TULEVA OHJELMISTO

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Fri 23.2.2018
20:00
, K18, 17,5

Femmagaala 15-vuotta

FEMMAGAALA TÄYTTÄÄ 15-VUOTTA!!

Esiintymässä:
- SAIMAA, special-set 2,5 tuntia
- DALLAS KALEVALA
- AARNIKOTKAT

Osta liput vuoden parhaaseen palkintogaalaan Ticketmasterista ja juhli starojen kanssa! Liput 17,50€ https://www.ticketmaster.fi/event/221019

Femmagaala on perustamisestaan lähtien palkinnut musiikkialan konkareita, tulokkaita, onnistumisia ja kömmähdyksiä.

Edellisessä Femmagaalassa palkittiin m.m. Litku Klemetti tulokas-Femmalla, Femma-Femma palkinto annettiin Mikko Joensuulle ja Soundin äskettäin valitsema vuoden tulokas, Vesta, huomioitiin jo tuolloin Oho unohdettiin tää! - Femmalla. Gaalan kohokohtiin nousi DJ Veskun tulkinta ja yhteislaulu Bohemian Rhapsody:sta sekä Heikki Helastisen ja Mustapekka Ruuskan gaala juonnon kaappaus.

Femmagaalan historian aikana on palkittu monta nykypäivän suuruuksia kuten Jonna Tervomaa, Stamina, Von Hertzen Brothers, HIM, Apulanta, Paula Vesala ja Michael Monroe.

Kenet palkitaan tulevassa gaalassa? Sen päättää tuomaristo koostuen musiikkialan vaikuttajista mutta Yleisö-Femman voittajaa voi äänestää kuka vain. Kategorian ehdokkaana ovat kaikki yli 5 kertaa vuodessa keikan soittanutta yhtyettä ja artistia. Yleisö-Femman äänestyksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

×
Sat 24.2.2018
20:00
, K18, 17,50/ 19,00

S-TOOL / RED ELEVEN / DEAD END SCENE

S-TOOL SAAPUU KEIKALLE NOSTURIIN 24. HELMIKUUTA 2018 - LÄMMITTELIJÖINÄ RED ELEVEN JA DEAD END SCENE!

Nyt on herkkua ruokapöytään! Nosturin huikeaan loppuvuoteen julkaistiin ykkösluokan nimet: S-TOOL, Red Eleven ja Dead End Scene!

Sentencedin ja Poisonbalckin keulakuvana tunnetuksi tulleen Ville Laihialan uusi metalliyhtye S-TOOL julkaisi syyskuussa depyyttialbuminsa “Tolerance 0”. Albumilistan sijalla #5 debytoineelta levyltä on aijemmin julkaistu singlet “Shovel Man”, “Your Despiser No. 1” ja “Hammering, jotka ovat kukin soineet hienosti radioissa. S-TOOLin keikan kesän festivaleilla ja syksyn klubiertueella ovat poikineet yhteyeelle vankan kannattajajoukon.

Laihialan lisäksi yhtyeessä vaikuttavat rumpali Aksu Hanttu (mm. Entwine) sekä Lullacry -miehet KImmo Hiltunen (basso) ja Sami Leppikangas (kitara).

Illan lämmittävät kriitikoiden ylistämä Red Eleven ja nousukiidossa oleva Dead End Scene.

Liput tulevat myyntiin perjantaina 1. Joulukuuta 2017 klo 9 Ticketmasterin lippukaupassa.

Kuuntele S-TOOLin levyn uusin single, Hammering:
https://open.spotify.com/album/6qaQxsb8aKfjPMUVByxkZ5

https://www.facebook.com/stoolofficial

Tsekkaa myös illan avaavat bändit

Red Eleven
http://www.redeleven.info/
https://www.facebook.com/redelevenband

Dead End Scene
https://www.facebook.com/deadendscene/
https://open.spotify.com/artist/0u51A9DAybVzjZtLb7nO3n

S-TOOL
+ supports: RED ELEVEN, DEAD END SCENE
24.2.2018

Liput 17,50/ 19,00 | www.ticketmaster.fi
K18

Ovet klo 20

Aikataulut

20.00 Ovet
20.30 Dead End Scene
21.15 Red Eleven
22.30 S-TOOL

×
Fri 2.3.2018
20:00
, K18, 15,00/ 18,00

JÄTKÄJÄTKÄT

Monissa medioissa Jätkäjätkät on tituleerattu Suomen parhaaksi livebändiksi, jonka perusta on kokeneissa ja tunnetuissa kahdeksassa muusikossa joissa yhdistyvät mieletön määrä rytimstä, melodista ja lyyristä nerokkuutta. Emma- ja Teosto palkitun Asan luotsaama yhtye on julkaissut urallaan kolme studioalbumia. Puheet eivät tee tälle ryhmälle riittävästi oikeutta, kokemus on haettava henkilökohtaisesti keikkapaikalta.

Nosturi Backdoor Club: Jätkäjätkät
2.3.2018
Liput 15,00/ 18,00 . | . www.ticketmaster.fi

K18
Ovet 20.00

×
Sat 3.3.2018
20:00
, S/K18, 13,00/ 15,00

SHIRAZ LANE / BLUE EYED SONS

SHIRAZ LANEN LEVYJULKKARIT NOSTURISSA 3. MAALISKUUTA 2018!

Shiraz Lanen vuonna 2016 julkaistu debyytti For Crying Out Loud tulee saamaan seuraajansa toisen studioalbumin “Carnival Days” myötä kun se julkaistaan koko maailman tietoisuuteen 23. helmikuuta 2018.

Carnival Days -albumi on bändin mukaan selkeä askel kohti Shiraz Lanen ydintä, se kuvastaa bändin musiikillista kasvua ja kypsymistä. Levy tulee lunastamaan sekä bändin itsensä että fanien odotukset.

Ruotsissa äänitetty, tämän hetken kuumimmalla Fascination Street Studiolla Per Adelheimin kanssa tuotettu uusin sinkku Harder To Breathe on otettu hyvin vastaan radioissa sekä 2017 syksyn 11 maata käsittävällä Euroopan kiertueella, jolla Shiraz Lane lämmitti yleisöt Brother Firetribelle. Kiertue huipentui neljään Espanjassa soitettuun Shiraz Lanen headliner-keikkaan, josta matka jatkui vielä loppuunmyytyyn Helsingin Jäähalliin Deep Purplen lämmittelijäksi.

Shiraz Lanen toisen studio-albumin julkaisua juhlitaan Nosturissa 3. maaliskuuta 2018 ja liput ovat jo nyt myynnissä Ticketamsterissa ennakkohintaan 13 EUR!

Kuuntele “Carnival Days” NYT SPOTIFYSSA!
https://open.spotify.com/track/331NWJwqgcPMj2ok3olJZU

Shiraz Lane
3.3.2018
Nosturi

Liput 13,00/ 15,00 | www.ticketmaster.fi

S/K18

Ovet 20.00

×

Cradle of Filth (UK) – Cryptoriana World Tour

CRADLE OF FILTH NOSTURIIN MAALISKUUSSA

Black metalin arvostetuimpiin yhtyeisiin lukeutuva Cradle of Filth saapuu keväällä Suomeen osana laajamittaista maailmankiertuettaan. Syyskuussa uuden albuminsa julkaiseva brittiyhtye esiintyy Nosturissa, Helsingissä, keskiviikkona 7. maaliskuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy tämän viikon perjantaina 18. elokuuta Ticketmasterissa.

Cradle of Filth on pitänyt paikkaansa black metalin huipulla jo debyyttilevystään ”The Principle of Evil Made Flesh” (1994) alkaen. ”Dusk... And Her Embrace” (1996) ja ”Cruelty And The Beast” (1998) -albumeita pidetäänkin jo genrensä kiistämättöminä klassikkoina. Myös 2000-luvun puolella yhtye on jatkanut rajojarikkovaa linjaansa ja määritellyt suunnan synkälle metalli-ilmaisulle. Yhtyeen muodostavat Dani Filth (laulu), Richard Shaw (kitara), Ashok (kitara), Daniel Firth (basso), Lindsay Schoolcraft (koskettimet) ja Martin Škaroupa (rummut).

Cradle of Filthin uusi albumi ”Cryptoriana – The Seductiveness of Decay” julkaistaan syyskuun 22. päivä. Bändi on kertonut saaneensa levylle vaikutteita viktoriaanisesta kauhukuvastosta. ”We have an amazing album and video under our collective belts, a new manager who has religiously prepared an upcoming world tour for everyone to look forward to and the band are still white hot and collectively firing on all cylinders”, kuvailee yhtyeen keulahahmo Dani Filth tulevaa levyä ja laajaa maailmakiertuetta.

KEIKKA:
Cradle of Filth (UK) – Cryptoriana World Tour
Ke 7.3.2018 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 18.8.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 39 euroa Ticketmasterista

www.cradleoffilth.com
www.facebook.com/cradleoffilth
www.livenation.fi

×
Fri 9.3.2018
19:00
, S/K18, 13,00/ 16,00

VILMA ALINA

Vilma Alina on yksi tämän hetken kuumin nouseva popartisti suomessa. Hänet tunnetaan jäittihiteistä Hullut asuu kalliossa ja Juha88 ft. Teflon Brothers. Esikoisalbuminsa hän julkaisi 2016. Vilma Alina oli myös mukana kesän 2017 Ylex:n Kesäkumibiisissä Tyynysotaa w/ Nelli Matula, Ida Paul, Sini Yasemin.

Tule tsekkaamaan Vilma Alinan kova liveveto Nosturiin 9.3.

http://www.hogmusic.fi/artistit/vilma-alina/

Vilma Alina + support
9.3.2018 Nosturi

LIPUT NYT MYYNNISSÄ TICKETMASTERISSA!
Liput 13,00/ 16,00 palvelumaksuineen

S/K18

×
Sat 10.3.2018
20:00
, S/K18, 30,00

FU MANCHU

FU MANCHU NOSTURIIN MAALISKUUSSA

Stoner rockin tärkempiin suunnannäyttäjiin lukeutuva Fu Manchu palaa maaliskuussa Suomeen. Kalifornialaisbändi tuo Clone of the Universe -maailmankiertueensa Helsingin Nosturiin lauantaina 10. maaliskuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 8. joulukuuta Ticketmasterissa.

Vuonna 1985 perustettu Fu Manchu on yksi stoner rockin kärkinimistä. Se tunnetaan erityisesti tuhdeista kitaravalleistaan ja raskaasti etenevistä kappaleistaan. Yhtyeen tuorein albumijulkaisu on vuoden 2014 ”Gigantoid”, joka keräsi lehdistöltä loistoarviot. Kesällä yhtye julkaisi uusintapainoksen vuoden 2001 ”California Crossing” -menestyslevystään, joka sisältää kolme aikaisemmin julkaisematonta kappaletta.

KEIKKA:
Fu Manchu (USA) – Clone of the Universe World Tour
La 10.3.2018 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 20, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

×
Fri 16.3.2018
20:00
, S/K18, 13,50/ 15,00

LIKAINEN ETELÄ / SAIRAS T / TIPPA T

Nosturi marssittaa 16.3. lavalle kovan kolmikon kotimaisia rap-artisteja, lauteilla nähdään Likanen Etelä, Sairas T ja Tippa T.

HUOM!
Keikkapäivä muuttunut, uusi keikkapäivä 16.3. !! Jo ostetut liput voi palauttaa vielä viikkoa ennen keikkaa ticketmasteriin tai ne käyvät sellaisenaan uudelle keikalle!

Kauan kauan sitten, kaukaisessa galaksissa syntyi legenda, yhtye, joka tunnettiin nimellä Likanen Etelä. Muiden nukkuessa Kirkkonummen kaduilla parin jallupullon pehmittämää untansa, oli toinen puoli Kirkkonummesta hereillä: ADOD ja Mc Rambo valvoivat kirjoittaen runoja kotikuntansa kauneudesta ja hyvyydestä. Nämä urheat soturit tunnettiin Kirkkonummen viimeisinä jedeinä. Kateuden kaihertamat sithit yrittivät kääntää jedit pimeälle puolelle ja mustata heidän maineensa ikiajoiksi. Huhuista ja valheista huolimatta Kirkkonummen omat jedit onnistuivat löytämään voiman sisältään. He tarttuivat päättäväisinä vihreisiin hohtaviin valomiekkoihinsa ja äänittivät yhdeltä istumalta ensimmäisen levynsä, Kirkkonummi LP:n. Levy singahti Voiman johdattamana suoraan Rumban listaykköseksi ja Suomen virallisen albumilistan kolmannelle palkintopallille. Levyn julkaisemisen jälkeen nämä urheat hurrijedit ovat vannoneet palauttavansa tasapainon köyhien ja rikkaiden, hurrien ja suomalaisten välille. Heidän ristiretkensä jatkuu uusien jedisotureiden tukemana... Olkoon voima heidän kanssaan.
-
Alun perin Kotkasta kotoisin oleva, sittemmin Helsinkiin muuttanut rap-artisti Sairas T on noussut vauhdilla tummanpuhuvamman suomiräpin kärkikastiin. Handelista Hurstiin levy/c-kasetti julkaistiin vuonna 2013 ja sen tunnetuimmat kappaleet Nettokävely Saved My Life ja Handelista Hurstiin (molemmissa mukana Kyykkä Käärme) ovat keränneet youtubessa satojatuhansia katselukertoja. Ympäri Suomea aktiivisesti keikkailut 3rd Rail Musicin artisti on yksi suomiräpin undergroundin nousevista nimistä.

Sairas T:n uusin levy kantaa nimeä Delirium, ja se julkaistiin maaliskuussa 2016 3rd Rail Musicin kautta. Takkisen millintarkan flown lisäksi levyllä vierailee kasa suomalaisen undergroundin valtiaita muun muassa: Likanen Etelä, Mikidi & Gaiaf, OG Ikonen, ja Ville Kalliosta. Delirium sai mediahuomiota jo ennen julkaisuaan, kun levy sai Rumban levyarvostelusta historialliset 0,0 pistettä. Olivat kriitikot mitä mieltä tahansa, levy ansaitsi julkaisuviikollaan kakkospaikan Suomen virallisella listalla.
-
Tippa-T, PME Recordsin kultainen kukko nousi esikoisjulkaisullaan keväällä 2014 hetkessä latauslistan kärkeen. Hittisingleä Mehu on kuunneltu Spotifyssa jo lähes 4 miljoonaa kertaa ja biisin musiikkivideo on kerännyt YouTubessa yli kaksi miljoonaa näyttöä. Energisistä trap-biiteistään, tarttuvista kertosäkeistään sekä hengästyttävästä konekivääriflow’staan tunnettu Tippa-T julkaisi debyyttilevynsä White kesäkuussa 2015. Helmikuussa 2016 julkaistu koukuttava single Ei tippa tapa singahti heti julkaisuviikollaan Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden kärkeen, ja saavutti pian julkaisunsa jälkeen kultalevyn rajan Spotifyssa

http://allday.fi/artist/likanen-etela/
http://allday.fi/artist/sairas-t/
http://allday.fi/artist/tippa-t/

LIKANEN ETELÄ, SAIRAS T & TIPPA T
16.3.2018 Nosturi

LIPUT NYT MYYNNISSÄ TICKETMASTERISSA!
Liput 13,50/ 15,00 palvelumaksuineen

S/K18
Ovet 20.00

×
Mon 19.3.2018
19:00
, S/K18, 43,00/ 45,00

TRIVIUM / POWER TRIP / VENOM PRISON

TRIVIUM HELSINKIIN MAALISKUUSSA

Tämän hetken seuratuimpiin metallibändeihin lukeutuva yhdysvaltalainen Trivium saapuu maaliskuussa Suomeen. Juuri uuden levynsä ”The Sin And The Sentence” julkaissut yhtye esiintyy Helsingin Nosturissa maantaina 19. maaliskuuta. Lämppäreinä nähdään yhdysvaltalainen Power Trip ja brittiläinen Venom Prison. Keikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 10. marraskuuta Ticketmasterissa.

Triviumin uusi albumi ”The Sin And The Sentence” nousi julkaisuviikollaan suoraan Suomen albumilistan kärkikymmenikköön, ja on niittänyt myös kansainvälistä listamenestystä. Levy on kerännyt kehuja myös kriitikoilta, ja esimerkiksi Metal Hammer -lehdessä Triviumia kuvailtiin yhdeksi parhaimmista moderneista metallibändeistä. Edellisen kerran yhtye vieraili Helsingissä tämän vuoden helmikuussa ”Ember To Inferno: Ab Initio” -albuminsa tiimoilta.

KEIKKA:
Trivium (USA)
+ supports: Power Trip, Venom Prison
Ma 19.3.2018 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 10.11.2017 KLO 10
Palvelumaksuineen alkaen 43 euroa Ticketmasterista

www.trivium.org
www.livenation.fi
www.elmu.fi

×

THERION (SWE) / IMPERIAL AGE (RUS) / NULL POSITIV (DE) / ENEMY OF REALITY

Sinfonisen metallin suurnimi Therion palaa Suomeen kuuden vuoden tauon jälkeen!

Ruotsalainen vuonna 1987 perustettu Therion julkaisee uuden odotetun albumikokonaisuuden Beloved Antichrist 26.1.2018, jonka tiimoilta yhtye kiertää laajasti Eurooppaa saapuen myös Suomeen kolmelle keikalle! Christofer Johnsson kuvailee tulevaa julkaisua metallioopperaksi, joka tulee muuttamaan termin käsityksen pysyvästi. Kolmesta albumista koostuva julkaisu kiirii jopa kolmen ja puolen tunnin mittaan!

Kiertueella yhtyeen matkassa kulkevat myös hyvässä hypessä olevat Imperial Age sekä Null Positiv.

Suomen keikkojen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 15.9. klo 9.

×
Sat 24.3.2018
20:00
, S/K18, 13,50/ 15,00

STEPA / LAINEEN KASPERI / Aksim

24.3. Nosturissa suomiräpin kolme suurta tietäjää: Stepa, Laineen Kasperi & Aksim!

Stepa on rapin kulta-ajoista ammentava sympaatti, ultramagneettisen flow'n omaava tarinaniskijä ja elämän ihmettelijä. Jokuroti-mafioso, Lapin läänin Scarface, jonka sisällä hyörii De La Soulin henki. Ilahduttanut parikymppisestä saakka kansaa uudella levyllä tasaisesti kahden vuoden välein.
-
Rap-pioromantikko Laineen Kasperi kuuluu viimeisten boheemien seuraan. Alan veteraanin kulttistatus on muotoutunut Kaucasin kautta monimuotoiseksi soolouraksi. Viime vuosina Palava kaupunki -rytmiryhmä on täydentänyt Kasperin runolaulun slaavilaisella pelimannipauhulla ja pistänyt bileet pystyyn pitäjässä kuin pitäjässä.
-
Aksim tuli tutuksi legendaarisen Kemmuru yhtyeen tuottaja-räppärinä, josta hän ponkaisi soolouralla 2014 EP:llä ”Isompaa Kuin Aksim”. Aksim julkaisi juuri uuden albuminsa ”10 euron kesämekot”, joka on saanut loistavan vastaanoton. Hänet tunnetaan vahvoista live-esiintymisestään ja kovista vanhan koulukunnan biiteistä, joita hän on tuottanut kautta linjan JVG:stä Paperi T:hen.

http://allday.fi/artist/aksim/
http://allday.fi/artist/laineen-kasperi/
http://allday.fi/artist/stepa/

STEPA, LAINEEN KASPERI & AKSIM
24.3.2018 Nosturi

LIPUT NYT MYYNNISSÄ TICKETMASTERISSA!
Liput 13,50/ 15,00 palvelumaksuineen

S/ K18
Ovet 20.00

×

16 Years of FINRG

► DARREN STYLES (UK)
Monstercat

► SOLUTION (UK)
Nu Energy, ILHB

► GREG PEAKS (UK)
Tesla Tracks, ILHB

► PROTEUS
Clublife, FINRG Recordings

► ALEK SZÁHALA
FINRG Recordings

► ALCHEMIIST
FINRG Recordings

► EE
Mainstage Records, FINRG Recordings

► REACTOR4
House of Hard Music

► ANDY F
HUG Oulu

► RAUL IVALO
FINRG Recordings

+ TBA

UK Hardcore legenda Darren Styles saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

FINRGn 16-vuotistapahtumassa nähdään kovasti odotetun Darren Stylesin lisäksi brittiläiset freeform-djt Solution ja Greg Peaks.

LIPUT: http://www.ticketmaster.fi/event/216941

Super Early Bird: SOLD OUT
Early Bird: SOLD OUT
Regular: 28€

FREEFORM - HARDCORE - HARD DANCE - HARDSTYLE - HARDTRANCE - PSYTRANCE - TECHNO - TRANCE - UK HARDCORE

×

CUNNINLYNGUISTS (USA) / SADISTIK (USA)

CUNNINLYNGUISTS PALAA JÄLLEEN SUOMEEN

Yhdysvaltalainen hiphop-yhteye Cunninlynguists saapuu uudelleen Helsinkiin 1. huhtikuuta 2018. Viimekertaisen Helsingin keikkansa loppuunmyynyt vaihtoehtoisen rapin arvostetuimpiin nimiin kuuluva kolmikko esiintyy tällä kertaa legendaarisessa Nosturissa.

Vuonna 2000 perustettu Cunninlynguists saavutti laajempaa kansainvälistä suosiota viimeistään läpimurtolevyllään ”A Piece of Strange” (2006), jota pidetään indie-hiphopin merkkiteoksena. Oman tuotantonsa lisäksi yhtyeen jäsenet ovat työskennelleet myös lukuisien muiden hiphop-suuruuksien, kuten Killer Miken, Jay-Z:n ja Immortal Techniquen kanssa.

On mainittu ettei hiphopissa ole koskaan aikaisemmin ollut samanlaista poikkeamaa kuin Cunninlynguists. Kokoonpano sekoittaa genrejä niin psych-rockista bluesiin ja liukuu energisistä sanaleikeistä sekä kummallisista riimeistä toiseen. Musiikillisesti heitä on samalla henkäyksellä verrattu UGK:n ja Atmosphereen. Vaikuttajikseen kokoonpano on maininnut muun muassa Outkastin, Devin the Duden

Liput tulevat myyntiin perjantaina 15.12.2017 klo 9 Ticketmasterissa.

Cunninlynguists (USA)
1.4.2018
Nosturi

Liput: 26,00/ 28,00 palvelumaksuineen

S/K18

Ovet 20.00

×

NE OBLIVISCARIS (AU) / ALLEGAEON (USA) / VIRVUM (SUI)

NE OBLIVISCARIS (AU) PALAA HELSINKIIN HUHTIKUUSSA
Australialainen äärimetallia ja progea erittäin korvaystävällisesti yhdistelevä Ne Obliviscaris palaa Helsinkiin. Yhtye nähdään Nosturin lauteilla torstaina 12. huhtikuuta.

Ne Obliviscaris julkaisi äskettäin kolossaalisen ”Urn” -albumin, joka on saanut loistavan vastaanoton faneilta sekä medialta ympäri maailman. Yhtyeen soundi poikkeaa metallivaltavirrasta omintakeisella lähestymisellä; Ne Obliviscaris kuorruttaa taidokasta keitostaan perinteisten bändisoittimien lisäksi mm. viululla.

Illan avaavat Allegaeon (USA) ja Virvum (SUI).

TuskaLive esittää: Ne Obliviscaris (USA), Allegaeon (USA) ja Virvum (SUI) -konsertti
To 12.4.2018 Helsinki, Nosturi
Ikäraja: S / K-18 | Ovet 19:00
Liput alk. 25,00€
Ennakot: Ticketmaster

Lipunmyynti alkaa ke 20.12.2017 klo 09:00.

LISÄTIETOA:
www.facebook.com/NeObliviscarisBand/
tuska.fi/tuskalive
elmu.fi

NE OBLIVISCARIS TO HELSINKI IN APRIL
Australian Ne Obliviscaris who combine extreme and progressive metal in a very unique manner and top it all of with unorthodox metal instruments, such as the violin, return to Helsinki in April. Ne Obliviscaris will play in Nosturi on April 12th.

TuskaLive presents: Ne Obliviscaris
Thu 12.4.2018 Helsinki, Nosturi
Agelimit: all ages / 18 | Doors 19:00
Ticketprice starting at 25,00€
Presales: Ticketmaster

Presales start on 20.12.2017 at 09:00.

ADDITIONAL INFORMATION
www.facebook.com/NeObliviscarisBand/
tuska.fi/tuskalive
elmu.fi

×
Fri 13.4.2018
20:00
, S/K18, 28,00/ 29,00

H.E.A.T. (SWE)

Lämpö päälle huhtikuussa!

Ruotsalainen H.E.A.T. soittaa keväällä Tampereella, Helsingissä ja Turussa.

Viime syyskuussa Into the Great Unknown -albumin julkaissut H.E.A.T. saapuu huhtikuussa Suomeen. Ruotsalaisyhtye tarjoaa parhaan mahdollisen hardrockshown Tampereen Olympiassa, Helsingin Nosturissa ja Turun GONGissa.

Vuonna 2007 perustettu H.E.A.T. on alusta asti tukeutunut vahvasti ison, äänekkään rockin arvoihin. Bändin musiikin avainsanat ovat hard, heavy ja glam, jotka puetaan areenarockin kuosiin. Suomessa H.E.A.T. on ollut suosittu alusta asti ja yhtyeellä on täällä vahva, nälkäinen fanikunta.

Nykyisen laulajansa Erik Grönwallin kanssa entistä kovempaan iskuun yltänyt H.E.A.T. laajensi soundiaan Into the Great Unknown -levyllä. Melodisen hardrockin ja rouheiden sävyjen lisäksi H.E.A.T. maalailee suurilla tunteilla ja päästä irti myös popvaikutteita.

Viiden pitkäsoiton jälkeen H.E.A.T. on monipuolisuudessaan innostava ja keikkakoneena todella vahva: kevään 2018 kuumimmat rockkeikat ovat tässä.

Nem Agency & Triffid Danger Present:
H.E.A.T. (SWE)
+ special guest: Block Buster

pe 13.4.2018 Helsinki, Nosturi
Liput 25 e + toimituskulut, 29 e ovelta (Ticketmaster)

LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

www.heatsweden.com
olympiakortteli.fi
elmu.fi
www.gong.fi
www.nem.fi

×
Sat 14.4.2018
20:00
, S/K18, 25,00/ 27,00

DOPE D.O.D. (NL)

DOPE D.O.D. SAAPUU ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN!

Dope D.O.D. on hollantilainen hiphop miehistö, joka tunnetaan vahvoista tummasävyisistä vokaalisuorituksistaan ja rapin yhdistelemistä raskaan agressiiviseen dupstep-biitteihin. Kokoonpano koostuu MC’s Skits Viciousista & Jay Reaperista ja DJ Dr. Digglesistä. Ryhmän soonista äänimaailmaa voidaan kuvata uudeksi hiphop alueen valtaukseksi, jossa klassiset tyylit ja elektroniset soundit (dubstep, trap, drill) heiteteään mixiin.

Dope D.O.D. saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen ja tämä ainutlaatuinen keikka nähdään 14. huhtikuuta 2018 Helsingin Nosturissa.

Liput tulevat myyntiin ke 17.1. klo 9 Ticketmasterissa.

Dope D.O.D
DJ Loasteeze
14.4.2018
Nosturi

Liput 25,00/ 27,00 palvelumaksuineen | www.ticketmaster.fi

S/K18
Ovet 20.00

×
Thu 19.4.2018
19:00
, S/K18, 29,00

GIGGS (UK)

Uusimmalla studioalbumillaan ”Landlord” brittilistan kakkossijalle singahtanut lontoolaisräppäri Giggs saapuu huhtikuussa Suomeen. Rennosta riimittelystään ja kekseliäistä sanoituksistaan tunnettu Giggs esiintyy Helsingin Nosturissa torstaina 19. huhtikuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy keskiviikkona 21. helmikuuta Ticketmasterissa.

KEIKKA:
Giggs (UK)
To 19.4.2018 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 23.2.2018 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 29 euroa Ticketmasterista

Elokuussa 2016 julkaistu ”Landlord”-albumi nosti Giggsin (oikealta nimeltään Nathaniel Thomson) brittiläisen hip hopin kiinnostavimpaan kärkeen. Levy on Giggsin neljäs, ja sillä vierailee useampia genren arvostetuimpia nimiä, kuten Stormzy, Dubz ja Rico Love. Albumi toi Giggsille pystin Rated Awardsissa parhaana artistina ja ehdokkuudet MOBO Awardsissa Best Album- ja Best Hip Hop Act -kategorioissa. Maaliskuussa 2017 Giggs vieraili kanadalaisräppäri Draken ”More Life” -albumilla kahdessa kappaleessa. Uusimman mixtapensa ”Wamp 2 Dem” Giggs julkaisi lokakuussa.

×
Sat 21.4.2018
20:00
, S/K18, 22,50/ 25,00

PARIISIN KEVÄT

PARIISIN KEVÄÄN MENESTYKSEKÄS KEIKKAVUOSI SAA JATKOA

Pariisin Kevät tekee maalis-huhtikuussa klubikiertueen nimeltään Eka kuumeeton päivä 2018. Yhtye starttaa kevään keikkansa 24. maaliskuuta Turun Viking Gracelta. Pariisin Kevät nähdään kevään aikana Turun lisäksi myös Lahdessa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa.

Vakaasti ja vahvasti suosiotaan kasvattanut Pariisin Kevät keikkaili vuonna 2017 tuoreen Kuume-albuminsa tiimoilta ahkerasti. Keikoista suurin osa oli loppuunmyytyjä. Mm. joulukuussa 2017 yhtye myi loppuun kaikki klubikeikkansa ennakkoon (Hämeenlinna, Kuopio, Jyväskylä, Oulu x2, Tampere)

Pariisin Kevät julkaisi 3. helmikuuta kuudennen albuminsa Kuume. Albumi nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle. Ykkössija oli yhtyeen uran ensimmäinen. Albumilta on julkaistu singlet Tiputa sun aseet, Hei mä soitan sulle ihan kohta, Pilvissä ja Matkalla sun luo. Yhtye työstää parhaillaan uutta musiikkia.

Eka kuumeton päivä 2018 -kiertue:

24.3. Turku, Viking Grace
6.4. Turku, Gong
7.4. Lahti, Möysän Musaklubi
20.4. Tampere, Klubi
21.4. Helsinki, Nosturi
28.4. Oulu, 45 Special
29.4. Oulu, 45 Special

Liput tulevat myyntiin pe 19.1.2018 klo 9 Ticketmasterissa!

Pariisin Kevät
21.4.2018
Nosturi

Liput 22,50/ 25,00 | www.ticketmaster.fi

S/K18
Ovet 20.00

×
Sun 22.4.2018
18:00
, S/K18, 48,50/ 89,00/ 154,00

TEEN TOP (KOR)

TEEN TOPin Euroopan kiertue tuo yhtyeen Helsinkiin Nosturille sunnuntaina 22. huhtikuuta 2018!

LIPUT

Class A - super VIP - 150€ + palvelumaksut
Sisältää: Sisäänpääsyn ensimmäisinä, meet&greetin sekä ryhmäkuvan yhtyeen kanssa (10 kävijän ryhmissä).

Class B - VIP - 85€ + palvelumaksut
Sisältää: Sisäänpääsyn toisena ja Hi touch/high fiven bändin kanssa.

Tavallinen lippu 45€ + palvelumaksut
Sisältää: Sisäänpääsyn kolmantena.

Mihinkään lippuluokista ei ole ikärajoitusta!

OVET

18:00 Class A - super VIP
18:30 Class B - VIP
19:00 Tavallisen lipun ostajat

Show time 20:00

Liput tulevat myyntiin la 10.2.2018 klo 12 Ticketmasterissa!

×
Thu 26.4.2018
19:00
, S/K18, 28,00/ 30,00

WINTERSUN

WINTERSUN NOSTURIIN SPESIAALILLA KEIKKA-KONSEPTILLA

Kotimainen metalliyhtye Wintersun tekee Suomessa kolme keikkaa erityisellä konseptilla: Fanit saavat äänestämällä vaikuttaa jokaisella keikalla soitettaviin kappaleisiin! Helsingin veto nähdään ja kuullaan Nosturissa 26. Huhtikuuta 2018. Liput Nosturin keikalle tulevat myyntiin ma 19.2. klo 9.

Kokoonpano rakentaa erilliset soittolista-äänestykset jokaiselle keikkapaikalle erikseen ja fanit pääsevät äänestämään kaikista kolmesta ensimmäisestä Wintersunin albumeista keikkojen soittolistojen sisällön osallistumalla tapahtumiin Facebookissa. Osallistuaksesi ja vaikuttaaksesi äänestykseen ja setti-listoihin toimi näin:

- Äänestä vain sitä kyseistä tapahtumaa johon haluat osallistua
- Anna 1 ääni jokaiselle kappaleelle jotka haluat kuulla keikalla
- Äänestyksen maksimi määrä on 9 ääntä

Kiertue:

20.4. Möysän Klubi, Lahti
26.4. Nosturi, Helsinki
28.6. House of Rock, Kouvola

WINTERSUN
26.4.2018
Nosturi

Liput: 28,00/ 30,00 | www.ticketmaster.fi
Lipunmyynti alkaa ma 19.2.2018 klo 9.

S/K18
Ovet 19.00

×

Pages

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE