Archive

Päivämäärä

Lokakuu 28th, 2014

VAIHTOEHTO ITSENÄISYYSPÄVÄN ILTAMIIN - Jätkäjätkät ja Pietarin Spektaakkeli Nosturilla 6.12.

Yhdeksi kovimmaksi 2000-luvun live-bändiksi tituleerattu Jätkäjätkät työstävät parhaillaan uutta albumia ja ovat siksi keikkailleet valikoidusti tänä vuonna. Itsenäisyyspäivänä 6.12. poppoo nähdään kuitenkin virittelemässä kansaa juhlahumuun Nosturilla. Illan avaa kevään ja kesän aikana mainetta niittänyt Pietarin Spektaakkeli. Nosturin itsenäisyyspäivän vastaanotolla luvassa ei ole tuimaa pönötystä vaan hilpeää fiilistelyä ja vankkaa asiaa. Hauskanpito on sallittua! Turha jäädä kotiin katsomaan miten linnassa juhlitaan, parasta on tulla juhlimaan itse!

Lokakuu 27th

HUOM! Arcturuksen keikkapäivä siirtyi viikolla

Huom. Keikan ajankohta siirtyi viikolla, uusi päivä 7.2.!

ARCTURUS TUO AVANT-GARDE METALLIN NOSTURIIN 7.2.2015

Avant-garde metallin arkkitehti, ARCTURUS, keikkailee Helsingin Nosturissa lauantaina 07.2.2015. Helmikuu ensimmäisenä lauantaina tunnelmoidaan muun muassa ”The Chaos Path” ja ”Ad Astra” -klassikoiden ulottuvuuksissa ja yhtyeen parhaillaan työstämän uuden materiaalin parissa. Norjalaisviisikon edelliset Suomi-keikat nähtiin vuonna 2012, jolloin yhtye esiintyi täysille katsomoille Tuska-festivaalilla ja Nosturissa.

Lokakuu 24th

ARCTURUS TUO AVANT-GARDE METALLIN NOSTURIIN 31.1.2012

Avant-garde metallin arkkitehti, ARCTURUS, keikkailee Helsingin Nosturissa lauantaina 31.1.2015. Tammikuun viimeistä iltaa tunnelmoidaan muun muassa ”The Chaos Path” ja ”Ad Astra” -klassikoiden ulottuvuuksissa ja yhtyeen parhaillaan työstämän uuden materiaalin parissa. Norjalaisviisikon edelliset Suomi-keikat nähtiin vuonna 2012, jolloin yhtye esiintyi täysille katsomoille Tuska-festivaalilla ja Nosturissa.

JOULUKUUSSA NAKUTETAAN MUUTAKIN KUIN LINNUNPÖNTTÖJÄ

Metalorgy Goes Xmas Vol 3. @ Nostur, Helsinki - 19.12.2014
FEAR OF DOMINATION
TURMION KÄTILÖT
ONE MORNING LEFT
2 TIMES TERROR

Ovet: 20:00
Hinta: 22/24€
Ikärajat: S/K18

Liput keikalle tulevat myyntiin maanantaina 27.10. klo 9:00 Tikettiin!

Vuoden vauhdikkaimmat pikkujoulut on taas täällä, Joulukuun 19. päivä Helsingin nosturissa avataan ääntä ja laulaa lirautellaan kauneimmat joululaulut MetalOrgyjen malliin.

Lokakuu 22nd

LASTEN PÄIVÄNÄ NOSTURILLA ROKATAAN!

Elävän musiikin yhdistys ELMU ry kutsuu lapset ja nuoret fiilistelemään hilpeitä keikkatunnelmia kansainvälisenä lasten 20. marraskuuta Nosturille. ELMU ry järjestää ensimmäistä kertaa lasten päivän konsertin, missä on mahdollisuus tulla kokemaan aitoja ja mukaansatempaavia keikkaelämyksiä aidoissa rock -ympyröissä. Tunnelman luo yksi Helsingin legendarisimmista keikkapaikoista sekä upeat artistit. Luvassa on värikästä menoa ja piristystä keskelle pimeää marraskuuta.

Lokakuu 17th

PIKKUJOULUMATKA TALLINNAAN 6-7.12.2014

Elmun pikkujoulumatka Tallinnan humuun!

Lisätiedot matkasta: http://www.elmu.fi/node/22209

LIVING COLOUR PERUU EUROOPAN KIERTUEENSA

Odottamattomista syistä johtuen Living Colour joutuu harmillisesti perumaan koko Euroopan kiertueensa, jonka oli tarkoitus startata Pariisista 25.10. Yhtye palaa Eurooppaan ensi vuonna, mutta aikatauluja ei olla vielä julkaistu.

Nosturin marraskuiselle keikalle ostetut liput voi palauttaa Tikettiin.

Tässä yhtyeen oma tiedote aiheesta:

Due to unforeseen circumstances, Living Colour have regrettably cancelled their forthcoming European tour which was set to kick-off on October 25 in Paris, France and run through to November 19 in Rheine, Germany.!

Lokakuu 13th

ETELÄ-KOREALAINEN NU´EST SUOMEEN

NU´EST (KR) @ Nosturi, Helsinki
Su 23.11.2014, ovet 16:00, 45,95/ 49€
S/K18

Etelä-Korean hurmuriviisikko saapuu Suomeen Euroopan kiertueellaan. Nu´est, pidemmältä nimeltään "New Established Style and Tempo”, esiintyy Nosturilla sunnuntaina 23.11.2014. Yhtye depytoi maaliskuussa 2012 kappaleellaan Face ja on kerännyt siitä lähtien mainetta niin Aasiassa kuin sen ulkopuolella. Nu´est kahmaisi K-POP LOVERS! AWARDS 2012 -gaalassa vuoden tulokkaan tittelin.

Lokakuu 9th

ABSU paikkaamaan Death SS peruutusta BLACK FLAMES OF BLASPHEMY-FESTIVAALEILLE

ABSU paikkaamaan Death SS peruutusta BLACK FLAMES OF BLASPHEMY-FESTIVAALEILLE

Amerikan ylpeys, pitkänlinjan okkultistista black trashiaan esittävä ABSU tulee ja ottaa lauantai päivän viimeisen esiintyjän pestin vastaan.

Absu – Stone of Destiny
http://www.youtube.com/watch?v=-IykHu47u4I

Festivaalin aikataulut tullaan julkaisemaan pian.

BLACK FLAMES OF BLASPHEMY V: Madness Continues!

Pe 14.11.
MGLA (PL)
TAAKE (NO)
NARGAROTH (DE)
BÖLZER (CH)
BEHEXEN (FI) – Exclusive 20 year anniversary gig
DEMONIC CHRIST (US) – Exclusive first performance in Europe 2014
MALTHUSIAN (IE)

Lokakuu 7th

KUTSU JÄSENILLE YLIMÄÄRÄISEEN JÄSENKOKOUKSEEN 20.10. klo 18:00

Moi Elmun nykyinen tai entinen jäsen,

Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n ylimääräinen jäsenkokous pidetään maanantaina 20.10. kello 18:00 alkaen Nosturilla. Telakkakatu 8, 00150 HKI. Esityslistalla sääntöjen pykälän 14 peruspääoman käyttö sekä omavelkainen takaus ELMU Tuotanto Oy:lle.

Muistathan, että jäsenmaksu tulee olla maksettu 14.10.2014 mennessä, jotta voit äänestää kokouksessa, emmekä me tykkää kyttyrää, vaikka houkuttelisit muutaman ystäväsikin ELMU ry:n jäseneksi. Hakemuksen voi täyttää näppärästi tämän linkin kautta.