, Saksassa, Hollannissa, Ranskassa, Italiassa kuin Pohjoismaissakin, päättyen Helsingin kautta Moskovaan.

Pop rockin, pop punkin ja vaihtoehtorockin musiikillisessa välimaastossa ketterästi poukkoileva bändi on matkan varrella imenyt vaikutteita mm. 1990- ja 2000 lukujen popmusiikista ja orkesterillisista elementeistä. Ensimmäinen pitkäsoitto ”Cinematics” julkaistiin vuonna 2012 ja sitä vuonna 2014 seurannut ”Duality” nousi sijalle viisi Rock Sound Magazinen ”Top 50 Albums of the Year” -listalla.

Set It Off on kiertänyt mukana Vans Warped Tourilla useiden vuosien ajan, sekä lämmitellyt mm. Black Veil Bridesia, Tonight Alivea ja Simple Plania kiertueilla. Nosturin vierailu on yhtyeelle ensimmäinen Suomen vierailu.

Keskiviikkona 30.10.2019
Ovet klo 19.00
Ei ikärajaa, anniskelualue rajattu erikseen.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alk. 22,50 € Ticketmasterista.
https://www.ticketmaster.fi/event/257409

Liput ovelta 25 €.
Ovella peritään eteispalvelumaksu.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Fri 1.11.2019
20:00
, K18, 22 / 25 €

THE BELLRAYS (USA)

The BellRays Nosturissa 1. marraskuuta!

The BellRays julkaisee miltein kolmen vuosikymmenen punk-saarnauksensa yksissä kansissa, sillä koskaan ei ole myöhäistä rakastua The BellRays:iin!

Räväkän lauluäänen ja preesenssin omaavan Lisa Kekaulan (The Basement Jaxx “Good Luck featuring Lisa Kekaula” 47th Annual Grammy Awards) sekä Robert Vennumin iskevän riehakkaan kitaroinnin luotsaamana yhtye kutsuu koolle muistoja pyhäkoulun opetuksista klassikoilla, kuten “Mine All Mine” (Punk Funk Rock Soul V.1) ja “Black Lightning” (Black Lighting). "Se, että olemme tehneet tätä melkein 30 vuotta, ei millään tavalla heikennä raivokasta rock-showtamme", kertoo laulaja Lisa Kekaula. "Me keikkailemme ja teemme tätä kaiken aikaa. Musiikki tuntuu joskus olevan vain TV jossain taustalla, mutta se ei ole sitä, mitä me edustamme. Ihmisten täytyy tulla näkemään tämä bändi livenä ja olemaan osa kokemusta. Emme ole mikään kissavideo. Suurin osa maailmasta jää paitsi siitä, mitä The BellRays on."

"Viemme korvamme sinne, missä sydämemme elää yksinkertaisessa kappaleenkirjoituksessa, tehden itsemme ja toivottavasti kaikki, jotka sen kuulevat, hyvälle tuulelle," laulaja Lisa Kekaula avaa. "Olemme ylpeitä sen yksinkertaisuudesta ja rakastamme kuinka uudet kappaleet kuulostavat kuin vanhoilta ystäviltä. Tämä julkaisu on kokoelma lauluja jotka havainnollistavat, miksi me teemme tätä. Emme ole 20-vuotiaita ja se on okei. Olemme ylpeitä matkastamme ja PUNK FUNK ROCK SOUL vahvistaa sen, mitä musiikki meille tarkoittaa. Elinkelpoisuus, trendi ja merkitys on katsojan silmässä. Julkisesti sanottuna... we like to rock!"

-

The BellRays unleash their almost three decade punk-preachin’ to Americans en masse because “it’s never too late to fall in love with The BellRays”! Fronted by the fierce vocals and presence of Lisa Kekaula (The Basement Jaxx “Good Luck featuring Lisa Kekaula” 47th Annual Grammy Awards) along with Robert Vennum’s gut-punching-raucous guitar playing, the band summons memories of sunday school teachings with classic anthems like “Mine All Mine” (Punk Funk Rock Soul V.1) and “Black Lightning”. (Black Lighting) “The fact that we have been doing this for almost 30 years in no way diminishes the ferocity of the rock show we bring” says vocalist Lisa Kekaula. “We go out and do this all the time. Music sometimes seems to be a t.v. in the background but that’s not us. People need to come see this band and be part of the experience. We’re not a cat-click video. Most of the world is missing out on what is The BellRays.”

“We take our ear where our heart lives in simple song-writing, making ourselves and hopefully all who hear it feel good,” explains singer Lisa Kekaula. “We are proud of its simplicity and love how the new songs sound like old friends. This release is a collection of songs that illustrates why we do what we do. We are not 20 year-olds and that’s okay. We are proud of our mileage and journey and PUNK FUNK ROCK SOUL validates our comfort in what music means to us. Viability, trend and meaning are up to the eye of the beholder. For the record…we like to rock.”

The BellRays (US)
1.11.2019
Nosturi, Helsinki
K18

Ovet klo 20:00

Liput tulossa myyntiin pian Ticketmasteriin!
Liput ennakkoon 22 € / ovelta 25 €
+ eteispalvelumaksu 3 €

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Sat 2.11.2019
18:00
, S/K18, alk. 15 €

RAP SM 2019

RAP SM Freestyle Battle 2019
LA 2.11.2019
Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki
Ovet klo 18.00, kilpailut alkavat 19.00
Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue
Ennakkolippu 15€ erikoishintaan vain 31.8.2019 asti, jonka jälkeen hinta nousee
Ennakot: www.rapsm.fi & www.ticketmaster.fi

Huom: Mikäli tilaat ennakkolipun RAP SM verkkokaupasta viimeistään 31.08.2019, niin saat pääsylipun + RAP SM dvd:n + postikulut supererikoishintaan yht. vain 20,00€

RAP SM dvd:tä on jäljellä seuraavat julkaisut/vuodet: 2013, 2012, 2011-2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005.
Voit siis valita vapaavalintaisesti minkä tahansa DVD:n ja hinta on 20,00 sisältäen ennakkolipun, dvd:n ja postikulut.
Mikäli tilaat kaksi lippua + dvd:n, niin hinta on 40,00€, kolmen lipun hinta 60,00€ ym.

Ilmoittautumislomake kilpailijoille on avattu https://www.rapsm.fi/?page_id=164
Lisätietoja RAP SM 2019 tapahtumasta tulossa elokuun loppupuolella.

×
Fri 8.11.2019
18:00
, K18, 2pv 73 €

SteelChaos 2019

SteelChaos 2019
8.-9.11.2019
Nosturi, Helsinki
K18

STEELCHAOS 2019 kokoonpano + 3 yhtyettä, jotka julkaistaan myöhemmin, kuten ensimmäisen festaripäivän pääesiintyjä.

ANCIENT, BARATHRUM, BEHEXEN, BLACK BEAST, BLAZE OF PERDITION, DESTRUCTION, KRYPTS, SODOM, THE COMMITTEE.

2 päivän liput nyt myynnissä Ticketmasterissa alk. 73 €
https://www.ticketmaster.fi/event/263397

---

2- Day gathering of the wolves from the underground.

STEELCHAOS 2019 line up + 3 bands to be announced, including headline band for the first festival day.

ANCIENT, BARATHRUM, BEHEXEN, BLACK BEAST, BLAZE OF PERDITION, DESTRUCTION, KRYPTS, SODOM, THE COMMITTEE.

2 Day tickets now available on Ticketmaster for 73 €

https://www.ticketmaster.fi/event/263397

×
Sat 9.11.2019
18:00
, K18, 2pv 73 €

SteelChaos 2019

SteelChaos 2019
8.-9.11.2019
Nosturi, Helsinki
K18

STEELCHAOS 2019 kokoonpano + 3 yhtyettä, jotka julkaistaan myöhemmin, kuten ensimmäisen festaripäivän pääesiintyjä.

ANCIENT, BARATHRUM, BEHEXEN, BLACK BEAST, BLAZE OF PERDITION, DESTRUCTION, KRYPTS, SODOM, THE COMMITTEE.

2 päivän liput nyt myynnissä Ticketmasterissa alk. 73 €
https://www.ticketmaster.fi/event/263397

---

2- Day gathering of the wolves from the underground.

STEELCHAOS 2019 line up + 3 bands to be announced, including headline band for the first festival day.

ANCIENT, BARATHRUM, BEHEXEN, BLACK BEAST, BLAZE OF PERDITION, DESTRUCTION, KRYPTS, SODOM, THE COMMITTEE.

2 Day tickets now available on Ticketmaster for 73 €

https://www.ticketmaster.fi/event/263397

×
Sun 10.11.2019
17:00
, S/K18, 29,00 / 30,00

BARS AND MELODY/ ISAC ELLIOT

ISAC ELLIOT JA BARS AND MELODYN KEIKKA SIIRTYY MARRASKUULLE 10.11.2019!

Isac Elliotin ja Bars and Melodyn Nosturille sunnuntaille 21. huhtikuuta sovittu keikkapäivä siirtyy konserttikiertueen aikataulumuutoksen vuoksi sunnuntaille 10. marraskuuta. Huhtikuun konserttiin ostetut liput käyvät syksyn keikalle sellaisenaan. Mikäli muuttunut päivämäärä ei käy, niin jo ostetun lipun voi palauttaa Ticketmasteriin 30. maaliskuuta mennessä. Konsertin lipunmyynti jatkuu Ticketmasterissa: https://bit.ly/2tIKXQC

---
Suurimpiin suomalaisiin pop-nimiin lukeutuva Isac Elliot sekä brittiläinen Bars and Melody esiintyvät Helsingissä sunnuntaina 10. marraskuuta. Uuden sukupolven sensaatioksi nousseen hiphop-pop -duo Bars And Melodyn kolmas studioalbumi julkaistaan ensi vuonna kattavan Euroopan-kiertueen siivittämänä. Nosturilla nähtävän konsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa keskiviikkona 19. joulukuuta klo 9 alkaen.

Kuluneen vuoden ajan ympäri Eurooppaa kiertäneen Isac Elliotin kappaleita on striimattu Spotifyssa yli 170 miljoonaa kertaa. Jo viisi vuotta maamme kirkkaimpiin pop-tähtiin kuulunut Isac on kerännyt uransa alusta ympärilleen vankan ja uskollisen fanikunnan sekä Suomessa että maailmalla ollen yksi Skandinavian seuratuimmista henkilöistä sosiaalisessa mediassa. Faneilla on myös mahdollisuus juhlia 18 vuotta täyttävän artistin syntymäpäiväjuhlia Helsingin Skohan-yökerhossa 28. joulukuuta.

Miljoonien fanien rakastama Bars and Melody nousi huimaan suosioon vuonna 2014 ottaessaan osaa "Britains Got Talent" -ohjelmaan sijoittuen kykykilpailun kolmanneksi. Duo on kahminut jalometallisijoja muun muassa Brittien, Puolan ja Japanin virallisilla listoilla sekä täyttänyt loppuunmyytyjä saleja ympäri Eurooppaa ja kerryttänyt miljoonia Youtube-tilaajia.

Suomessa kahteen otteeseen esiintynyt Bars And Melody villitsi viimeksi maassamme syksyllä järjestetyssä Tubeconin "Sekasin"-konsertissa. Leondre Devriesin ja Charlie Lenehan muodostama Bars And Melody työstää parhaillaan kolmatta studioalbumiaan, jonka on määrä ilmestyä Choke-kiertueen yhteydessä ensi vuonna.

LIPUT:
Myynnissä Ticketmasterissa ke 19.12.2018 klo 9.00

VIP-lippu Bars And Melody: 90 € (sis. kulut)
- tapaamisen Bars And Melodyn kanssa ja mahdollisuus ottaa yhteiskuva!
- vip-ranneke
- vip-laminaatti
- juliste
VIP-lippu sisältää myös sisäänpääsyn keikalle.

Huom! Isac Elliot EI ole mukana Bars and Melodyn VIP-tapaamisessa!

Normaali ennakkolippu:
Ennakkoon Ticketmasterista alkaen 29 € (sis. kulut)
Ovelta mikäli jäljellä 30 €
Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Ovet: 17:00
Keikka on ikärajaton (S/K18) ja salissa on erikseen rajattu K18- anniskelualue.

http://www.barsandmelody.tv/
www.facebook.com/barsandmelody/
www.isacelliot.com
www.facebook.com/IsacElliot/
https://elmu.fi/
www.fullsteam.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

LOPPUUNMYYTY: 22-Pistepirkko + Motelli Skronkle

22-Pistepirkko konsertoi Nosturissa 15. marraskuuta!

"Soittaminen yhdessä tuntui taasen hyvältä ajatukselta. Ja kun käytännössäkin tuntui taasen toimivan, niin miksipä ei – ja kun meidän ei tarvitse mistään palata, kun ei ole minnekään mentykään, niin näin se toimii.

Tässä on 22-Pistepirkko mallissa 2019.", bändi tiivistää.

Motelli Skronkle:

Arttu Tolonen Soundin Juna-arvostelussa:
Maailman brechtiläisin bluespumppu. Bändin nykytyylissä yhdistyvät bluesminimalismi, pohjoiseurooppalainen teatterimusiikki, kansanmusiikki ja arktinen hulluus. Tai ainakin pohjoinen tylyys. Jos Twin Peaks sijoittuisi Lapinlahden kulttuuripitäjään Pohjois-Savossa, Motelli Skronkle soittaisi baarissa ja Hannu Raatikainen olisi Suomen Julee Cruise.

Hannu Raatikainen Soundin haastattelussa 2017:
Kun elämä on usein aika v****maistakin, niin me on pyritty riisumaan musiikista kaikki imelä ja nätti. Samoin tyhjänpäiväinen tiluttelu alkoi jo kauan sitten v****taa, joten me lähdettiin aika pian sille linjalle, että soitetaan vaikka yhtä säveltä koko keikka, mutta tehdään se sellaisella energialla, että varmaan tapahtuu. Että sillä on merkitystä,

Jouni Hynynen, Kotiteollisuus:
Palaverin hienoin hetki on se kun kaksi Motelli Skronklen jäsentä käy kättelemässä ja kehuu versiotamme Kone-biisistä. Huh huh, jumalat ovat puhuneet.

LOPPUUNMYYTY! LISÄKEIKKA LA 16.11.

Liput nyt myynnissä Ticketmasterissa!
https://www.ticketmaster.fi/event/263421

Liput ennakkoon 24,50 € / ovelta 28 €

K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Pages

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE