TULEVA OHJELMISTO

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Sat 16.2.2019
20:00
, K18, 14,00/16,00 €

Problems? / Ne Tyypit

Legendaarinen Tumppi Varosen luotsaama Problems? on jo yli 40-vuotias ja voi edelleen hyvin. Problems? voidaan kiistatta laskea yhdeksi merkittävimmistä punk/rock-yhtyeistä Suomen historiassa. Reilu 40v sitten Problems? julkaisi ensisinglensä "Ei tää lama mun päähän käy" ja siitä kaikki lähti liikkeelle.

Problems? + Ne Tyypit
La 16.2.2019
Elmun Baari, Helsinki
K18
Ovet 20:00

Liput myynnissä Ticketmasterissa ti 8.1.2019 klo 9:00 alkaen!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Tuesday Night Hop Live (Eleganza Helsinki Band)

19.2. Tuesday Night Hop klubilla on liveilta, kun lavalle nousee suosittu Eleganza - Helsinki Band!

Liput 10 euroa

February 19th we are proud to present live music night with the popular Eleganza - Helsinki Band!

Entrance fee 10 euros

Event photo by Alireza Ranjbar
**************************
Tuesday Night Hop on harvinaisuus eli viikoittainen swingmusiikkiklubi.

Klubin dj:t soittavat tanssittavaa swingmusiikkia - isojen orkestereiden kulta-ajan kuninkaallisilta kuten Count Basielta, Duke Ellingtonilta ja Louis Armstrongilta. Djt heittävät keitokseen omien mieltymystensä mukaan mausteeksi rhythm'n'bluesia, gypsy swingiä, new orleans jazzia tai moderneja bändisuosikkeja kuten Candy Jacket Jazz Band, Hot Sugar Band ja Glenn Crytzer.

Kaikki ovat tervetulleita - musadiggarit, aloittelevat tanssijat ja jo kaiken nähneet swingtanssien veteraanit.

Tervetuloa nauttimaan hilpeästä tunnelmasta!

Ilta alkaa klo 18 tutustumistunnilla Balboa -paritanssiin. Opettajina toimivat ihastuttavat Riikka & Mikko.

Ovet noin klo 17:50.

In English:
Tuesday Night Hop is the one and only weekly event in Helsinki dedicated to swing music.

Our djs play danceable swing music including the classic songs by Count Basie, Duke Ellington and Louis Armstrong. Spicing it up with some gypsy swing, rhythm'n'blues and new orleans jazz. And not forgetting the modern crowd favorites like Candy Jacket Jazz Band, Hot Sugar Band and Glenn Crytzer.

All music lovers, beginner dancers, non dancers and swing dance veterans are welcomed to enjoy Tuesday Nigth Hop.

Evening starts at 6 pm with a taster class: Introduction to Balboa. Our lovely teachers are Riikka & Mikko.

Doors open approx. 10 minutes before 6pm.

×
Wed 20.2.2019
19:00
, K18, 30,00/33,00 €

NAPALM DEATH / ROTTEN SOUND / KOVAA RASVAA

Napalm Death Suomeen kiertueelle

Englantilainen grindcoreyhtye Napalm Death saapuu Suomeen kiertueelle 2019 Helmikuussa. Kiertueen kaikilla keikoilla esiintyy myös kotimaiset Rotten Sound ja Kovaa Rasvaa. Kiertueen päättävän Seinäjoen Rytmikorjaamon illassa on mukana myös Norjalainen black-jazz-yhtye Shining.

Kiertuepäivät
20.02.2019 Helsinki, Nosturi
21.02.2019 Tampere, Klubi + Ristisaatto
22.02.2019 Jyväskylä, Lutakko + Warfare State
23.02.2019 Seinäjoki, Rytmikorjaamo + Shining (NO)

NAPALM DEATH
Napalm Death on 1981 perustettu Englantilainen äärimetalliyhtye, joka koetaan grindcore-genren pioneeriksi. Musiikkityylissä yhdistetään punkkia ja deathmetallia erittäin säröisillä kielisoittimilla nopealla temmolla. Kappaleet ovat usein lyhyitä ja sanoma on humanistinen ja poliittinen. Laulaja Mark "Barney" Greenway, basisti Shane Embury, kitaristi Mitch Harris ja rumpali Danny Herrera ovat olleet kokoonpanossa lähes koko uran ajan.
http://www.napalmdeath.org/
https://www.facebook.com/officialnapalmdeath

ROTTEN SOUND
Vaassa 1993 perustettu grindcoreyhtye Rotten Sound tunnetaan ympäri maailmaa intensiivisistä esiintymisistään ja kompromissittomasta levytyshistoriastaan.
https://www.rottensound.com
https://www.facebook.com/RottenSoundOfficial

KOVAA RASVAA
Kovaa Rasvaa on jo liki kymmenen vuoden ajan tukkinut suonia ympäri maailmaa crossovermetelillään.
https://www.facebook.com/KovaaRasvaa

NAPALM DEATH, ROTTEN SOUND, KOVAA RASVAA
20.2.2019
Nosturi

Liput: 30,00 palvelumaksuineen

LIPUT NYT MYYNNISSÄ TICKETMASTERISSA:
https://www.ticketmaster.fi/event/243797

K18

Soittoajat:
19:00 ovet
19:30 Kovaa Rasvaa
20:20 Rotten Sound
21:15 Napalm Death

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

SHINING (NO) / Four Stroke Baron / Dreamarcher / Palehørse

Norjalainen Shining Suomeen

Juuri uuden Animal-albumin julkaissut norjalainen Shining saapuu Suomeen kahdelle keikalle. Bändi esiintyy perjantaina 22. helmikuuta Nosturissa Helsingissä ja lauantaina 23. helmikuuta Rytmikorjaamolla Seinäjoella yhdessä Napalm Deathin ja Rotten Soundin kanssa.

Oman Blackjazz-musiikkigenren luonut Shining on alusta saakka rikkonut musiikillisia raja-aitoja yhdistelemällä progea, metallia, jazzia ja avantgardea. Bändi on luonut nahkansa usein aikaisemmillakin albumeillaan ja myös tällä kertaa, yhtyeen nokkamiehen Jørgen Munkebyn mukaan, oli tarve uudistua.

Suunnaksi valikoitui perinteisempi raskas rock. Munkeby kertoo, että uusi albumi on "enemmän Musea kuin Meshuggahia, enemmän Ghostia kuin Gojiraa ja enemmän Biffy Clyroa kuin Burzumia".

Shining (NO) + Four Stroke Baron, Dreamarcher, Palehørse
22.2.2019
Nosturi

Liput: 20,00/ 25,00 palvelumaksuineen

LIPUT NYT MYYNNISSÄ TICKETMASTERISSA:
https://www.ticketmaster.fi/event/243739

Ovet 20.00
K18

SOITTOAJAT:
20:00 ovet
20:30 Palehørse
21:20 Four Stroke Baron
22:10 Dreamarcher
23:00 SHINING (NO)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Satanic Surfers Venerea One Hidden Frame Flippipuisto

Satanic Surfers (SWE) ja Venerea (SWE) helmikuussa Nosturiin

Ruotsalainen skatepunk-suuruus Satanic Surfers saapuu esiintymään Helsingin Nosturiin lauantaina 23. helmikuuta. Lundissa vuonna 1989 perustettu yhtye on yksi genren ehdottomista kulttinimistä ja oli erittäin keskeinen bändi 90-luvulla mm. Millencolinin ja No Fun At Allin ohella, kun skatepunk-buumi oli suurimmillaan. Yhtyeen albumit Skate To Hell (1993), Keep Out (1994) ja Hero Of Our Time (1995) ovat edelleen koko skatepunk-genren ehdottomia merkkiteoksia.

Satanic Surfers hajosi ensimmäisen kerran vuonna 2007, mutta teki pari vuotta sitten paluun keikkalavoille. Yhtye nähtiin tuolloin ensimmäisen kerran myös Suomessa LPRHC Festeillä kesällä 2015, mutta nyt bändi on keikkojen lisäksi aktivoitunut myös levytysrintamalla. Yhtyeen tänä vuonna julkaistu Back From Hell -albumi sisältää uutta Satanic Surfers -tuotantoa ensimmäisen kerran yli kymmeneen vuoteen. Se onkin yksi hyvä syy lisää tulla tarkistamaan bändin nykykunto vanhojen klassikkokappaleiden, kuten Armless Skater, Hero Of Our Time, Restless Angerin ja Head Under Waterin lisäksi.

Satanic Surfersin mukana lahden yli saapuu myös toinen ruotsalainen 90-luvulla kannuksensa ansainnut skatepunk-bändi Venerea. Malmössä vuonna 1991 kuvioihin ilmestynyt Venerea on perustamisestaan lähtien julkaissut levyjä ja painanut keikkoja tasaiseen tahtiin ympäri maailmaa. Yhtyeen viimeisin pitkäsoitto Last Call For Adderall (2016) sisältää edelleen vahvaa, ehkä jopa yhtyeen uran parasta biisimateriaalia, ja on oiva todiste, että nämä veteraanit eivät todellakaan osoita hyytymisen merkkejä.

Ennen ruotsalaisbändejä Nosturin lavan tulevat lämmittelemään kotimaiset skatepunk-bändit One Hidden Frame ja Flippipuisto.

Vuonna 2002 perustettu One Hidden Frame tuo iltaan mollisointuja 2000-luvun Propagandhin hengessä. Yhtyeen uusin täyspitkä Harmful Content (2017) julkaistiin amerikkalaisen Bird Attack Recordsin toimesta. Levy-yhtiö on julkaissut muiden muassa yhtyeiden No Fun At All, 88 Fingers Louie sekä Guttermouth tuotantoa. One Hidden Frame on vuosien varrella keikkaillut ympäri Eurooppaa esimerkiksi Manchester Punk Festeilla sekä Punk Rock Holidayssa, ja on taatusti kovemmassa iskussa kuin koskaan.

Flippipuisto on Helsingin Vaasankadulla vuonna 2014 alkunsa saanut bändi, jonka biisit ovat sekoitus pääasiassa 90-luvulta tuttuja ainesosia. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät nopea skatepunk, kitaravetoinen suomirock sekä olarilainen rataräppi. Nämä ainesosat kun lyödään yhteen, niin lopputuloksena on nippu tarttuvilla kertseillä ja rennolla läpän heitolla ryyditettyjä punkrock-kappaleita, joiden tahtiin on helppo hoilata mukana.

Tapahtuman järjestää TMH Productions.

×

AVATAR (SWE) / Dylan Walshe (IE) / The Mahones (CA/IE)

HEAVY METAL -YHTYE AVATAR KLUBIKEIKOILLE SUOMEEN

Ruotsin nousujohteisimpiin metalliakteihin kuuluva Avatar palaa alkuvuodesta Suomeen. Göteborgista lähtöisin oleva eksentrinen metallisirkus saapuu Helsingin Nosturiin ja Tampereen Klubille 25.-26. helmikuuta. Keikkojen lipunmyynti käynnistyy perjantaina 5. lokakuuta osoitteessa www.ticketmaster.fi.

Viimeksi kuluneen kesän Rockfestissa vieraillut Avatar palaa loppuvuodesta jenkkikiertueeltaan Eurooppaan ja saapuu jälleen keikoille myös Suomeen. Vuonna 2001 perustettu ruotsalaisyhtye saavutti kaupallisen menestyksensä myös Euroopan ulkopuolella parin vuoden takaisella levyllään “Feathers & Flesh” ja nyt suosio jatkuu alkuvuodesta julkaistulla kuningasteemaisella konseptialbumilla “Avatar Country”.

Göteborgin metalliskenen perintöä maailmalle tuovan Avatarin teatraalista hohtoa lisäävät melodramaattinen lavaesiintyminen ja siihen sopivat asut. Tämän synkäksi metallikarnevaaliksi tituleeratun kokoonpanon muodostavat solisti Johannes Eckerströmin lisäksi John Alfredsson (rummut), Jonas Jarlsby (kitara), Tim Öhrström (kitara) sekä Henrik Sandelin (basso).

Lämppäreiksi kiertueelle ovat vahvistuneet irkkupunkkarit The Mahones sekä irlantilainen folk-muusikko Dylan Walshe!

KEIKAT:
Avatar (SWE)

Ma 25.2.2019 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / anniskelualue K-18
Liput palvelumaksuineen alkaen 21,50 euroa
Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster

×

Superdiesel / ColorBlue / Blame Me!

Superdiesel Album Release Show + Supports: Blame Me!, Colorblue

Helsinki based rock band Superdiesel will celebrate the release of their debutalbum ELEVATE at Nosturi. They will be joined by Blame me! and Colorblue for this night. Come and celebrate a new star at the Helsinki rock scene.

SUPERDIESEL
The 5 piece rockband from Helsinki started out in 2016 and released their first EP in may 2017. The band has evolved to become a modern rock band with hints of bands like Foo Fighters and Muse and the new album ELEVATE will take the band to new levels.

COLORBLUE
Colorblue is the band bringing melodic pop music back. They blend contemporary electronic sounds with classic catchy pop rock anthems. Colorblue is all about emotions: the music needs to be felt. Blue needs to be turned warm

BLAME ME!
Blame Me! is a high-energy four-piece from Helsinki, Finland with a new and modern musical style that is influenced by 2000's Alternative Rock and present-day Melodic Metal. The end result is tracks that are motivating and memorable, tracks that hit listeners hard and keep them engaged. The latest Blame Me! release is the EP "World Doesn't Owe Anything to You" and it is a perfect introduction to the band's sound for the uninitiated.

Tickets 8€ from Ticketmaster, 10€ from door. Elevate CD available with special price from the gig!

K-18.
Showtimes and more info will be updated later.

www.facebook.com/events/382207575879258/
www.facebook.com/pg/superdieselband/

Tickets now available from Ticketmaster!

×

Voema & RTC pres: Savolaispirkammualainen psydisco

Rude Tune Crew ry ja Voema laittavat hynttyyt yhteen ensimmäistä kertaa luodakseen teille psykedeelisen kokemuksen. Illan aikana kuullaan Helsingin scenen ulkopuolisten DJ:den soittoa, minkä vuoksi soundi on takuulla freesiä.

Liput ennakkoon 7 € (sis kulut) / ovelta 9 €
+ eteispalvelumaksu 3 €.

Myynnissä Ticketmasterissa to 24.1. klo 9:00.

More info soon!

Line up:
֎ Pootis (Rude Tune Crew, CLH Records) ֍
https://www.facebook.com/DJPootis/
https://soundcloud.com/pasi-pajum-ki

֎ Taika T (Rude Tune Crew) ֍
https://www.facebook.com/DJTaikaT/
https://soundcloud.com/taika-t

֎ TBA ֍

֎ Pyrdelic (Voema) ֍
https://www.facebook.com/Pyrdelic/
https://soundcloud.com/pyrdelic

֎ Tesno (Voema) ֍
https://www.mixcloud.com/Tesno/

֎ Extas (Voema) ֍
https://www.facebook.com/exdsofficial/
https://soundcloud.com/exdsofficial

Deco by Voeman Decotiimi

K18
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

ALESTORM SKALMÖLD BOOTYARD BANDITS

Piraattimetallistit Suomeen!

Alestorm puhaltaa Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Helsingissä maaliskuussa 2019.

Juuri kun luulimme, että kaikki hullut ideat tulevat Suomesta, on aika esitellä Alestorm.

Skotlannista ponnistava yhtye soittaa piraattimetallia. Bändin pistämätön resepti on sekoittaa merirosvomeininki ja voimakas folk metal -isku, jolloin syntyy todella rempseää jälkeä. Nummirockin yleisö sai jo menneenä kesänä nauttia lauluista, joissa olut ja rommi virtaavat ja laiva jos toinenkin pöllitään uusiokäyttöön. Kuten ryhmä itse asian ilmaisee, Alestorm on kovin bändi, joka on koskaan seilannut seitsemällä merellä!

Maaliskuussa 2019 riehakas orkesteri valtaa neljä kaupunkia. Suomen-kiertue alkaa Tampereelta 3. maaliskuuta ja päättyy Helsinkiin kolme päivää myöhemmin. Siinä välissä miekat heiluvat Kuopiossa ja Jyväskylässä, eikä tasavalta ole sen jälkeen enää entisensä: villin, humoristisen ja juhlimaan kannustavan rundin jälkeen on hankala kestää Suomen harmaata arkea.

Alestormin kanssa Suomen kohtaa islantilainen viikinkimetallikopla Skálmöld sekä brittiläinen Bootyard Bandits.

Nem Agency & Elmu Presents:
ALESTORM (UK)
+ special guests: Skálmöld (ISL) & Bootyard Bandits (UK)

Ke 6.3.2019 Helsinki, Nosturi

Liput nyt myynnissä Ticketmasterissa: https://www.ticketmaster.fi/event/246711

Ennakkoliput: 28 € (sis. kulut) / ovelta 29 €

S/K18
Ovet: 18:00

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Thrash attack!!

Thrash attack!!

Kotimaisen thrash-metallin kärkinimiä Venäjä-twistillä esittelevä
Thrash-attack!!-kiertue valtaa Nosturin 8.3.2019.

Armoa ei näytetä, 'Kill em all' ja sitä päätä bängätään joka ei itsekseen bängää!! Kotimaisen thrash-/speedmetalskenen eturiviä esittelevä Thrash attack!!-kiertue valtaa Nosturin maaliskuussa. Moshauksen etulinjassa niskojaan vatkaavat Suomisekenen lippulaiva Lost Society, raivoisan paluun tehnyt 80-luvun thrashjyrä The Hirvi, uudemman kohkauksen döödispumppu Re-Armed, suomeksi shreddaava Pahan Ikoni, tyylipuhtaan kaahauksen veteraanikerho Malicious Death ja yhteistyön ja metalliveljeyden hengessä Venäjän thrash-skeneä edustava Tiran.

LET THE MOSH BEGIN!!

Lost Society: I am the antidote
https://www.youtube.com/watch?v=PdoKs3cDMaA

The Hirvi: Killer Instinct
https://www.youtube.com/watch?v=s1Sblk0_RyE

Re-Armed: Freakshow
https://www.youtube.com/watch?v=vH7zpIVfcrw

Tiran: Apocalyptic tales
https://www.youtube.com/watch?v=jTrKk_KvKG4

Pahan Ikoni: Nimeni on Misantropia
https://www.youtube.com/watch?v=PZ2wvOxILY4

Malicious death: Thrash till death
https://www.youtube.com/watch?v=qscUO5S29L0

S/K18
Liput: 22,50 / 24,00 € sis palvelumaksut
Ovet 19:00

Liput myynnissä Ticketmasterissa ma 14.1. klo 9:00.

Thrash attack!!-kiertue 2019

Ke 06.03. Lahti Torvi
The Hirvi, Re-Armed, Tiran (RU)

To 07.03. Tampere Vastavirta
The Hirvi, Re-Armed, Radux, Tiran (RU)

Pe 08.03. Helsinki Nosturi
Lost Society, The Hirvi, Re-Armed, Pahan Ikoni, Tiran (RU), Malicious death

La 09.03. Turku Street bar 95
The Hirvi, Re-Armed, Vaxinator, Tiran (RU)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Sat 9.3.2019
20:00
, S/K18, alk. 27 / 44 €

Jump Around Fest 2019

Uusi kaksipäiväinen rap-musiikkitapahtuma Jump Around Fest järjestetään 9.-10.3.2019 Nosturissa, Helsingissä ja lavalla nähdään mm Yella ja Digital Underground.

N.W.A ja World Class Wreckin' Cru yhtyeistä tunnettu Yella on kotoisin Comptonista, yhdestä Los Angelesin pahimmista jengiväkivallan ja huumeteollisuuden valtaamista kaupunginosista.
Straight Outta Compton on N.W.A yhtyeen albumi vuodelta 1988, jota pidetään merkittävimpänä ns. gangsta rap -albumina ja tietynlaisena vedenjakajana koko hip hopin kehityshistoriassa.
Yella esiintyy Nosturissa sunnuntaina 10.3, mutta ennen sitä näytetään Nosturissa Straight Outta Compton elokuva sisältäen Yellan läsnäolon elokuvan jälkeen kyselytuokiossa.

Digital Underground on myös kotoisin Yhdysvaltojen länsirannikolta Oaklandista, Kaliforniasta ja esiintyy Suomessa toistamiseen 30v tauon jälkeen, kun yhtye oli Lepakon lavalla vuonna 1989. Kiertueen nimi vuonna 2019 onkin juuri "Sex Packets 30th Anniversary Album Tour" ja Helsingin keikalla 9.3.2019 lavalla nähdään yhtyeestä ainakin Money B ja Young Hump. Mainittakoon että Tupac Shakur oli Digital Undergroundin taustatanssija ja roudari ennen kuin hän aloitti oman soolouransa.

The Master Brothers on yksi Suomen rap-musiikin old school yhtyeistä aloittaen 1980-luvun puolivälissä ja yhtyeenjäsenet ovat B.O.W aka B.O.Dubb, Duke Dee, DJ Skinny la Rock aka Kool Ski sekä vieraileva bassokitarataiturina keikoilla on nähty Jay Rock.
Keikkoja heillä on ollut harvakseltaan, mutta toisaalta B.O.Dubb on nähty Bomfunk MC's yhtyeen vokalistina ja Kool Ski kuuluu taas Kollabo Brothers yhtyeeseen sekä järjestää mm vuosittaiset RAP SM tapahtumat.

Silkinpehmee aka SP ja Kalle Kinos aka Idän Ihme ovat molemmat kotoisin Tampereelta ja aloittivat uransa vierailevina vokalisteina 2000-luvun alussa mm Seremoniamestarin ja Petri Nygårdin kappaleissa. Heillä on yhdessä myös Supreme Team -niminen yhtye.

MC Kajo on kolminkertainen RAP SM voittaja ja on yksi Suomen parhaimmista freestyle-rapin osaajista. Rivo on myös RAP SM voittaja vuodelta 2013 ja hänen uudet Jälki-istunto kuin Ykkösnyrkki kappaleet ovatkin saaneet varsin hyvän vastaanoton.

JUMP AROUND FEST 9.3.2019
Paikka: Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki
Live: DIGITAL UNDERGROUND feat. MONEY B and YOUNG HUMP (US)
"SEX PACKETS 30th ANNIVERSARY ALBUM TOUR"
Live: SILKINPEHMEE
Live: KALLE KINOS
Live: MC KAJO
DJ:t TASTE & MEL-3
Ovet auki klo 20.00
Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue K18
Huom: Nosturissa 3,00€ eteispalvelumaksu

JUMP AROUND FEST 10.3.2019
Paikka: Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki
Live: YELLA of N.W.A (US)
"STRAIGHT OUTTA COMPTON EUROPEAN TOUR 2019"
Live: THE MASTER BROTHERS
Live: RIVO
Live: KRISTER vs. LURKKI freestyle battle
DJ:t EFFEN & MEL-3
Ovet auki klo 19.00
Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue K18
Huom: Nosturissa 3,00€ eteispalvelumaksu

PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT:
LA 9.3.2019 - 27,00€ (sis. toimituskulut)
SU 10.3.2019 - 27,00€ (sis. toimituskulut)
SU VIP* YHTEISLIPPU - 34,00€ (sis. toimituskulut)
LA & SU YHTEISLIPPU - 44,00€ (sis. toimituskulut)
LA & SU VIP* YHTEISLIPPU - 49,00€ (sis. toimituskulut)

*VIP LIPPU sisältää mm tapahtumajulisteen ja Straight Outta Compton elokuvan esityksen su 10.3. & Yellan läsnäolon elokuvan jälkeen 30min Q & A tuokiossa
- Straight Outta Compton elokuva alkaa Nosturissa su 10.3.2019 klo 15.00 (ovet 14:30).
- Straight Outta Compton elokuvan pituus noin 2h ja 50min

Ennakkoliput myynnissä 29.1.2019 alkaen:
https://www.ticketmaster.fi/search/?keyword=jump+around

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Sun 10.3.2019
19:00
, S/K18, alk. 27 / 44 €

Jump Around Fest 2019

Uusi kaksipäiväinen rap-musiikkitapahtuma Jump Around Fest järjestetään 9.-10.3.2019 Nosturissa, Helsingissä ja lavalla nähdään mm Yella ja Digital Underground.

N.W.A ja World Class Wreckin' Cru yhtyeistä tunnettu Yella on kotoisin Comptonista, yhdestä Los Angelesin pahimmista jengiväkivallan ja huumeteollisuuden valtaamista kaupunginosista.
Straight Outta Compton on N.W.A yhtyeen albumi vuodelta 1988, jota pidetään merkittävimpänä ns. gangsta rap -albumina ja tietynlaisena vedenjakajana koko hip hopin kehityshistoriassa.
Yella esiintyy Nosturissa sunnuntaina 10.3, mutta ennen sitä näytetään Nosturissa Straight Outta Compton elokuva sisältäen Yellan läsnäolon elokuvan jälkeen kyselytuokiossa.

Digital Underground on myös kotoisin Yhdysvaltojen länsirannikolta Oaklandista, Kaliforniasta ja esiintyy Suomessa toistamiseen 30v tauon jälkeen, kun yhtye oli Lepakon lavalla vuonna 1989. Kiertueen nimi vuonna 2019 onkin juuri "Sex Packets 30th Anniversary Album Tour" ja Helsingin keikalla 9.3.2019 lavalla nähdään yhtyeestä ainakin Money B ja Young Hump. Mainittakoon että Tupac Shakur oli Digital Undergroundin taustatanssija ja roudari ennen kuin hän aloitti oman soolouransa.

The Master Brothers on yksi Suomen rap-musiikin old school yhtyeistä aloittaen 1980-luvun puolivälissä ja yhtyeenjäsenet ovat B.O.W aka B.O.Dubb, Duke Dee, DJ Skinny la Rock aka Kool Ski sekä vieraileva bassokitarataiturina keikoilla on nähty Jay Rock.
Keikkoja heillä on ollut harvakseltaan, mutta toisaalta B.O.Dubb on nähty Bomfunk MC's yhtyeen vokalistina ja Kool Ski kuuluu taas Kollabo Brothers yhtyeeseen sekä järjestää mm vuosittaiset RAP SM tapahtumat.

Silkinpehmee aka SP ja Kalle Kinos aka Idän Ihme ovat molemmat kotoisin Tampereelta ja aloittivat uransa vierailevina vokalisteina 2000-luvun alussa mm Seremoniamestarin ja Petri Nygårdin kappaleissa. Heillä on yhdessä myös Supreme Team -niminen yhtye.

MC Kajo on kolminkertainen RAP SM voittaja ja on yksi Suomen parhaimmista freestyle-rapin osaajista. Rivo on myös RAP SM voittaja vuodelta 2013 ja hänen uudet Jälki-istunto kuin Ykkösnyrkki kappaleet ovatkin saaneet varsin hyvän vastaanoton.

JUMP AROUND FEST 9.3.2019
Paikka: Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki
Live: DIGITAL UNDERGROUND feat. MONEY B and YOUNG HUMP (US)
"SEX PACKETS 30th ANNIVERSARY ALBUM TOUR"
Live: SILKINPEHMEE
Live: KALLE KINOS
Live: MC KAJO
DJ:t TASTE & MEL-3
Ovet auki klo 20.00
Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue K18
Huom: Nosturissa 3,00€ eteispalvelumaksu

JUMP AROUND FEST 10.3.2019
Paikka: Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki
Live: YELLA of N.W.A (US)
"STRAIGHT OUTTA COMPTON EUROPEAN TOUR 2019"
Live: THE MASTER BROTHERS
Live: RIVO
Live: KRISTER vs. LURKKI freestyle battle
DJ:t EFFEN & MEL-3
Ovet auki klo 19.00
Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue K18
Huom: Nosturissa 3,00€ eteispalvelumaksu

PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT:
LA 9.3.2019 - 27,00€ (sis. toimituskulut)
SU 10.3.2019 - 27,00€ (sis. toimituskulut)
SU VIP* YHTEISLIPPU - 34,00€ (sis. toimituskulut)
LA & SU YHTEISLIPPU - 44,00€ (sis. toimituskulut)
LA & SU VIP* YHTEISLIPPU - 49,00€ (sis. toimituskulut)

*VIP LIPPU sisältää mm tapahtumajulisteen ja Straight Outta Compton elokuvan esityksen su 10.3. & Yellan läsnäolon elokuvan jälkeen 30min Q & A tuokiossa
- Straight Outta Compton elokuva alkaa Nosturissa su 10.3.2019 klo 15.00 (ovet 14:30).
- Straight Outta Compton elokuvan pituus noin 2h ja 50min

Ennakkoliput myynnissä 29.1.2019 alkaen:
https://www.ticketmaster.fi/search/?keyword=jump+around

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Fri 15.3.2019
20:00
, K18, 24,00 / 25,00 €

TRAD.ATTACK! / OKRA PLAYGROUND

TRAD.ATTACK! play their own interpretation of Estonian folk drawing inspiration from archive recordings of Estonian folk singers and instrumentalists who created and performed music for work, leisure and festivities in the old times. TRAD.ATTACK! brings their voices to the 21st century, building modern sound and pulsating rhythmic structures around them.

What they do? They take Estonian traditional songs – sometimes starting with scratchy recordings of long vanishedvillage voices – and build pulsating rhythmic structures, creating an impressively big sound create an impressively big sound from acoustic 12-string guitar, drums, an array of whistles, bagpipe and mouth harps. And all that with incredible modern drive, power and charisma.

Since their debut in 2014 they received 16 music Awards in Estonia, becoming visit card of Estonia abroad and selling out self produced concerts in their home country for more, than 4000 people. Trad.Attack! performed in more than 30 countries including significant festivals as WOMEX, WOMAD, Trans Musicales, Eurosonic and many others. What makes them special is not about the amount of the concerts they performed, it is about the music and the way they play it. It has captivative power and modern drive and I agree with London Jazz magazine: "Its music is punchy, rousing, soaring and disarmingly infectious".

Liput myynnissä pe 4.1.2019 klo 9:00
https://www.ticketmaster.fi/event/247603

K18
ovet 20:00

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Wed 20.3.2019
19:00
, K18, 30,00/ 35,00

U.D.O. (GER)

HEAVY-PIONEERI U.D.O. KONSERTOI NOSTURISSA
Ke 20.3.2019 Helsinki, Nosturi

Accept-yhtyeen keulakuvana ja sooloartistina tunnetun saksalaisen heavy-laulaja Udo Dirkschneiderin johtama U.D.O. konsertoi Helsingissä keskiviikkona 20. maaliskuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin perjantaina 9.marraskuuta Ticketmasterissa.

Uransa jo 1970-luvun lopulla Acceptin riveissä aloittanut Udo Dirkschneider on yksi heavy-musiikin tunnetuimmista äänistä ja hahmoista. Pitkän uran luonut laulaja on viime vuodet keskittynyt Dirkschneider-projektiinsa, joka esitti keikoillaan ainoastaan Accept-tuotantoa. Nyt saksalaisartisti on palannut etunimeään kantavan U.D.O.-yhtyeensä kappalemateriaalin pariin.

Hiljattain Metal Hammer Awardseissa parhaana live-bändinä palkittu U.D.O. on ajankohtainen elokuussa ilmestyneestä ”Steelfactory”-albumistaan. Järjestyksessään U.D.O.:n 16. studiolevy on kerännyt myös suomalaismedioilta ylistäviä arvioita: Soundin kriitikko totesi ”U.D.O.:n raskauden olevan suorastaan murskaavaa” ja verkkomedia Kaaoszinen kritiikissä todettiin ”Steelfactoryn olevan väkevä muistutus siitä, että U.D.O. elämänsä kunnossa”.

LIPUT:
Myyntiin 9.11.2018 klo 9.00
- ennakkoon Ticketmasterista alk. 30 EUR
- ovelta 35 EUR

www.udo-online.com
www.facebook.com/udoonline
www.elmu.fi
www.fullsteam.fi

×
Fri 22.3.2019
20:00
, S/K18, 26,00/ 30,00 €

STRATOVARIUS

SUOMALAISEN POWER-METALLIN PIONEERI STRATOVARIUS NOSTURIIN 22. MAALISKUUTA 2019

Jo vuonna 1984 perustettu Stratovarius on suomalainen power metal -yhtye, joka saapuu viimeistä kertaa Nosturiin 22. maaliskuuta 2019.

Bändi on myynyt maailmanlaajuisesti levyjään noin 2,5 miljoonaa kappaletta, joilla se on yksi menestyneimmistä suomalaisyhtyeistä kautta aikain. Viimeistään ”Visions”-levyllään (1997) yhtye vakinaisti paikkansa kansainväliseen tietoisuuteen ja loi yhden power metal-genren ajattomimmista klassikoista. Stratovarius julkaisi viimeisimmän, harvinaisia bonuskappaleita, uudelleen orkestroituja ja täysin uusia kappaleita sisältävän kokoelma-albuminsa ”Enigma: Intermission II” viime syyskuussa.

Stratovarius nähdään Nosturissa vuoden 2019 maaliskuussa ja liput tulevat myyntiin perjantaina 16.11.2018 klo 9 Ticketmasterissa.

Stratovarius
22.3.2018
Helsinki, Nosturi

Ovet 20.00
Liput: 26,00/ 30,00
S/K-18

×
Sat 23.3.2019
13:00
, Ikärajaton , 20,00

TUBETOUR 2019

TUBETOUR 2019 päätöstapahtuma Nosturilla 23.3.2019 !!

Suomen suosituimpien tubettajien oma show-kiertue TubeTour järjestetään jo neljättä vuotta peräkkäin ja nähdään Helsingissä maaliskuussa! Viime vuonna tubettajien viihteellinen esitys keräsi yhteensä 10 000 kävijää ja tänä vuonna Suomi on tarkoitus koluta läpi entistä laajemmin.

“Meille on tärkeä kuunnella yleisöä ja viedä kiertue myös katsojien luo paikkakunnille, jossa tapahtumatarjonta ei välttämättä ole kovin laajaa. Iloksemme olemme suosion vuoksi pystyneet lisäämään keikkapaikkojen määrää. Vuonna 2019 voidaan jo melkein sanoa, että TubeTour tulee vähintään seuraajien naapuriin”, TubeTourin tuottaja Lauri Talja kommentoi innostuneena.

Tube-kiertueen kokoonpanossa on tänä vuonna entistä vahvemmin huomioitu eri tubettajien vahvuuksia. Mukana nähdään Possestakin tuttu viihdyttäjä Herbalisti, dubbausvideoihin erikoistunut Jennysvoices, jalkapallotaituri Ilaripro, lifestyle-tubettajat ILONA ja TOMAS sekä energinen Tube-suosikki ZoneVD. Lisäksi keikoilla luvassa yllätysesiintyjiä.

“Tällä porukalla päästään tekemään taas jotain ennennäkemätöntä! Kokoonpanoon mahtuu niin uusia kasvoja kuin kiertuekonkareitakin, mikä luo takuulla viihdyttävän kokonaisuuden ja kiehtovan kulman uudistetun lavashown kulkuun”, kaikilla aiemmilla kiertueilla mukana ollut Herbalisti summaa.

Keikalla nähdään entistäkin vuorovaikutteisempi ja vauhdikas lavashow sekä meet & greet, jossa fanit pääsevät tapaamaan suosikkitubettajansa. Tapahtumat ovat ikärajattomia, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistuvan tilaisuuteen huoltajan kanssa.

Liput nyt myynnissä perjantaina 16.11. klo 15 ticketmasterissa!
https://www.ticketmaster.fi/event/243335

Aikataulut

14:00 Ovet
15:00 TUBETOUR 2019
16:30 MEET & GREET

----

TUBETTAJAT

HERBALISTI:
Tubesta ja telkkarista tuttu Herbalisti on ehtinyt tehdä huiman uran videon ja viihteen
parissa! Taidokkaat videot ovat viehättäneet katsojia jo usean vuoden ajan, minkä lisäksi
Herba myös keikkailee ahkeraan tahtiin. Tämä huippusuosittu TubeTourin alkuperäiskasvo
toteuttaa unelmiaan ja ottaa seuraajat mukaan osaksi seikkailuja!

ILARIPRO:
Futailu on ollut Ilarille elämäntapa jo yli 10 vuoden ajan ja se näkyy! Ilaripron suositulla
sporttikanavalla kikkaillaan, hiotaan kuviot huippuunsa ja haastetaan myös tunnettuja
futareita! Tämä supliikki herrasmies on TubeTourin tiimipelaaja, joka ei kuluta vaihtopenkkiä
vaan tähtää tekemisellään ylämummoon!

ILONA:
Ilona tietää miten arjesta saa ihan pikkasen ihanamman! Tämä some tyylikuningatar nauttii
matkustelusta, kauneudesta ja hemmottelusta, mutta ilahtuu myös rauhallisista koti-illoista.
Kuulumiset vaihtuvat mukavasti teekupposen äärellä ja muistot tallentuvat kuvankauniille
IG-tilille! Inspiroituminen onkin tämän valoisan huipputubettajan seurassa helppoa.

JENNYSVOICES:
Jennyn humoristiset videot ja dubbaaminen ovat nostaneet Tube-kanavan huimaan
suosioon! Lahjakkaana näyttelijänä Jenny taipuu mielettömiin rooleihin ja höpöttelee äänillä,
joiden syntymistä ei pysty pelkällä maalaisjärjellä ymmärtämään. Show onkin valmis, kun
tämä valloittava äänitaituri päästetään vauhtiin!

TOMAS:
Tämän tyylitaiturin tunnistaa puoli Suomea! Reissumuistojen ja muotifiilistelyn lisäksi
Tomasin Tube-kanavalla tartutaan kiinnostaviin aiheisiin, ratkaistaan mysteereitä ja
tarinoidaan maailmalla puhuttavista ilmiöistä. Tourille Tomas tuo tyyliä, hauskaa
heittäytymistä ja tilannetajua!

ZONEVD:
ZoneVD on Tube-skenen ikisuosikki, jonka vauhdikas energia kantaa vahvasti myös livenä!
Tubessa pelisisälllöillä ja sketseillä viihdyttävä tekijä on ollut myös TubeTourilla mukana ihan
alusta asti. Tästä kiertuekonkarista onkin kehkeytynyt lavashowta luotsaava tirehtööri, joka
nauttii hyvästä hulluttelusta ja saa yleisön syttymään!

×

Dumari ja Spuget

Tuomari Nurmion Dumari ja Spuget -kokoonpanon levynjulkkarikeikka Nosturissa 23. maaliskuuta!

Dumari ja Spuget ”Usvaa putkeen” -albumi julkaistaan 1.2.2019.

”Dumari ja Spuget on pitkäaikaisin kokoonpano koko musiikkiurani aikana. Bändi on julkaissut aiemmin albumit ”Dumari ja Spuget” (kultalevy 2013), ”Bailaa” (2014) ja ”Dumarillumarei” (2017).
Uusi albumi ”Usvaa putkeen” on soinniltaan näistä kaikkein suoraviivaisin rock-vetoinen kokonaisuus klassisella neljän miehen kitarabändillä. Soitosta kuulee armotta sen, että biisejä on ’jauhettu sisään’ keikoilla etukäteen. Boogie-vaihde on nyt tapissa!”, toteaa Nurmio.

Dumari ja Spuget
23.3.2019
Nosturi, Helsinki
K18
ovet 21:00

Liput myynnissä Ticketmasterissa ti 8.1.2019 klo 9:00!
Liput: 22,00/24,00 €

×
Thu 28.3.2019
19:00
, K18, 26 / 29 €

Nikki Hill (US)

Nikki Hill Nosturin Elmun Baariin maaliskuussa!

Muun muassa uudeksi Rock and Rollin kuningattareksi ja soul-sensaatioksi nimetty Nikki Hill saapuu kiertueellaan Suomeen maaliskuussa. Nikki esiintyy 27.3. Tampereen Klubilla ja 28.3. Helsingissä Nosturin Elmun Baarissa.

Sanotaan, että jos Tina Turnerilla ja Little Richardilla olisi tytär, jonka kasvattamiseen olisivat antaneet panoksensa myös James Brown ja Chuck Berry, tuloksena olisi Nikki Hill. Pohjois-Carolinan gospelkuorojen kasvattama Nikki onkin energinen esiintyjä, joka ottaa lavat haltuunsa lupaa kyselemättä.

Hill nousi laajempaan tietoisuuteen muutettuaan puolisonsa kitaristi Matt Hillin kanssa St. Louisiin. Nikkin live-esiintymiset niittivät mainetta aina Chicagoa myöten energisyytensä, omaperäisen soundinsa eikä vähiten Hillin lavakarisman ansiosta.

Ensilevytyksensä "Here's Nikki Hill" hän teki vuonna 2013 ja kiersi sen jälkeen yli 20 festivaaleilla ja lähes 200 tapahtumassa eri puolilla Yhdysvaltoja ja Eurooppaa.

Toisen albuminsa "Heavy Harts Hard Fists" jälkeen Nikki on kiertänyt myös Australian, Intian ja Marokon lavoja. Meriittilistassa ovat myös esiintymiset Montreuxin ja Montereyn jazz-festivaaleilla sekä Byron Bayn blues-festivaaleilla. Suomessa hän on esiintynyt aikaisemmin vuoden 2016 Puistobluesissa.

Uusimmalla levyllään "Feline Roots" (2018) Nikki tekee kunniaa juurimusiikin ja rock n' rollin pioneereille. Kappaleiden tunnelmat liikkuvat latautuneesta bluesista punk souliin, herätyskokousgospelista rockabillyyn.

Liput tulevat myyntiin Ticketmasteriin ke 23.1. klo 9:00!
Liput: 26,00 / 29,00 €

Nikki Hill
Nosturin Elmun Baari
Ovet klo 19:00

K18

https://nikkihillrocks.com/
www.facebook.com/nikkihillmusic/

×
Fri 29.3.2019
20:00
, K18, 13,00/15,00 €

Pekko Käppi & K:H:H:L / YLVA HARU

Pekko Käppi & K:H:H:L levynjulkkarit Nosturissa 29.3.2019
Illan avaa Ylva Haru (soolo)

Pekko Käppi & K:H:H:L – Väärä laulu (Svart Records, 2019) julkaistaan 29.3.2019

”Väärä laulu” on tamperelaisen Pekko Käppi & K:H:H:L –yhtyeen kolmas levy. Yhtyeen kaksi aikaisempaa levyä ”Sanguis Meus, Mama!” ja ”Matilda” saivat lukuisia palkintoehdokkuuksia. Matilda-levyn ansiosta yhtye palkittiin ”Vuoden kansanmusiikkitekijä”-palkinnolla Etnogaalassa Tavastialla tammikuussa 2018.

Uusia aihelmia kehiteltiin ja testailtiin ympäri maailmaa sound checkeissä, mutta mullistavin käänne tapahtui Atlantin valtameren rannalla. Portugalin Sinesissä mallikkaasti sujuneen tuhatpäiselle hurmiotuneelle hipille aamukolmelta soitetun festivaalikonsertin jälkimainingeissa kitaristi-sovittajapeto Tommi Laine visioi, että orkesteri tarvitsee elävän lyömäsoittajan. Ja kas, tamperelainen rummutuksen mestari Jani Auvinen liittyi orkesteriin. Lopulta levy äänitettiin yhtyeen luottotuottajan Jani Viitasen hellässä huomassa olennaisimmilta osiltaan kahdessa päivässä Tampereen sydämen sykkeessä.

”Väärä laulu” -levyllään nelihenkiseksi muotoutunut folkrock orkesteri soi suuremmin, synkemmin, syvemmin ja suloisemmin kuin koskaan. ”Nyt rokkaa...vahingossa kävi näin”, sanoo kitaristi-sovittajapeto Tommi Lainekin.

Mistä se levy sitten kertoo? Aiemmilta levyiltä tutussa kansanomaisen magian maailmassa ihminen oli aktiivinen osa maailmaa. Niin on edelleen. ”Ihminen ei ole niin pieni kuin miltä se on saatu näyttämään”, sanoi viisas nainen. "Väärä laulu" -levy on samoilla linjoilla. Ei ole syytä pelätä ihmisiä, sanoja tai virtuaalista vihaa. Alkupedot ovat menneet. Meitä ei uhkaa kuin itsemme luomat ja vaalimat pedot. Jokaisessa meissä asuu hullu kukko, kana tai teollinen broileri tai hullu joku. Vesi nousee ja suuri myrsky pyyhkii meidät vääjämättä, mutta ei ole syytä paniikkiin. Käykäämme reippain mielin kohti loppuvaa maailmaa tai sen alkua. Johnny B good, Goode & God!

Uusi KHHL:
Pekko Käppi: jouhikot, laulu
Tommi Laine: kielisoittimet, laulu
Nuutti Vapaavuori: basso, laulu
Jani Auvinen: rummut, lyömäsoittimet, laulu

Sinkkubiisi "Ikoni" uudelta "Väärä laulu" -albumilta: https://www.youtube.com/watch?v=fHbv9ro7Uus

Liput ennakkoon 13 € Ticketmasterista (sis. käsittelykulut).
Ovelta 15 €.
Nosturin ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Ovet 20:00
K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kuva: Moe Mustafa

×

Mikko Saari 50v Fest: Marko Haavisto (soolo) + No Man's Band

Mikko Saari 50-v fest
Nosturi, Elmun Baari 30.3. klo 21-02

No Man’s Band
Marko Haavisto plays Black Sabbath
DJ Olenko

Kun stadilainen nuorisotyönohjaaja, toimittaja & DJ saavuttaa puoli vuosisataa niin sitähän juhlitaan julkisesti. Legendaarinen, punkinsukuista suomirockia soittava No Man’s Band kokoaa vielä kerran rivinsä tätä juhlaa varten. Poutahaukat -yhtyeen solistina tunnettu Marko Haavisto soittaa harvinaisen, Black Sabbathin materiaalista koostuvan soolosetin. Helsinkiläinen DJ Olenko pyörittää kauniita ja obskuureja soul-klassikoita ja yllätyspaloja vinyylisingleiltä.

Ovet klo 21:00
Marko Haavisto 21:30
No Man’s Band 23:00

11/13 €
Liput myynnissä ma 14.1. klo 9:00 Ticketmasterissa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Pages

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE